Existuje iná možnosť ako dať papier do kuchynskej linky?
Ahojte, existuje aj iná varianta ako dať papier do kuchynskej linky, aby som si ju chránila? Nehodí sa mi to do novej modernej linky.
Ja nedávam nič. Žiadny papier.
Len pod hrncami mám takú plastovú podložku z IKEA.
Mozes dat PVC linoleum.Mam ho na policiach pod topankami.Lahka udrzba a zachovanie polic.
@0silvia0 čo by sa nie
Existuju take protismykove podlozky v rolke, tie si nastrihas na pozadovany rozmer... Pripevnit mozes (nemusis) obostrannou lep.paskou...
@anavipredam viem, že kolegyňa kupuje v Lídli také protišmykové podložky. Ja nedávam nič, linku mám roky, police stále snehobiele, raz za čas vyhádžem, umyjem, dám späť, dávať tam niečo mi príde zbytočné.
@anavipredam ja mám pod hrncami protismykovu podlozku. Nastrihala som si ju podľa potreby a som spokojná. Inde nemam nič...
@anavipredam protišmykova podložka v rolke z pepca. Noviny do novej linky by som nedala, radšej nic ☺️
Ja davam samolepiacu foliu. Je pekna a lahko sa umyva
Ja tiez nedavam nic, ved neukladam do mej spinave veci. A ze aby som si ju chranila? Ved ta linka je na pouzivanie a nie je z cukru, ze by sa mi rozpustila. Tak ako nemam vystlanu kupelnovu skrinku, satnikovu skrinu, v obyvacke, tak ani v kuchyni. Chapem spajzu - ze ak vytecie zavaranina, ale cim by som mohla znocit alebo uspinit vnutro kuchynskej linky? 🤷♀️
Mam podložky plastove... Predávajú rolu - mam plastovú priesvitnu a nastrihas. V suflikich mam originál z kuch. Štúdia antracitove.
Dodnes nechapem naco sa to tam davalo. Nedavam roky rokuce nic a linku mam stale ako novu. Jedine vo velkych suflikoch mam protismykove podlozky
No napr proti osuchaniu sa od hrncov atď, ono to škrabance necháva hrozne. Veľa ľudí špajze nema a potravíny sú v linke, čiže aj kvôli tomu... Alebo len tak pre dobrý pocit 😁 je to každého osobná vec, co si bude kam dávať 😉
@simca06022011 V rodicovskom dome v ktorom nasi byvaju 30 rokov neosuchali hrncami linku. Ja som za 7 rokov neosuchala linku. Hrnce su zo spodu hladke ;)
@ciernysokol dá sa tá fólia aj ľahko strhnúť a dať nová. Kde ju kupuje prosím?
@simca06022011 ďakujem krásne za tip, toto sa mi pozdáva najviac. 🙂 A dôvody presne ako píšeš a každý nech si robí podľa seba.
@jessicai ano, da sa, kupuje sa napr. V obi, ale ovela lacnejsia a viac vzorov je na internete. Skuste vygooglit samolepiaca folia.za mna asi najlepsia alt3rnativa, pod papier a podlozky sa pchala spina a omrviny. Toto sa umyje a je to.
@ciernysokol Jemine, to je chutne, ja mam uchylku na bodky, tak ma to nadchlo 🙂 ja nemam na policiach ani v suflikoch nic, ale nad tymto sa zamyslim, ani nie z praktickeho hladiska, ale skor by mi to urobilo naladu vzdy ked otvorim skrinku alebo suflik 🙂
@ciernysokol ja nad tou fóliou rozmýšľam kvôli umývaniu skriniek pri strope. Zle sa to umýva keď je to tak vysoko a v kuchyni sa to každú chvíľu zašpiní mastnotou.
@ciernysokol to je krasne s tymito bodkami :DDD kde to kupujete? 🙂 To sa normalne nalepi na policu? Inak mne sa pod tie podlozky spina nedostava v suflikoch, lebo tie original co mam s kuchynskeho studia sa ani nepohnu v sufliku.. a policove, tie co mam (vyzeaju ako tie z bonami) sa mi neposuvaju, ja mam najvacsi problem v skrini kde davam velke hrnce, to ked zasuniem, hocijaky papier by to nezvladol, lebo sa pokrci... inde to velmi nepouzivam.
@nafka0483 no to tazko... osucha sa to, stacilo mi par mesiacov v podnajme a biele vnutro spodnych skriniek tam vyzeralo krasne, rovnako som videla linku mojej mamy a mne sa hned podarilo vylepsit novu linku liatinovym hrncom ;) Ale ako pisem, nech si kazdy robi ako chce aj kuchyne su v kazdej domacnosti inak vyuzivane aj "naradie" mame kazdy ine... nie je nad cim sa cudovat, ked to niekto robi inak, nech si to tak robi. Pod taniermi a poharmi nic nemam, ale spodne skrinky mam osetrene:D
@simca06022011 Jasne, ved kazdy si aj tak urobi podla seba, mne len nejdu do hlavy tie argumenty, ze ako sa to da znicit alebo osuchat. Ako keby niekto povedal, ze kazdy mesiac kupuje na auto nove gumy, lebo na nich zoderie dezen - tak by som si hovorila ze coze?? to ako sa da? Ale ak to niekto naozaj tak znici, tak jasne ze gumy vymeni, cize rovnako kto vie ze znici linku tak si ju vystelie.
@anavipredam ja mám z ikei takú originál podložku, tú mám aj pod taniermi aj pod hrncami 🙂
My dávame gumený obrus. Chvíľu je na stole a keď omrzí ide do linky

@anavipredam to sa este robi?