icon

Farbiaci lem na ruksaku 😞

tyrkysova_kobyla
5. aug 2018

Ahojte žienky, prednedávnom som si kúpila štýlový ruksak, ale po pár dňoch nosenia som prišla na jeho drobný nedostatok. Popruhy sú lemované čiernou gumou (alebo čo to je) a tá pri kontakte s vodou/potom púšťa farbu, takže na oblečení mi necháva čierne pásy. Ide to síce vyprať, ale ak by ste mali nejaký tip, ako zabrániť tomu, aby to farbilo, tak sem s ním 🙂 Vopred vďaka 🙂

hettinka
5. aug 2018

Ja by som ho pekne vrátila tam, kde si ho kúpila. Žiadny poriadny značkový ruksak toto nemôže robiť, bud je to fake, alebo čínsky šmejd.
A ak sa ho nechceš vzdať, jedine to niečím oblepiť, obšiť, alebo popruhy celé vymeniť.

tyrkysova_kobyla
autor
5. aug 2018

@hettinka značkový nebol, kúpený v Stradivarius, napadlo mi aj vrátiť ho, len mi bude za nim smutno 😁

hettinka
5. aug 2018

@tyrkysova_kobyla kúpiš krajší 😉 My sme včera kúpili jeden super v Bershke a druhý v Pull&Bear ... dcera je maniak na vaky

tyrkysova_kobyla
autor
5. aug 2018

@hettinka mohla by som ťa poprosiť do správy foto? 🙂

hettinka
5. aug 2018
tyrkysova_kobyla
autor
5. aug 2018

@hettinka tie sú skvelé, dcérka bude štýlová 😉 Ja som kupovala taký koženkový, tak po nejakom takom sa musím poobzerať, som náročná 😅

hettinka
5. aug 2018

@tyrkysova_kobyla dobrá správa je, že už prichádza jesenná kolekcia 😂👍

tyrkysova_kobyla
autor
5. aug 2018

@hettinka to je fakt 😁 hmm inak, neviem, či ten ruksak vezmú na reklamáciu, je kupovaný v Poľsku 🤔

hettinka
5. aug 2018

@tyrkysova_kobyla za pokus to stojí a ak nie, tak jedine nejakému obuvníkovi dať vymeniť tie traky

tyrkysova_kobyla
autor
5. aug 2018

@hettinka jasne, skúsim 🙂 snáď sa podarí 🙂