icon

Family link - detská kontrola telefónu

andan8112
15. aug 2025

Dobrý deň maminky.
Neviete poradiť akú bezplatnú aplikáciu treba nainštalovať pri android a iphone, aby som vedela odkontrolovat dcéru a zamedziť časovo používanie niektorých vecí na telefóne ? Doposiaľ sme fungovali na family link, ale ten sa dá iba pri androide. Dcéra teraz dostala iphone a ja som android a už to neni možné.
Ďakujem za pomoc, je to súrne 😁

renatka100
15. aug 2025

@andan8112 viem o com pises, zial, netreba ziadnu aplikaciu na iphone, v nastaveniach mas cas pred obrazovkou tam si zadas povolene appky alebo casy, hovory vsetko si mozes zadat je to super a mozes podla toho robit aj kontrolu

andan8112
autor
15. aug 2025
@renatka100

@andan8112 viem o com pises, zial, netreba ziadnu aplikaciu na iphone, v nastaveniach mas cas pred obrazovkou tam si zadas povolene appky alebo casy, hovory vsetko si mozes zadat je to super a mozes podla toho robit aj kontrolu

@renatka100 ďakujem 🙂
Žeby to bolo také jednoduché ? 👀😁
Pozriem, skúsim.

shogun
20. okt 2025
@andan8112

@renatka100 ďakujem 🙂
Žeby to bolo také jednoduché ? 👀😁
Pozriem, skúsim.

@andan8112 zdravim islo vam to?

andan8112
autor
20. okt 2025
@shogun

@andan8112 zdravim islo vam to?

@shogun Dobrý deň, išlo to 🙂, len ešte by som potrebovala vyriešiť, aby som na diaľku mohla bloknúť alebo povoliť niektoré aplikácie – nejaké prepojenie.
Tam mám ešte zádrhel.

shogun
20. okt 2025
@andan8112

@shogun Dobrý deň, išlo to 🙂, len ešte by som potrebovala vyriešiť, aby som na diaľku mohla bloknúť alebo povoliť niektoré aplikácie – nejaké prepojenie.
Tam mám ešte zádrhel.

@andan8112 a nastavovali ste to v iphone ci v tom rodicovskom?

andan8112
autor
21. okt 2025

V iphone.