icon

Existuje krízová linka pre 40-ročných?

11. júl 2025

Ahojte je IPčko iba pre mladých? Prípadne nejaká iná krízová linka pomoci?
Vedeli by ste mi poradiť? Žena, 40r.

anonym_645c50
11. júl 2025

Je ich veľa tuším nezábudka...IP nie je len pre mladých.Daj do Google linka dôvery... psychologická pomoc

anonym_ead9fc
11. júl 2025
bloger
11. júl 2025

Krízové linky sú pre každého v akomkoľvek veku. Kto pomoc potrebuje.

karolinakr
11. júl 2025

.

karolinakr
11. júl 2025
autor
11. júl 2025

Ďakujem, už som volala. Ale bola tam taká mladá baba, asi by mi mohla byť dcéra a nevedela mi absolútne nič k veci pomôcť. Sama som si to na konci ukončila, uzavrela, strácala sa v tom.

strelkyna1
11. júl 2025

Tak blizsie opis svoj problem, je tu vela zien, mozno Ta budu vediet presnejsie nasmerovat/poradit.

autor
11. júl 2025
@strelkyna1

Tak blizsie opis svoj problem, je tu vela zien, mozno Ta budu vediet presnejsie nasmerovat/poradit.

@strelkyna1 asi nie, ja potrebujem naozaj skuseneho terapeuta, co ma za sebou uz mnoho hodin stravenych na terapiach. Ale dakujem aj tak.

anonym_8593f9
11. júl 2025
@bloger

Krízové linky sú pre každého v akomkoľvek veku. Kto pomoc potrebuje.

@anonym_645c50
@bloger IP je len pre mladých, sami to píšu na stránke

tripetta
11. júl 2025

IP-čko je tu pre všetkých BEZ ROZDIELU veku, pohlavia atď.. Neodmietnu nikoho. Sám som ho pred klasickou psychoterapiou využíval. Akurát takmer nikdy nie sú dostupní online, môžeš sa s nimi dohodnúť na "sedeniach" e-mailovo, terapie budú potom buď ako chat, alebo videochat. Môžeš si tam aj vybrať psychológa z ich "ponuky".

bloger
12. júl 2025
@anonym_8593f9

@anonym_645c50
@bloger IP je len pre mladých, sami to píšu na stránke

@anonym_8593f9 Tak je to zamerané na mladých. To však neznamená, že odmietnu niekoho staršieho. Okrem toho je aj Nezábudka napríklad. Tam volajú aj starší ľudia.

okseen
12. júl 2025

@anonym_autor najlepšie keď tam človek zavolá a ozve sa znudeny hlas ze : Nooooo😂😂😂

anonym_36c8da
12. júl 2025

Ahoj. Ja keď som mala problémy, Panické ataky tak som volala do Nezabudky. Nevedela som vtedy, čo sa so mnou deje, zdvihla mi to staršia pani, ukludnila ma, vysvetlila, som jej za to dodnes vďačná... vyskúšaj Nezábudku...alebo potom priamo nejakého psychológa. Na FB je stránka hľadám psychológa/psychoterapeuta, pridaj tam svoju požiadavku, niekto sa ti ozve. Držím palce.

kkatkka07
20. júl 2025

Skúste aj online poradňu ak by ste potrebovali, síce je to platené avšak cena je prijateľná. Aktuálne som úplne novou členkou mojra online psychologickej poradne, predtým som viedla aj poradňu psychológie tu na modrom koníku a v tejto oblasti pracujem už viac ako 10 rokov. Termíny sú dostupné aj vo večerných hodinách.

https://mojra.sk/psychologicka-poradna/psycholo...

autor
20. júl 2025
@kkatkka07

Skúste aj online poradňu ak by ste potrebovali, síce je to platené avšak cena je prijateľná. Aktuálne som úplne novou členkou mojra online psychologickej poradne, predtým som viedla aj poradňu psychológie tu na modrom koníku a v tejto oblasti pracujem už viac ako 10 rokov. Termíny sú dostupné aj vo večerných hodinách.

https://mojra.sk/psychologicka-poradna/psycholo...

@kkatkka07 bezplatna infolinka je zadarmo. Znama- skusena EMDR terapeutka berie 40 eur/sedenie. Hovorime o velmi skusenej psychoterapeutke. Platit viac ako 43 eur online naozaj nie je v mojich moznostiach.

kkatkka07
20. júl 2025
@anonym_autor

@kkatkka07 bezplatna infolinka je zadarmo. Znama- skusena EMDR terapeutka berie 40 eur/sedenie. Hovorime o velmi skusenej psychoterapeutke. Platit viac ako 43 eur online naozaj nie je v mojich moznostiach.

@anonym_autor 43 eur je 60min, 30min. stojí menej, union poisťovňa aktuálne niečo prepláca
https://www.union.sk/zlava-na-online-konzultaci...
Samozrejme kazdy mame ine moznosti aj zdroje. Dúfam, že niekoho nájdete. Aj keď je cesta náročná s pomocou a vedomím, že v tom nie ste sami to ide jednoduchšie. Prajem vela stastnych a pokojnych dni.