Golden Oak Trust - skúsenosti
Máte skúsenosť s touto firmou?
@motogirl699 áno, bezkonkurenčne najlepšia spoločnosť pre sporenie do zlata 🤗 mám toto sporenie pre deti už dlhšie, kľudne napíšte 🤗
@simonika159 pekný deň akurát som našiel fórum o golden oak trust, mate s tým skúsenosti ano? Chcem s tým začať viete mi povedať o tom viac? Je to dôveryhodné?
@martin9805 je to dôveryhodné, všetko potrebne nájdete na ich stránke, mna ocaril sposob sporenia, automaticky po dosporeni mince ju posielaju poistenou zasielkou, co bolo pre mna dost zaujmave. V tomto časovom obdobi by som ale do zlata znova nešla, budete mať zbytocne vysoku vstupnu platbu navýšenú o maržu spoločnosti, rovnako investujem do akcií ktoré sú momentálne oveľa viac výnosnejšie. Ale stále tvrdím že golden oak trust je podla mňa jedna z tych najlepších spoločností pre invenstovanie do zlata. Viete si krásne sledovať koľko už máte nasporené a koľko vám chýba do “naplnení” mince. Keď sa mincu časom rozhodnete predať, spoločnosť ju od Vás aj výhodnejšie odkúpi späť.
@simonika159 super ďakujem, a ak sa ešte môžem opýtať tak kam investujete ešte výhodnejšie? Veľmi sa nevyznám a chcem začať investovať
@martin9805 ja mám vo finaxe, kľudne ale napíšte do skupiny na facebooku forum zlata minca a nechajte si poradiť, záleži aj na tom kolko chcete investovat ako dlho, ci ste konzervativny typ, ci sa nezlaknete poklesu alebo vám nevadí dynamika… určite tam poradia skúsenejší
@motogirl699 je to drahé s peknou maržou pre spoločnosť ktorá to síce od vás odkúpi ale za omnoho nižšiu sumu ako ste to kúpili vy od nich . Tým pádom zlato ako také musí najskôr zarobiť na maržu a potom na vás.... Skúste to, ale sú bezpečnejšie a výnosnejšie možnosti 🙂
@martin9805 na pravidelné investovanie existujú omnoho lepšie možnosti ako kupovať mincu a čakať kým sa naplní , a keď ich kúpite viac tak čakáte a čakáte kým sa naplnia. Likvidita žiadna ....
Neodporúčam firmu, zavádzajú klamu a majú prehnané ceny tak isto aj výkup je strašné nízky.. pri 3000€ ktoré dáte do mince vykupujú tú istú mincu za 2500€ takže tak.. ja som prišiel o 500€ .. tie ich vseliake benefity a bonusy sú len hala bála