icon

Eshop www.plysak.sk a vaše skúsenosti

deenisskaa
25. mar 2013

ahojte babenky ako čo horšie sa mi može stať...koncom oktobra min.roka som cez net tu na linku od jednej maminky,našla obchod s plyšovymi hračkami.Potešila som sa lebo som v nom našla dcerkinu obľubenu fifi za 22 eur a s dodoanim do 10 dni.No myslite že prišla?dnes je 25 marec a my podotýkam zaplatenu fifi nemame ani vratené peniaze ☹ poslala som im asi 100 e-mailov,a neodpovedaju tel.kontakt nemam a na ich e-shope od januara je napisane že menia prevadzkovateľa ako už nemam sil asi som prišla o 22 eur

sissy27
25. mar 2013

@deenisskaa mno tak tebe sa asi nič skutočné zlé v živote nestalo, keď toto považuješ za takú tragédiu... samozrejme ti to neprajem, ale ver mi, ak je toto tá najhoršia vec v živote, čo sa ti kedy mala stať, tak si šťastný človek...aj keď samozrejme 22€ nenájde človek len tak na ulici, ale si mladá, zdravá, buď rada, že si ich môžeš zarobiť...
skús sa obrátiť na SOI, možno ťa aspoň nasmerujú... alebo nájsť viac poškodených a podať hromadné trestné oznámenie ...

bubelko
25. mar 2013

@deenisskaa horsie sa ti moze stat hocico 🙂 toto je neprijemnost, ktora sice dokaze nahnevat, ale nie je to nic strasne. o 22 eur si uz asi prisla kedze neodpovedaju, ale mas kde byvat, co do ust a na seba, dcerka asi tiez nema problem, ze nema fifi, tak neries. 😉