icon

Esencia pre psíka

klara7227
15. dec 2021

Ahojte, chcem sa opýtať, či nemáte skúsenosť, čím by som mohla ochutiť olej, ktorý predpísal veterinár môjmu psíkovi. Má zdravotné problémy a olejček je zvláštneho zápachu, nechce vypiť ani vodu, v ktorej sa nachádza. Veterinár mi odporučil, aby som to skúsila nejako dochutiť, nič však viac. Pozerala som aj nejaké vonné esencie na internete, ale všetko je pre rybárov, také lososové a tak. Neviem, ani či to vôbec môžem dať psovi alebo je to jedno. Keby bola nejaká slanina, ale to chcem už asi veľa. 20€ za nejaký výživový doplnok s takou arómou sa mi tiež nechce vyhodiť, keďze by šlo o pár kvapiek len na pre tú vôňu. Ďakujem za každú odpoveď.

zara0201
15. dec 2021

Náš pes je denne na 4 tabletkách,dostáva ich rozdrvené striekačkou. Vo všetkom ich nájde z potom to nechce jesť.

hennyinnsbruck
15. dec 2021

A do konzervy zamiesat ?

jjanulienka
15. dec 2021

Daj mu to na kolecko salamy

klara7227
autor
15. dec 2021

Len nemôže, lebo má diétu, len granule môže a aj to zje tak kus, že mu neviem presne toľko dať a cítiť to z nich potom. Najlepšie by mi bolo to zmiešať s niečím, s nejakým esenciálnym olejom, len aby to bolo bezpečné. Vravím, našla som len pre rybárov. Som prekvapená, že také nič nie je.

viestta
Odpoveď bola odstránená
simona92101
15. dec 2021

@klara7227 skus uvarit vyvar(masovy,zeleninovy)bez ochucovadiel,a taky teply nech vypije

simona92101
15. dec 2021

@viestta mlieko urcite nie ak je predpisana dieta.aby nevznikla hnacka
@klara7227 skus ten vyvar,bud trosku do misky alebo do striekacky,otvorit papulu a streknut smerom do boku papule

veronnica080
16. dec 2021

To len nasilu streknúť. To nezakamufluješ nijako, viem ako to bolo u nás, to bol proste fest bol. Ale ono musíš to do neho dostať.