icon

Golden Oak Trust - skúsenosti

motogirl699
24. máj 2023

Máte skúsenosť s touto firmou?

simonika159
Autor odpoveď zmazal
simonika159
24. máj 2023

@motogirl699 áno, bezkonkurenčne najlepšia spoločnosť pre sporenie do zlata 🤗 mám toto sporenie pre deti už dlhšie, kľudne napíšte 🤗

martin9805
8. máj 2024

@simonika159 pekný deň akurát som našiel fórum o golden oak trust, mate s tým skúsenosti ano? Chcem s tým začať viete mi povedať o tom viac? Je to dôveryhodné?

simonika159
15. máj 2024

@martin9805 je to dôveryhodné, všetko potrebne nájdete na ich stránke, mna ocaril sposob sporenia, automaticky po dosporeni mince ju posielaju poistenou zasielkou, co bolo pre mna dost zaujmave. V tomto časovom obdobi by som ale do zlata znova nešla, budete mať zbytocne vysoku vstupnu platbu navýšenú o maržu spoločnosti, rovnako investujem do akcií ktoré sú momentálne oveľa viac výnosnejšie. Ale stále tvrdím že golden oak trust je podla mňa jedna z tych najlepších spoločností pre invenstovanie do zlata. Viete si krásne sledovať koľko už máte nasporené a koľko vám chýba do “naplnení” mince. Keď sa mincu časom rozhodnete predať, spoločnosť ju od Vás aj výhodnejšie odkúpi späť.

martin9805
27. máj 2024

@simonika159 super ďakujem, a ak sa ešte môžem opýtať tak kam investujete ešte výhodnejšie? Veľmi sa nevyznám a chcem začať investovať

simonika159
29. máj 2024

@martin9805 ja mám vo finaxe, kľudne ale napíšte do skupiny na facebooku forum zlata minca a nechajte si poradiť, záleži aj na tom kolko chcete investovat ako dlho, ci ste konzervativny typ, ci sa nezlaknete poklesu alebo vám nevadí dynamika… určite tam poradia skúsenejší

martinbud
1. sep 2024

@motogirl699 je to drahé s peknou maržou pre spoločnosť ktorá to síce od vás odkúpi ale za omnoho nižšiu sumu ako ste to kúpili vy od nich . Tým pádom zlato ako také musí najskôr zarobiť na maržu a potom na vás.... Skúste to, ale sú bezpečnejšie a výnosnejšie možnosti 🙂

martinbud
1. sep 2024

@martin9805 na pravidelné investovanie existujú omnoho lepšie možnosti ako kupovať mincu a čakať kým sa naplní , a keď ich kúpite viac tak čakáte a čakáte kým sa naplnia. Likvidita žiadna ....

ernest9297
1. okt 2024

Neodporúčam firmu, zavádzajú klamu a majú prehnané ceny tak isto aj výkup je strašné nízky.. pri 3000€ ktoré dáte do mince vykupujú tú istú mincu za 2500€ takže tak.. ja som prišiel o 500€ .. tie ich vseliake benefity a bonusy sú len hala bála