icon

Help chudnutie

carla232
1. feb 2018

Baby pomôžte mi...mamina by chcela schudnúť..nie dietami ale tabletky pripane nieco co,zabera okrem diet...pomôžte co vám zabralo na 100% ze ste.po mesiaci videli nejake vysledky aspoň drobné.
Ďakujem

Strana
z2
milujem_modu
1. feb 2018

Bohuzial žiadne tabletky nie sú na to dobré :/..všetko je len reklamný ťah a to ma nikto nepresvedčí o opaku, je to zbytočné vyhodenie penazí a ešte si do tela zbytočne dáš nejakú nepriaznivú chémiu, ktorá škodí tvojmu telu. Odporúčam velmi kapustovú polievku, recept najdes aj na internete. Kapusta je velmi vhodna na chudnutie, pretože požiera tuky. A samozrejme cviciť a upraviť si jedálniček.

carla232
autor
1. feb 2018

@milujem_modu kapustova nepomaaha....

deti95060810
1. feb 2018

jednoznačne šport resp. pohyb.

lorela
1. feb 2018

@carla232 Take lieky este nevynasli, inak by boli na svete len chudi ludia😉

evina34
1. feb 2018

...urcite schudne prerušovaným postením /to jedine mi zabralo a je to aj udrzatelne, ale musis mat pevnu volu/...Ješ 6h z celého dna /napr. od 10h do 4h, mozes aj sladke, hocico co chces...-vola sa to feeding window/, zvyšný čas len pijes...ale skutočne len piješ, /vodu s citrónom, bylinkove čaje bez cukru, kavu bez mlieka a cukru...nic ine, ziadne ani lahke jedla ako jablko alebo jogurt..max čistý masový vývar /nie bujonovy/. Ja som sa nevedela pohnut z 74 kg...za dva mesiace som takto schudla na 68 kg. /pričom ked som mala feeding window tak som si dala aj čokoladu, aj zakusky.../

evittam
2. feb 2018

@carla232 To naozaj veris tomu,ze niečo také existuje?! Ze si dáš tabletku kazdy den a o mesiac si stihla??😂😂😂😂
Sklamem ta-nic také nie je, keby bolo tak neexistuje obezita. Schudne akurát tvoja peňaženka.
Jediny sposob-ziadne "zarucene diety", vyvážena strava/pohyb - 80%/20%.

evittam
2. feb 2018

@evina34 Inak toto chcem vyskusat aj ja-tiez potrebujem len nejakých 5kg. Ja som ale čítala, že môžeš jest 8hod-pocitaju sa od prveho jedla,ktore zjes

bambinomio99
2. feb 2018

Tak v prvom rade staci jedine sebakontrola
Umely cukor von nahrafit medom a steviou ak som si davala 3 lyzicky dam si len jednu
Lepok a biela muka von
Skrobove prilohy von
Vlaknina xelenina a ovocie
Ranajky musia byt
A staci jej jedine ....prechadzky,rychlochodza a obycajne kardio
Vela vody ...menej caju a kavy

evina34
2. feb 2018

@evittam tie intervaly su nastavene vselijako...niekto robí 4/20, niekto 6/18, niekto 8/16. Ja som 4 h nedala /bola som moc hladna/, 8 mi nejako nezaberalo...pre mna bolo ideálnych tých 6h. Ale začať s 8 hodinami je dobrý nápad...potom mozes to feeding window zúžiť. Ja som sa dva roky nevedela pohnut zo 74 kg /skusala som aj delenu stravu aj Macingovu...pri tomto jedinom som schudla.../

