Fotografie čiarových kódov nákupných kartičiek
Ahojte prepacte za "sprostu" diskusiu ale mala by som prozbu ze ci by ste mi nevedeli poslat ft ciaroveho kodu z nakupnych karticiek 😅 dovod radsej nechceme vediet😂🙈 každopádne dakujem vsetkym co poslu ft ....
Ja som uplne vedla, co su nakupne karticky?
Chceš uplatňovať moje zľavy, či čo? 😂
@martinkatinka no sadila som sa so spoluziackou ze ktora ich bude mat viac 😅
@denisa_deniska skor povedane zbierat body 😂 ale ako sa poznam vzdy zabudnem na karticku takze toto sme si vymysleli len tak ze ktora viac nazbiera
Ja asi aj tak nechápem. Stavili ste sa kto bude mať viac fotiek členských kariet z rôznych obchodov?
Ved obehaj obchody a zaloz si svoje karty.
@januska12323 anoo
veľmi primitivna zabava že týmto obťažuješ ľudí, že nech ti pošlu foto. Poradim ti ako vyhraš: Nafoť si tie svoje kartičky 1000 krát a už si vyhrala.
@rozculena Lebo si bude zbierať body za každý nákup a mladá pucňa si ich nechá uplatniť pri prvej príležitosti, stačí, ak bude mať fotku jej karty....
@mandarinka555 ja som sa pýtala viestty
@mandarinka555 1 ) neprajem si aby ste ma urazali prezivkou mlada pucňa 🙂 ak mate dake komplexy zo svojho veku zato uz ja nemôžem.... ja som ani jednu z vas nenazvala nijak hnusne a ani by som si to nedovolila .... 2) body si viete uplatniť len cez danu appku ... v ktorej mate prihlasovacie meno a heslo o ktore som neziadala maximalne by som vam nahravala body....🙂 treba si skor zistit veci a nie tu urazat ... a stacilo pekne napisat neposlem ved vy sa svet nezrutil mi z toho chcela som len vyskusat ze ci by sa niekto nasiel .....
@bufalinka Body si vieš aj uplatniť, ak ti pokladníčka oskenuje ten tvoj "odfotený" čiarový kód...ďalšia chytráčka🙈

Ja by som ten dovod rada teda vedela