icon

Formil color vezus Bonux

syrik
3. máj 2014

Ahojte, prosím Vás máte skúsenosti s týmito prachmi? Neviem sa rozhodnúť. Nie sú moc agresívne na citlivu pokožku? Ďakujem

marikaema
3. máj 2014

Ahoj,ja pouzivam Bonux a som uplne spokojna🙂

nicolle21
3. máj 2014

ja pouzivam tekuty formil uz velmi dlho, aj maleho vecicky periem vylucne v nom a sme ok.. pradlo krasne vonia

syrik
autor
3. máj 2014

Ja mám na biele Formil a je vynikajúci.Na farebné mám Persil, ale malej sa zhoršil ekzém, ktorý jej už asi spôsobil Persil sensitive. Zatiaľ som si všimla, že jej vyhovuje obyčajný gélový Persil a Lovela.Ale tá nič nevyperie a navyše mám pocit, že mi tie gély zanasaju pracku. Len prach Formil majú len veľké balenia. Na biele jej myslím nevadí. Ťažko povedať, lebo som jej všetko začala prat V Lovele a je po probléme.

akika722
3. máj 2014

ja použivam bonux a maximálna spokojnosť 🙂

slivka3
4. máj 2014

@syrik Ja používam Formil activ,na bonux je manžel alergický a na tmavépoužívam tekutý buď formil,alebo persil.

syrik
autor
5. máj 2014

Ďakujem za odpovede. Skúsim to najmenšie balenie Bonuxu a ak sa ekzém nevráti, ostanem pri ňom. Ak sa vráti,tak vyskúšam tekutý Formil.🙂

syrik
autor
2. júl 2014

No Bonux vyskusany a reakcia presne taká, ako po Persile :-/ Teraz skúšam Formil, ak nepomôže, vrátim sa k detskému prachu.