icon

Flixbus - sms

laurikasarinkaq
1. júl 2022

- keďže mi flixbus v cudzom meste mešká skoro 5hodin prišli mi dve SMS že môžem vyuzit vlasne dokopy 20€ na nakup jedla a vody v meste v ktorom cakam a že oni to preplatia lenže vodiči moc nevedia a vyjadrili sa mi lwn ze asi odfotiť blocek a poslat na nejaku podporu flixbusu ,lenže nwviem ako to funguje. Ani neviem kam konkretne napisat a či mi to vlasne naozaj preplatia . Nemá niekto skúsenosť ? (Na ich stránke som sa nič take nedočítala .) a kamarátke prišla rovnaká SMS :
,,
Dear FLixBus passenger, due to extended delays please take another 10€ for snacks and drinks and get a refund via flixbus.com/company/contact-us. We apologise for any inconvenience. FlixBus team ,, toto už jw druha , prvá prišla aj s vysvetlením prečo meškáme a tak .

Neviete poradiť ? Je to hrozne čakať v meste v 38 stupňoch takmer 6 hodin s 2 kuframi :( rada by som to aspoň využila ak to ma byt zadarmo keďže mam ledva ledva peniažky teraz

marsmykkok
1. júl 2022

nechaj si blok a napíšeš/zavoláš flixbusu a povedia ti postup... šofér je na to aby šoféroval autobus, takéto veci ako funguje nemusí ovládať.

janai1
1. júl 2022

Veď tam máš jasne napísané kde im máš poslať bločky... A je tam takisto napísané že na jedlo a pitie tak to asi vieš čo je nie?

mb2021
Odpoveď bola odstránená
boldo87
Odpoveď bola odstránená
laurikasarinkaq
autor
1. júl 2022

@janai1 ten link sa nedá otvoriť ,ukazuje nejaku chybu preto sa pytam …

laurikasarinkaq
autor
1. júl 2022

@boldo87 link nefunguje čiže preto ma to zmiatlo :/ skúsim nájsť nejaký formulár a poslat im to tam

evica17
1. júl 2022

@laurikasarinkaq smiem sa spýtať kde ti mešká flixbus tak dlho ?

akrobrab
1. júl 2022

@laurikasarinkaq Ja by som to riesila tu:
https://help.flixbus.com/s/article/PSSP-How-can...

Je tam formular, kde sa da nahrat aj priloha.

janai1
1. júl 2022

@laurikasarinkaq https://help.flixbus.com/s/contact-us?language=... a máš tam kolonku Request a refund
2 sekundy na stránke a hľa našlo sa 🙄