icon

Esmero zákazníci

lenka1231
27. okt 2023

Ahojte, ak ste si niekto objednali zimnú záhradu/pergolu od firmy Esmero s.r.o. , zaplatili ste zálohu a nič ste nedostali, tak mi prosím napíšte správu, pridám vás do FB skupiny. Ďakujem

Strana
z2
rybarikovat
21. nov 2023

Asi podám trestné stíhanie.

cangi22
1. dec 2023

Dobrý deň, prosím o pridanie do skupiny, tiež sme si objednali zimnú záhradu, zložili sme zálohu , 3x bola realizácia odložená. Nemáme ani záhradu, ani peniaze.

cangi22
1. dec 2023

@lenka1231 Dobrý deň, prosím o pridanie do skupiny, tiež sme si objednali zimnú záhradu, zaplatili sme zálohu, realizáciu nám už 3 x preložili. Teraz nemáme ani záhradu , ani peniaze

rybarikovat
3. dec 2023

Koľko ľudí podviedli. Mali by sme podať trestné oznámenie. Už niekto podal trestné oznámenie?

magda2159
10. dec 2023

@lenka1231 ahooj mozes ma pridat do skupiny ....tiez sme prisli o peniaze kvoli tejto firme....pridali by sme sa k zalobe. Dakujem ...na fb som pod menom Zuzka Galestokova Soradova

hintertux
10. apr 2024

Dobrý den . Chcela ba som sa pridať do skupiny. Tiež som zaplatila zálohu a firma so mnou nekomunikuje. chcela by som vedieť ži sa okolo toho niečo sa už pohybuje ale cez e-mail s niekým .

hintertux
10. apr 2024

@lenka1231 Dobrý den . Chcela ba som sa pridať do skupiny. Tiež som zaplatila zálohu a firma so mnou nekomunikuje. chcela by som vedieť či sa okolo toho niečo sa už pohybuje ale cez e-mail s niekým .

tibor70
10. apr 2024

for hinterux, asi už je trochu neskoro, spoločnosť išla do konkurzu, bolo treba prihlásiť vašu pohľadávku správcovi konkurznej podstaty cca mesiac dozadu, ja som to dal cez právnika, aj trestné oznámenie som podal, ale asi to nič nepomôže, keďže spoločnosť nemá majetok, alebo len minimálny a najprv budú vyplatení soc a zdrav poisťovňa, až potom my ostatní, ale to už asi nebude z čoho............ to sa volá ochrana pred veriteľmi, takže takto sa u nás podniká....

hintertux
12. apr 2024

@tibor70 dakujem za odpoved

tomik1986
13. aug 2025
@tibor70

for hinterux, asi už je trochu neskoro, spoločnosť išla do konkurzu, bolo treba prihlásiť vašu pohľadávku správcovi konkurznej podstaty cca mesiac dozadu, ja som to dal cez právnika, aj trestné oznámenie som podal, ale asi to nič nepomôže, keďže spoločnosť nemá majetok, alebo len minimálny a najprv budú vyplatení soc a zdrav poisťovňa, až potom my ostatní, ale to už asi nebude z čoho............ to sa volá ochrana pred veriteľmi, takže takto sa u nás podniká....

@cangi22
@tibor70 ahojte nové meno firmy je marrs

tomik1986
13. aug 2025

@lenka1231 zdravím firma esmero je premenovaná na marrs v Senici majú kanceláriu aj so starým vedenim

tomik1986
13. aug 2025
@tibor70

ahoj, asi aj my sme oklamaní spoločnosťou esmero, v auguste sme mali mať dokončené 2 terasy, termín nám posunuli na december, ale mám pocit, že len naťahujú čas, aby upratali po sebe bordel, aj keď ako taká komunikácia tam je. nie sme na FB, tak poprosím kontaktovať na tiborturansky@gmail ak sa bude riešiť nejaké hromadné oznámenie, určite sa pridáme. Sme z BA. ( výška zálohy bola 13000 )

@tibor70 zdravím nové meno esmera je marrs sídlo majú v Senici na čele s pánom čiernym

tomik1986
13. aug 2025
@rrrrrrrrrr

@kristinakika888
@rybarikovat my sme im dali 2x 9000 eur ako zalohu.... sme uplne drbnuti verili sme im,
peniaze sú nenavratne v prdeli zdá sa
zahrada mala byť v oktorbri, pred mesiacom a pol volali, ze bude až v máji, vcera som dostala mail ze asi skrachuju. Obchodny zastupca je vyhodeny z prace. Všetky mail kontakty majú zrušené. Svine sú to

@rrrrrrrrrr nové meno je marrs sídlo v Senici

Strana
z2