Filozofické okienko : Čo by ste urobili, keby ste mohli a nemuseli ste riešiť rodinu a peniaze?
Co by ste na svojom zivote zmenili?
Co by ste chceli urobit, keby ste mohli? A nemuseli by ste riesit rodinu ci peniaze.
Ja by som nemenila nič . Poviem so že vždy môže byt horsie
ja by som nezmenila absolutne nic..a robim vsetko, co chcem.. ved zijeme len raz... 🙏🏻
Nič by som nezmenila. Keby som neurobila tie chyby ktoré som urobila, nenaučili by som sa z nich to čo som sa naučila.
A čo by som urobila keby som nebola limitovaná rodinou a peniazmi? Najprv by som si dopriala pár mesiacov ničnerobenia a tak by som zistila čo sa mi vlastne robiť chce a čo robím len z povinnosti. To ničnerobenie by som robila niekde na bielej pieskovej pláži s mojitom v ruke. 🙂
Menila by som : Cvicila by som od detstva, rychlejsie by som posielala ludi do prdele a viac pocuvala svoju mamu.
Ak by som mohla a nemusela riesit rodinu ci peniaze. Bud by som zalozila utulok pre zvierata, pomahala sa bezdomovcom dostavat z ulice. Pripadne ako dobrovolnik pomahat ludom po zivelnych pohromach.
Zmenila by som určite odbor studia, šla by som študovať veterinu a išla by som do krajin(Rumunsko, Cierna hora, Bosna zachraňovať a kastrovat tulavych psov). Bohuzial som neskoro objavila čaro zachranarciny a toto povolanie by bolo pre mna poslanim😊
Nevykaslala by som sa na ucenie cudzich jazykov. Na zakladnej a strednej som vzdy chodievala na jazykove olympiady a neskor na vyske som sa na cudzi jazyk uplne vykaslala a akosi som vysla z cviku. Uz teraz sa mi moc ucit nechce a ani nie je cas...
@nevludna ja mám v podstate všetko, čo som kedysi chcela mat, tak by som nemenila asi nič...Jedine to, že by som sa nemení zaoberala tým, čo si myslia druhí a nenechala sa nikým ovplyvňovať..Vekom mi to ide o dosť ľahšie, kedysi som taká nebola..A ak by som nebola ničím limitovaná, nechala by som doma manžela so synom aspoň na mesiac a dala by som si okružnú plavbu po latinskej Amerike s malými zastávkami na kúpanie v Karibiku- úplne sama☺️Každý večer by som sa zabavila na miestnej plazi s miestnymi ľudmi a cez den by som si uzivala tie nádherne miesta.Bez mobilu a kontaktu na kohokoľvek, mesiac by vydržali 😉
Zmenila by som akurát odbor ktorý som študovala, keďže som mala a mám veľký problém uplatniť sa. Inak asi nič, mám dobrého muža, občas ma riadne štve, ale ja by som nemohla mať takého čo mi iba pritakava. Chcela som mať viac deti, mám ich. Možno by som ešte pred rokmi viac zatlačila na muža, aby sme sa odsťahovali tam kde ho odvelili a mohli tak byť oveľa viac spolu. Ale tak všetko je tak ako malo byť.
ja mam vsetko co som chcela (alebo som si len myslela, ze chcem) a dokonca este viac. a zrazu sa citim, ze chcem nieco ine. Co ked to nieco ine, ked ziskam, dospejem do rovnakeho stadia ako teraz?
@nevludna ja som mala takého frajera, čo nikdy nebol spokojný a stále si myslel,že dačo iné bude lepšie. Tak sa so mnou rozišiel, potom sa dal dokopy s inou, zobral si ju a po 8 mesiacoch bol rozvod, lebo hľadal zas niečo ine. Nakoniec mi napísal list,že bol čistý debil,že nič z toho nemal robiť a hlavne sa nemal rozísť so mnou. Už je to minulosť, ale aby si aj ty potom neľutovala,že si niečo mala a prišla si o to kvôli vidine niečo iného.
Ja by som zmenila iba jednu vec ale tým by som zmenila úplne všetko. Chcela by som vyskúšať aké to je byť chlapom 😀. Inak si žijem taký život aký si zaslúžim..aj to dobré aj to zlé čo ma v živote postrehlo a ešte postrehne.
Jediná zmena, čo mi napadá by bola, že by som si nenechala rodičmi radiť s výberom strednej školy, ale išla na školu, čo ma najviac lákala, hoci to vtedy nevyzeralo perspektivne 🙂
Ako 20 rocna by som zobrala pozicku a kupila 10 bytov. Dnes by som ich predala a uzivala si svoje miliony😂
Nesetrila by som a zdravo sa stravovala, dopriala si kvalitne a vyvazene potraviny a viac by som cestovala
Ucila sa japonsky uz od detstva a aj sa tam prestahovala 🙂
@peter952 a teraz akože čo?
keby som neriesila peniaze, tak jedine co by som zmenila je ze do sekundy by som odisla z práce, a bola by som stastna ze mozem sa venovat dcere, ktorej som si vobec neuzila ato ma uz 9 r. cely zivot len pracujem pracujem a pracujem a hov..o z toho, z prepacenim za vyraz, chcela by som si ten zivot naozaj uz uzit a nielen prezit.

všetko, od základu by som zmenila všetky svoje rozhodnutia, :D čo už, ešte bude dosť pokusov, možno v ďalšom živote si budem počínať lepšie 🙂