Elektronické podanie doporučenej zásielky
Ahojte všetci 🙂
Chcem sa vás opýtať - prosím vás, vadí to veľmi, ak pri vyplnení el.hárku do kolonky "váha" napíšem napr. o 100g viac? Zásielka váži niečo nad kilo, ale úplne presnú gramáž neviem, lebo nemám doma digitálnu váhu a tá, ktorú mám, neváži presne. Ale určite viem, že zásielka, ktorú idem posielať, má nad 1kg a nemá viac ako 2kg. Trochu sa obávam, či mi na pošte nepovedia, že to tak nesmie byť a že to musí byť vyplnené na gram presne. Robím to 1.krát a nechcem nič pokaziť. Vyplňovať podací lístok a platiť drahšie poštovné nechcem. Ďakujem veľmi pekne za rady. 😘
Neviem, ci pomozem, ale ja som napr. nikdy nevyplnala vahu v e-harku. Len meno, priezvisko a adresu adresata.. a nikdy problem nebol.
@tripetta nemusi to byt na gram presne, hlavne je aby to bolo v soravnej vahovej a teda cenovej kategorii
@maranco
@aeruginosa
@pondelok01
@janocka
Už to vyplnené mám a aj vytlačené. Akurát nemám doma tlačiareň, tisklo sa to u kamarátky. Ale myslím, že by to prípadne poštárka za okienkom mohla preškrtnúť a dopísať správnu váhu, však? Na poštu idem zajtra, takže to už ku kamarátke kôli vytlačeniu nového e-hárka nestihnem.
Ďakujem za rady, ste zlaté!😘 Nabudúce tam nechám kolonku s váhou prázdnu.
@tripetta vaha sa stale sa upravit na poste ;) takze to nie je také dolezite ;) postari su na to zvyknutí hlavne nech adresne udaje sedia

@tripetta nemusíš vôbec vyplniť váhu a poštovné zaplatíš na pošte až keď odváži.
Vyber si - Vyberte spôsob úhrady Úhrada pri podaji