icon

Falošné prebudenie

laura83736
17. sep 2021

Caute baby.Stala sa mi nepríjemná vec.Išla som spať a v noci som sa zobudila.Lenže som sa prebudila do ďalšieho sna čo mi zo začiatku nedochádzalo.Išla som teda na wc ale nefungovali svetla.Potom niekto zaklopal.Išla som otvorit a stala tam moja mama.Pozvala som ju ďalej,zo začiatku bola normálna ale potom sa ako keby menila na nejakú bábiku alebo čo sa dialo.Ta bábika sa hýbala.Utiekla som von a potom som sa prebudila už v realite.Ale ešte polhodinu som sa bála že to je len další sen.Neviete čo to mohlo byt ?Dakujem za každú radu🙂

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
marianna_peskova
17. sep 2021

Proste si mala sen v sne. Je to úplne normálne.

brita7777
Autor odpoveď zmazal
jaskolka
17. sep 2021

Vo sne sa ti sníva. Je to v pohode, mozog môže aj takto reagovať. Nestresuj sa tým, sú to iba sny

cacianka
17. sep 2021

Čo všetko sa mi už posnivalo !! Také debiliny ....
Napr. Že som cestovala elektrickou v Ba išla som vystupovať v rušnom centre a od pása dole holá.
Mozog ide oddychovať a takto upratuje, restartuje. Nič to neznamená. Kľud

laura83736
autor
17. sep 2021

@cocolino234 dakujem 🙂

laura83736
autor
17. sep 2021

@cacianka fuha taký sen by som nechcela no 😅

ninusa221
17. sep 2021

Mne sa minule snivalo že ma išla zabiť kim kardashian 😀😀😀

cacianka
17. sep 2021

@laura83736 veď ani ja, ale mne sa opakoval viac x !
Vystupovala som zo starej eliny rovno na Obchodnej pred bankou, námestie a plno ľudí. Ufff
Alebo som musela ísť v obch.centre na wc.otvorim kabinku a tam 1m kopa💩.
utiekol mi vlak už 300x.
Stala som na 5.poschodi napolozdemolovanej budovy v pustatine a žiadne schody, len skelet budovy.
Ale aj to že sa ku mne túlil nejaký fešák a že ako ma miluje.
127x som zbierala krásne veľké biele huby v nádhernom machu.

euka210
17. sep 2021

@laura83736 aj ja take niekedy som mala, ze som sa zobudila zo sna ale aj to bolo len v sne a az potom som sa realne zobudila.
Hlava si spracuvava veci.

7ammy7
17. sep 2021

@laura83736 aj mne sa to už stalo 😂v sne som sa zobudila do sna 7x. Vždy keď som si všimla že je niečo čudné. 8x som chytila knihu a nevedela čítať, bola som nadšená, že konečne som v sne a uvedomujem si to a než som vybehla z domu s milión nápadmi co idem robiť som sa zobudila do reality. Doteraz cítim sklamanie keď si na to spomeniem 😂

mnamko
18. sep 2021

@laura83736 mne sa viackrát snívalo,že v sne spím a to teda bolo hrozne keď som sa nevedela zobudiť,lebo akoby som dvojmo spala a ešte som mala pocit že sa neviem nadýchnuť.

21oktober
18. sep 2021

Ja som naposledy vyviedla takú kravinu že až . Máme radi arabský chlieb , zapekám ho na rôzne spôsoby alebo do neho dávam gyrosové maso . Kúpila som ho , dala medzi chlieb a išla si ľahnúť. Snívalo sa mi že som strašne ale strašne hladná , aj som sa na to reálne zobudila a išla rozospatá do kuchyne , kde som zobrala nôž a som si z toho arabského chleba ukrojila a žula som ho na záchode. Potom som išla do postele.
Ráno som sa zobudila a vošla do kuchyne a tam normálne som našla odkrojené zo slamienky čo sa dáva pod horúce veci na stôl , všade z toho bordel . prekvapená že komu zašibalo v noci a ukrajoval zo slamienky som robila doma výsluch a samozrejme nikto . Idem si ja potom umyť zuby a ako si ich umývam tak vytiahnem tam kusok stvrdnutej slamy , tam kúsoček v inom zube, hovorím si do ritky to čo ? zbehnem na spodný záchod , kde na zemi najdem zvyšky požuvanej slamienky. A vtedy som si spomenula ako som to žula na tom záchode a ako mi prišiel neskutočne tvrdý , tak som ho vypľula . Proste som si v tom polospánku pomýlila slamienku s arabským chlebom .