Fotograf mi je dlžný peniaze
Ahojte, som modelka a živí ma to. Viac ako pred rokom a pol som mala jedno fotenie s fotografom, ktorého som si vybavila sama, mimo mojej agentury. Dlhšie sme si písali cez sociálne siete ale len také neutrálne správy. Keďže sme boli “známi” dohodli sme sa, že mi za fotenie zaplatí len 40€. Povodne mi ich mal dať hneď na fotení na ruku, vtedy ma však poprosil či by mi ich nemohol dať neskôr, že teraz mu to nevychádza. Súhlasila som mu s tým čo dodnes ľutujem. Potom sa však stala taká vec, že som si ho zablokovala a dodnes tie peniaze nemám, aj keď mi sľuboval že ich pošle. Dokonca raz som si ho odblokovala a vtedy mi napísal a spýtal sa či má správne číslo účtu. To mal no peniaze dodnes neprišli a ja ho mám stále zablokovaného.
Viem že 40€ nie je žiadna sláva a neviem či sa mi to vôbec oplatí riešiť, asi by som to aj nechala tak keby mám ďalšie prace ale je situacia kedy sa hodi každé euro lebo vďaka tejto pandemii nemám moc fotení.
Myslite že by som ho mala odblokovať a po takom dlhom case sa mu ozvať a pripomenúť aby mi poslal tie peniaze? Ako by ste to riešili vy? Nechali by ste mu ich alebo by ste si ich vypýtali ?
Cez agenturu to riešiť nemôžem, keďže som si ho vybavila sama
Podľa mna sa s peniazmi mozes už rozlúčiť
Mas zmluvu s nim? Pouzil tvoje fotky na nieco?
@martinkatinka zmluvu nemám a fotky pouzil a mali aj celkom uspech
No pekne si sa nechala nachytat,uz len to ze len 40e si za to mala mat a tie tiez nemas,peniaze neuvidis a podla mna uz kasli na to. A nabuduce rob za viac a na zmluvu
Tak to mas teda smolu
@bbebe mala som dôvod na zablokovanie aj keď uznavam že som to mohla riešiť aj inak ako takto, zvolila som si radšej tuto cestu pretože sa správal ako ten 15 rocny práve on čiže darmo mu to budem vysvetľovať
@irusa žiadna škoda
@elizabet173 no nejak to nepocitujem 😀
Kludne si tie peniaze vypytaj, ak ti ich naozaj slubil. Nechapem sice preco to riesis po tak dlhej dobe, ale ok. Ak teda ziadna zmluva nebola, predpokladam, ze tym padom on nema narok tvoje fotky pouzit, nie? Cize ak by sa zdrahal, hrala by som touto kartou

co mas 15 ze ho blokujes a odblokuvavas? ani sa mu necudujem ze na teba sere ked je bloknuty 😂. kaslala by som na tie peniaze byt tebou, takto z teba ma asi len srandu.