Fotografia na ISIC kartu
Syn bude mať ISIC kartu, stačí na kartu fotka vytlačená na papieri ,či musí mať na fotografickom papieri.
Foto papier
A to nepríde automaticky s fotkou, ten preukaz? Syn to robil online a fotil mobilom.
A to nepríde automaticky s fotkou, ten preukaz? Syn to robil online a fotil mobilom.
@anonym_907711 Na škole povedali, že si majú fotku doniesť.
U dcéry digitálne, u nás v škole sme akceptovali foto aj na papieri aj na fotopapieri
@anonym_autor tiez sme fotku vkladali pri objednavani ISIC karty online, takze uvidim ake pridu pokyny zo skoly
@anonym_907711 mne prišiel automaticky uz s fotkou ktorou som fotila cez mobil 🙂 pohodicka
@anonym_autor tiez sme fotku vkladali pri objednavani ISIC karty online, takze uvidim ake pridu pokyny zo skoly
@fanta mne prišiel automaticky uz s fotkou ktorou som fotila cez mobil 🙂 pohodicka
@fanta mne prišiel automaticky uz s fotkou ktorou som fotila cez mobil 🙂 pohodicka
@simona1998 tak super, dakujem 👍
Ked som robila ISIC cez skolu,tak som musela doniest fotku a ked som objednavala cez net,tak som len musela vlozit foto cez appku...
@anonym_autor u nas stacilo nahrat do systemu
dcéra prišla domov s isic kartou bez foto, fotku nepýtali, teraz čo, keďže bez foto je vraj neplatná

U dcéry v škole pýtali na fotopapieri