Falošné prebudenie
Caute baby.Stala sa mi nepríjemná vec.Išla som spať a v noci som sa zobudila.Lenže som sa prebudila do ďalšieho sna čo mi zo začiatku nedochádzalo.Išla som teda na wc ale nefungovali svetla.Potom niekto zaklopal.Išla som otvorit a stala tam moja mama.Pozvala som ju ďalej,zo začiatku bola normálna ale potom sa ako keby menila na nejakú bábiku alebo čo sa dialo.Ta bábika sa hýbala.Utiekla som von a potom som sa prebudila už v realite.Ale ešte polhodinu som sa bála že to je len další sen.Neviete čo to mohlo byt ?Dakujem za každú radu🙂
Proste si mala sen v sne. Je to úplne normálne.
Vo sne sa ti sníva. Je to v pohode, mozog môže aj takto reagovať. Nestresuj sa tým, sú to iba sny
Čo všetko sa mi už posnivalo !! Také debiliny ....
Napr. Že som cestovala elektrickou v Ba išla som vystupovať v rušnom centre a od pása dole holá.
Mozog ide oddychovať a takto upratuje, restartuje. Nič to neznamená. Kľud
@cocolino234 dakujem 🙂
@cacianka fuha taký sen by som nechcela no 😅
Mne sa minule snivalo že ma išla zabiť kim kardashian 😀😀😀
@laura83736 veď ani ja, ale mne sa opakoval viac x !
Vystupovala som zo starej eliny rovno na Obchodnej pred bankou, námestie a plno ľudí. Ufff
Alebo som musela ísť v obch.centre na wc.otvorim kabinku a tam 1m kopa💩.
utiekol mi vlak už 300x.
Stala som na 5.poschodi napolozdemolovanej budovy v pustatine a žiadne schody, len skelet budovy.
Ale aj to že sa ku mne túlil nejaký fešák a že ako ma miluje.
127x som zbierala krásne veľké biele huby v nádhernom machu.
@laura83736 aj ja take niekedy som mala, ze som sa zobudila zo sna ale aj to bolo len v sne a az potom som sa realne zobudila.
Hlava si spracuvava veci.
@laura83736 aj mne sa to už stalo 😂v sne som sa zobudila do sna 7x. Vždy keď som si všimla že je niečo čudné. 8x som chytila knihu a nevedela čítať, bola som nadšená, že konečne som v sne a uvedomujem si to a než som vybehla z domu s milión nápadmi co idem robiť som sa zobudila do reality. Doteraz cítim sklamanie keď si na to spomeniem 😂
@laura83736 mne sa viackrát snívalo,že v sne spím a to teda bolo hrozne keď som sa nevedela zobudiť,lebo akoby som dvojmo spala a ešte som mala pocit že sa neviem nadýchnuť.
Ja som naposledy vyviedla takú kravinu že až . Máme radi arabský chlieb , zapekám ho na rôzne spôsoby alebo do neho dávam gyrosové maso . Kúpila som ho , dala medzi chlieb a išla si ľahnúť. Snívalo sa mi že som strašne ale strašne hladná , aj som sa na to reálne zobudila a išla rozospatá do kuchyne , kde som zobrala nôž a som si z toho arabského chleba ukrojila a žula som ho na záchode. Potom som išla do postele.
Ráno som sa zobudila a vošla do kuchyne a tam normálne som našla odkrojené zo slamienky čo sa dáva pod horúce veci na stôl , všade z toho bordel . prekvapená že komu zašibalo v noci a ukrajoval zo slamienky som robila doma výsluch a samozrejme nikto . Idem si ja potom umyť zuby a ako si ich umývam tak vytiahnem tam kusok stvrdnutej slamy , tam kúsoček v inom zube, hovorím si do ritky to čo ? zbehnem na spodný záchod , kde na zemi najdem zvyšky požuvanej slamienky. A vtedy som si spomenula ako som to žula na tom záchode a ako mi prišiel neskutočne tvrdý , tak som ho vypľula . Proste som si v tom polospánku pomýlila slamienku s arabským chlebom .