icon

Fotografie čiarových kódov nákupných kartičiek

bufalinka
15. apr 2025

Ahojte prepacte za "sprostu" diskusiu ale mala by som prozbu ze ci by ste mi nevedeli poslat ft ciaroveho kodu z nakupnych karticiek 😅 dovod radsej nechceme vediet😂🙈 každopádne dakujem vsetkym co poslu ft ....

Strana
z2
martinkatinka
15. apr 2025

Ja by som ten dovod rada teda vedela

viestta
15. apr 2025

Ja som uplne vedla, co su nakupne karticky?

janai1
15. apr 2025

@bufalinka čo je ft?

denisa_deniska
15. apr 2025

Chceš uplatňovať moje zľavy, či čo? 😂

bufalinka
autor
15. apr 2025

@janai1 fotka 😂

janai1
15. apr 2025

@bufalinka kriste to už fakt niekto potrebuje skracovať aj slovo foto😂

bufalinka
autor
15. apr 2025

@martinkatinka no sadila som sa so spoluziackou ze ktora ich bude mat viac 😅

janai1
Autor odpoveď zmazal
bufalinka
autor
15. apr 2025

@viestta tak napriklad tesco ... co prikladate pri kase aby sa vam ratali body

janai1
15. apr 2025

@bufalinka normálne som ti išla poslať tesco ale keď čítam ten drblý dôvod tak som to aj zmazala...

bufalinka
autor
15. apr 2025

@denisa_deniska skor povedane zbierat body 😂 ale ako sa poznam vzdy zabudnem na karticku takze toto sme si vymysleli len tak ze ktora viac nazbiera

bufalinka
autor
15. apr 2025

@janai1 v pohodeee😂😂😂

viestta
15. apr 2025

@bufalinka jaj, toto ty chces? Ty si uplatnis zlavy, mne sa zarataju body, ktore su mi v konecnom dosledku na dve veci?
Ked mate HoSiPa a zabudate karticky, lahka pomoc, daju sa do mobilu ulozit, je na to XY appiek

bufalinka
autor
15. apr 2025

@viestta koniec koncom su na dve veci ... a stiahli sme si appku len sa snazime co najviac obchodov nazbierat karticky

heminepa
Autor odpoveď zmazal
domkakvet
15. apr 2025

@bufalinka niektore obchody maju iba elektronicke karticky. Aj by sme ti poslali, ale mame tam svoje body, tak ze len rada aby si postahovala na nete, alebo zajtra obehla obchody.

bufalinka
autor
15. apr 2025

@domkakvet chapem každopádne ja by som vam body nemala ako vynicit maximálne ked tak len nazbierat 😅 kedze cez appku klarna sa nedaju uplatnovat body ... a zas milion appiek v mobile o obchod sa mi nechce mat

bufalinka
autor
15. apr 2025

@heminepa presny vek nepoviem ale dam rozmedzie medzi 18 -25

guudy
15. apr 2025

@bufalinka znies a konas ako 13 rocna…mam 22 a 18 rocne deti a ani jedno nemalo takto hlupy napad ani v tych 13…

januska12323
15. apr 2025

Ja asi aj tak nechápem. Stavili ste sa kto bude mať viac fotiek členských kariet z rôznych obchodov?

natalka13
15. apr 2025

Ved obehaj obchody a zaloz si svoje karty.

bufalinka
autor
15. apr 2025
bufalinka
autor
15. apr 2025

@guudy co uz deti /ludia su kazdy iny .....

kataina
15. apr 2025

veľmi primitivna zabava že týmto obťažuješ ľudí, že nech ti pošlu foto. Poradim ti ako vyhraš: Nafoť si tie svoje kartičky 1000 krát a už si vyhrala.

rozculena
15. apr 2025

@viestta prečo sú ti na dve veci body?

mandarinka555
15. apr 2025

@rozculena Lebo si bude zbierať body za každý nákup a mladá pucňa si ich nechá uplatniť pri prvej príležitosti, stačí, ak bude mať fotku jej karty....

rozculena
16. apr 2025

@mandarinka555 ja som sa pýtala viestty

@viestta

bufalinka
autor
16. apr 2025

@mandarinka555 1 ) neprajem si aby ste ma urazali prezivkou mlada pucňa 🙂 ak mate dake komplexy zo svojho veku zato uz ja nemôžem.... ja som ani jednu z vas nenazvala nijak hnusne a ani by som si to nedovolila .... 2) body si viete uplatniť len cez danu appku ... v ktorej mate prihlasovacie meno a heslo o ktore som neziadala maximalne by som vam nahravala body....🙂 treba si skor zistit veci a nie tu urazat ... a stacilo pekne napisat neposlem ved vy sa svet nezrutil mi z toho chcela som len vyskusat ze ci by sa niekto nasiel .....

mandarinka555
16. apr 2025

@bufalinka Body si vieš aj uplatniť, ak ti pokladníčka oskenuje ten tvoj "odfotený" čiarový kód...ďalšia chytráčka🙈

rozculena
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2