zvedavabuduca
2. feb 2018

V prvom rade zvoľte nutričného poradcu. Vôbec to nieje drahé . Pri chudnutí tvorí vyše 80 % strava a zvyšné pohyb.
A hlavne strašne veľa čistej vody a bylinkové čaje .
Vyhnite sa cukru a znížte denný príjem . S tým vám ale pomôže nutričný poradca. Ničoho sa nemusíte báť . Je to len o Vás a ako sa k tomu postavíte. Nehnevajte sa na mňa ale všetky tie somariny čo sa prezentujú v reklamách a na internete. Si zoberte , že vy napríklad 3 mesiace dodržujete a potom schudnete ale znova sa vrátite k tomu, čo ste jedli predtým . A znova priberiete. Stojí vám toľké prachy dať za niečo čo nefunguje ? Nieje to ťažké si navariť chutný a výživový obed. Len treba chcieť. A nezabúdajte , že ak netrpíte nejakou intoleranciou tak sú dôležité TUKY, SACHARIDY AJ BIELKOVINY. často jesť 4-5 krát denne . A keďže neviem koľko má rokov ale je všeobecne známe, že staršie ženy neschudnu toľko čo mladucha ale napríklad 47 ročná známa je v perfektnej forme a to cvičí crossfit 😉 ale hlavne si treba nájsť to, čo človeka baví . Držím palce.

zvedavabuduca
2. feb 2018

Napríklad , ja som si dala vytvoriť jedálniček ktorý mi vyhovoval s časti. Začala som si to študovať / cele podklady ktoré má môj muž keď si robil výživového poradcu ale jeho to nebavilo takže to nerobí / a upravila som si celý svoj jedálniček ... Na základe faktov a čísiel 😊
Ale dám len taký príklad. Niekedy ani nie som hladná , už sa mi sem tam stalo , že z nudy niečo zobkam a to je ten problém mnohých .
Ráno (jedno vajíčko uvarené na tvrdo , g morcacia šunka , 50 g bezlepkovy chlieb )
Desiata ( banán 95g a 4 g lieskové oriešky )
Obed ( 120g ryža , 90 g kuracie mäso )+ zelenina
Olovrant (jogurt mínus L višňa , je to bezlaktozovy jogurt )
Večera ( 56 g tuniaka vo vlastnej šťave , 16 g cibuľky , 150 g cherry paradajok , 50 g bezlepkovy chlieb )
Keď som bola náhodou hladná tak samozrejme mrkva v ruke .
Nemusíte sa báť , že budete hladovať . Tie jedlá sú veľmi pestré a hlavne tie živiny ktoré telo potrebuje .
A inak keď chcete telo odvodnit tak siahnite na zihlavovy čaj . Ja ho pijem denne 1 liter + 2330 ml vody a samozrejme pijem kávu tej som sa ešte nevzdala 😁 a ešte pijem ostropestrec mariánsky , ten je na pečeň a to pomáha pri zbavovani toxínov ... A ešte pijem aj prasličku. Len treba mať pevnú vôľu .

mirola
2. feb 2018

sibutramin pomaha, ale je zakazany na ciernej listine, ten naozaj s ucinnou latkou sa dost tazko zhana aj na ciernom trhu..
neziaduce ucinky su individualne. niekto ma depresie, niekto nespavost, niekto nic...
tento liek bol vyvinuty pre nadmerne obeznych ludi, ale pouzivaju ho sportovci na vyrysovanie postavy spolu s clenbuterolom..
musim este dodat, ze su pofiderne firmy, ktore ho predavaju po nete... tento predaj je vsak nelegalny a ani drogy cez net nekupis, je to fake.
A fake vie narobit riadnu sarapatu.
Takze lieky existuju dokonca zaberaju velmi dobre a je ich omnoho viac druhov... len si treba zvazit vsetky rizika a clovek sa k nimi dostava len velmi tazko.... 90% su klamstva.

tana85
2. feb 2018

@bambinomio99 necitas, chce schudnut bez diety, len zazracnymi tabletkami 🙂🙂

comedywoman
2. feb 2018

Existuju aj doplnky ktore pomahaju spaľovať tuk. Jedine co som si zapamätala zo školenia dietologov je silny koncentrát zeleného čaju. To sa da kupit v tabletkách alebo prášok. A ze treba jest mäso. Jest pravidelne a ta energetická hodnota jedla musi byt presne nastavená... A 5x týždenne sport prechádzky.

comedywoman
2. feb 2018

V ziadnom pripade pri diéte nepiť pivo. Ani grepfruity...

carla232
autor
2. feb 2018

Nie ja chcem chudnut,ale mama....ona nechce čakať s dietami chce ucinne schudnúť s tabletkami...a uz vyskusa kadečo nic take nemalo účinok....

