Existuje stránka, cez ktorú si môžem kúpiť hríby?
existuje stranka, aj na fb kde si mozem zakupit par hub ked nechodime na huby?
neviem kto mi zmenil nazov, ja mam zaujem o huby nie hriby treba si nastudovat pravopis! Huby nemaju v obchode typu dubak, bedla atd
Vsak chod na trh, tam ich kupis. Kto by ti postou posielal cerstve huby? V akom stave by dosli?
Alebo sadni do auta, zberaci predavaju popri cestach
Tak možno vysušené sa dajú takto cez internet niekde kúpiť, ale keď chceš čerstvé, to je nereálne. Veď logicky, v akom stave by už boli, keby prišli poštou? To by som už nemala odvahu jest.
Tak ako vyššie ti píšu, jedine na trhu, alebo popri ceste zvyknú často predávať "tmavší spoluobčania"
@viestta dubak, bedla kde predavaju trenciansky kraj?
@jaskolka ja neviem ja nehladam huby postou? kde je to napisane? Ludia viete citat?
Ale čo potom hľadáš? Stránku, kde ti predaju na osobný odber? Také ani neexistuje, akože možno niekedy niekto tam hodí ponuku, že predám huby, predám čučoriedky, a podobne. Ale asi ti tirz nepomôže, keď to bude niekto povedzme zo Starej Ľubovne a ty bývaš v Trnave.
Ale oficiálne stránka neexistuje, to pochybujem ze by niekto si zriadil niečo také a predával huby na osobný odber.
Alebo ako to chceš? Lebo z tvojho prvého príspevku to vyzeralo tak, že proste chceš kúpiť huby cez internet,a to funguje na 90 %poštou.
A co ti ja viem, kde rastu dubaky v Trencianskom kraji? Ja to mozem na istotu povedat, ze staci ti ist do Medzeva a tam pri ceste kupis hub na vedra
My sme minuly rok predavali sušené, dubáky a mix. Tento rok máme zatiaľ kuriatka na sezónu čakáme, ale už mám z min roka záujemcov. Na fb sa stačí dat do skupín na predaj a dat dopyt, určite sa ozvu.
ako som pisala hladam miesto aj na fb kde sa v TN kraji dostanem k hubam typu dubak alebo bedla, pisem to 2 alebo 3 krat...dakujem za odpovede k veci, ale vlastne nic mi nepomohlo, hadam sa ozve niekto kto mi na otazku odpovie
Dubáky sa dajú kúpiť v ktoromkoľvek obchode už hotové na sušené len sú drahé.. a potom keď chces čerstvé tak zvyknú predávať niektorí ľudia keď je ich veľa ale skôr ľudia kúpia už ususené.. a to občas na FB v skupinách ponúkajú
Ja som si kúpila susene huby od jednej mamičky z M. Koníka... a som spokojná...
Ved je plny marketplace na fb ponúk.. stačí naklikat.. prip. sa treba spytat v tvojej mestskej skupine, urcite sa niekto najde.. ale ziadna konkrétna stranka na to neexistuje, ak je to to čo sa pýtaš..
@river_song dakujem aplikovala som tuto radu, zatial sa v tn nic nedeje ale budem priebezne pozerat netusila som ze takto ludia predavaju vo velkom
vieš vlastne, čo hľadáš? Dubák je hríb, nie huba. A určite máte v TN aj trh/tržnicu, skús tam, budeš ich mať čerstvé
@danica2711 Krátky slovník slovenského jazyka
huba1 -y húb ž.
1. dužnatý rastlinný útvar rastúci z vláknitého podhubia, obyč. s hlúbikom a klobúkom, bot. huby Fungi:

Však huby majú aj v obchode