Elipticky trenažér - aký kúpiť ?
Kočky poraďte aký trenažér do 150/200€ magnetický či paskovy ? V každom športovom mi povedia iné .. každý si chce predať asi ten svoj ležiak alebo čo :D kočky píšte a hlavne tie ktoré máte aspoň jeden z nich doma nie kecat z obrázku 🙂 Ďakujem
Iba sa sem pripnem ak nevadí 😊 tiež pokukujem po takom lacnejšom 😊
Mám tento https://elipticke-trenazery.heureka.sk/duvlan-b... už 3 roky
Funguje OK, nepočuť ho, môžem pri ňom pozerať telku. Je "malý" nezaberá veľa miesta
@lubik87 tieto lacne su o nicom, radsej si naspor a kup mu ho neskor
@basullinka aký máš doma ?
@lubik87 ja som vyberala dlho, samozrejme lepší je magnetický... treba brať do úvahy vahu záťazového kolesá a dĺžku kroku a ak je aj pre manžela, tak podľa váhy aj robustnost konštrukcie, taktiež funkcie, či ste náročnejší alebo Vám stačí len nastavenie záťaže....ja som si po dlhom vyberaní vybrala tento https://hop-sport.sk/elipticke-trenazery/elipti... ... ja som náročnejšia, no zároveň nechcem minút veľa, som na materskej s deťmi, veľa peňazí na zvyš nie je, ale trenažér chcem využívať pravidelne, nie ako vešiak, vo fitku to bol môj obľúbený stroj :D na stránke máte dokonca 10%zlavu a tiež článok, keď sa preklikate ako si vybrať správny elipticky trenažér. Alebo ešte jedna varianta kuknúť na bazároch, veľa žien si kúpi a potom ho používajú ako vešiak, takže sa dá zakúpiť aj drahší stroj za zlomok ceny, ja som si jeden vyhliadla, priateľ dnes ide poň, ak sa pošťastí, ak nie objednávam vyššie zmienený 🙂
@lubik87 mimo otazky, ktoru davas, v tom radit neviem. Myslim si, ze tieto stroje su neefektivne, zbytocne vyhodene peniaze. Existuje nespocetne mnozstvo druhov civiceni, ktore splnia ucel a dovolim si povedat, ze ovela efektivnejsie. Radsej za tie prachy zaplat konzultaciu s trenerom, popripade nejake jednorucky a pod. Trener vam vie pripravit dobry program aj na cvicenie vlastnou vahou, po pripade s mensim naradim. A takto precvicis cele telo komplexne. Aj taketo cvicenie vie byt kardio a splni ucely tohto stroja a zaroven posilni. Za mna, absolutny stereotyp takato cinnost a chcene by skoncilo po 2 tyzdnoch.
@lubik87 insportline cruzz alebo tak nejak sa vola, som v robote ale stal okolo 400 eur
@maminkinabublinka kukla som si ten váš, tiež si chcem kúpiť a páči sa mi ešte viac ako ten čo som vybrala ja, a je o stovku lacnejší, Dik za radu 😉
@hankm ja ked cvicim na elipticale chudnem omnoho rychlejsie, kondicka sa neda porovnat. Na mna funguje lepsie ako cvicenie s trenerom. Trener je dobra rada, len neni trener ako trener. Jeden ma dostal do stavu hypoglykemickych sokov, za mna nikdy viac
Ale to hovorim o sebe, u inych to moze byt naopak ;)
@basullinka no to je moc 😳keby som mala navyše toľko peňazí tak zainvestujem ale teraz máme iné výdaje do domu 🙂

@lubik87 aj ja som si chcela dnes už konečne objednať, vybrala som tento, ale je aj pre manžela.