@mirola sibutramin je zivota ohrozujuca latka kamaratka kvoli sibutraminu ktory brala na chudnutie bojuje so silnou alergiou na mlieko a ma hnisavé zapalene fľaky na tvári akoby telo hnilo...asi to neni bezdôvodne zakázané.

mirola
2. feb 2018

@carla232 tak asi nemala original sibutramin genesis, alebo mala nejaku alergicku reakciu, ktora je individualna.
Ja som kedysi sibutramin brala, v ramci mojich treningov, nie je to na chvalu, ale nemala som ziadne neziaduce ucinky okrem sucha v ustach a pociatocnej nespavosti, ktora vsak vymyzla. Bola som sledovana lekarmi, som uplne zdrava ziadne nasledky to nezanechalo, sibutramin mi bol vsak vysadeni po 3 mesiacoch lebo som vychudla na 47 kil, co nebolo ziaduce tak aj z casti zo svalovej hmoty.
Prave preto som tak upozornovala na fakt, ze su fake ktore su dostupne na trhu, a tie robia to co ma tvoja kamoska.

alex49
2. feb 2018

@carla232 žiadne zázračné tabletky neexistujú, jedine nejaké čaje a cvičiť

carla232
autor
2. feb 2018

@mirola mala original sibutramin..nebudem hovorit.odkial no bol to original...ona.tiez vychudla dost riadne no jeto.to čistý humus.

mirola
2. feb 2018

@carla232 no ja som ich mala od lekara. A oni sa uz x rokov nevyrabaju, resp. nie oficialne. Uz v lekarnach ani u lakarov neexistuju, ziadna farmaceuticka firma ich nevyraba. Preto dnes by som fakt do toho uz nesla nikdy.
No aj ostatne lieky, ktore su na chudnutie su obdobne “sokujuce” pre organizmus. Vsetko co fakt zabera ma neziaduce ucinky , je zakazane alebo na predpis. Cize.. tvoja mamca asi bude musiet zamakat..

carla232
autor
2. feb 2018

@mirola nejak si nedá poradiť...ona chce hneď chudnut

draacik
2. feb 2018

@carla232 ja som si spravila detox, ocistila creva od toxinov, zacala viac vody pit a zdravsiu stravu, po detoxe ma prestala hlava boliet, brucho uz nebolo nafuknute

mirola
2. feb 2018

@carla232 tak to by si s tou mojou mohli podat ruky.. 😂.. ale inak moja bola v Komplimente, a vtedy pod tlakom isla asi na 55 kil. Ono ked je Vas tam vela a mate rezim, tak to zabera.
Mozno by pomohlo nieco take. Oni tie zeny sa potom motivuju sami medzi sebou co je super

carla232
autor
2. feb 2018

@mirola ta nemá čas na krúžky ked pracuje 16-18 hodin niekedy aj 24...a ked ma voľno je.rada.ze.relaxuje...ťažko s.nou

1bambinko1
2. feb 2018

@carla232 tak treba povedať mamine, že musí začať športovať aj keď vidím, že si písala, že skoro stále pracuje. Ale tabletky také neexistujú, ktorými by schudla bohužiaľ

alexi2211
2. feb 2018

Tabletky nie sú riešenie, pretože tie väčšinou sú len takým placebom, je potrebné zmeniť životný štýl, zaradiť viac pohybu. Relaxovať môže aj v lese, pri pol hodinovej prechádzke, ono aj to spraví zo začiatku veľa to telo začne badať zmenu aj keď začne chodiť napríklad len na prechádzky zo začiatku 😉

flimelka
2. feb 2018

a kde pracuje tvoja mamka ak to nie je tajne?

lorela
2. feb 2018

@zvedavabuduca Vzorovy jedlanicek, ktory si sem dala, nie je zly, no par much by sa dalo este vychytat. S cim ale nemozno suhlasit je nizky kaloricky prijem pri takto zostavenom mnozste jedal; navyse, prijem kcal, potrebnych na chudnutie, je vysoko individualny. A dalsi priam nezmysel je konzumacia bezlepkovych potravin pre zdraveho jedninca.

milujem_modu
3. feb 2018

@carla232 mala som s poliekov osobnu skusenost, za tyzden som schudla -5 kg

milujem_modu
3. feb 2018

@carla232 mala som s poliekou osobnu skusenost, za tyzden som schudla -5 kg

Strana
z2