icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

utka
3. apr 2012

@leninka75 ahojky...a to sa ako stalo, že vybitý bzúbok???

utka
3. apr 2012

@letty86 ozaj, tá Kaloba by zaujímala aj mňa. Tiež som to Vikimu kúpila, len sme potom dostali od Dr, sirup, tak som mu to nedávala...

letty86
3. apr 2012

@leninka75 aká hrdinka je lilka 😵 ...vieš co, ani neviem 😕 lebo dostat lieky matkovi priamo do pusy je momentálne tazká práca 😠 má sa to brať 3x denne, ale nebrali sme to takto poctivo, lebo čo to vyplul, niekedy sme večer zabudli 😔
manža je po nočnej, tak nech spí 😉
si sikovná, ked si už tooolko popiekla 😵

letty86
3. apr 2012

@utka ten spiropent poznám, dávala som ho vikinke, zdal sa mi dobrý, nám ho predpísala pediatrička, ked bola vikus chorá

leninka75
3. apr 2012

@utka ..normálne si vybavovali účty a Lolka tresla Lilke po hube 😀 😀 😀 ...srandujem 😉 ....v rámci hry vošla lilka loke pod ruku keď sa naťahovala pre hračku...náhoda, ale že aká fajná 😀

@letty86,,,juj také maličké bábo 😵...už si pomaly ani nepamätám, že obe také boli ☹......čo má Maťko nové?...

utka
3. apr 2012

@letty86 dík, dúfam, že aj Vikimu konečne zaberie...
@leninka75 hahaha, že vybavovali si účty 😀

letty86
3. apr 2012

@leninka75 veru, tak rýýýchlo to uteká ☹ malinké, ale keby som nevedela, že má dva mesiace, tak neuverím, že tolko má, keby ste videli tie líčka 😀 😵
matulko je kaskadér 😠 u svokrušky si oškrel nostek, tak jemne, ale ja z neho nemožem, vkuse sa zamotká a spadne 😔 je to také sidielko ubehané...a ked sú s vikuskou, taaak to je pohroma 😀 sa natahujú, najnovšie ho vikuska naučila kričať, tak spolu skandujú 😝 a lolka sa má ako?

leninka75
3. apr 2012

@letty86 ....z Lolky okrem vybíjania zubov sa vykľula úúúžasná speváčka 😵 😵 😵 ...stále si pospevuje spievankovo, že "la-la, la-la-la"........ 😵 😵 😵 .....a šikuľka maminkina je to, lebo keď sa jej opýtam, že kto ti zasa nacikal alebo nakakal doplienky, tak mi povie, že "tata" a ukáže "bac-bac tata"..to akože tato dostane za to po zadku 😀 😀 😀 😀 .....inak je to šidlo 1. triedy..sťahuje veci zo stola, z linky, už som našla rúru zapnutú, a fixky to jej je hoby 😀 😀 😀 😀 ...........

leninka75
3. apr 2012

.....ideme trošku von..pa

letty86
3. apr 2012

@leninka75 tak nemám len ja šidlo 1.triedy doma 😀 😀 to mi odlahlo 😀 😀 😀 😀 😀 😀...to stahovanie doverne poznám 😝 matko je zas tanečník velký 😀 😀 tancuje na všetko 😀 a veeelmi chutne...a ked počuje tú reklamu, kde Cekovský spieva paušala, matko sa pridá, že papapa a dá tanček 😵
tak, tak, nech to zvalí na tatíka 😀 matko ked sa pokaká, tak povie aaaaaa, samozrejme, by som ocenila, keby to povedal pred samotným tlačením, ale to by som chcela vela 😀 minule si aj plienočku doniesol, nech ho hned prezlečiem 😵 😵 😵

utka
3. apr 2012

Zlaté tie vaše deťúrence.
Tak ja idem domkov. Ešte sa ozvem. Papa

jacka
3. apr 2012

kuk...... ste toho zas tolko popísali.....kto to má čítať 😕 😀 😀 😀

jacka
3. apr 2012

@leninka75 super.....pozdrav deni.......že sa tešíme na fotečky maličkého Simonka....... 😵 😵 😵 😵 😵 ......a s tým kojením ☹ ☹ ....musí ho len riadne prikladať...inak bude mať trhlinky.....poznám ☹ ☹ .....

jacka
3. apr 2012

prečítané...len som si to všetko nezapamätala....... 😅 😅 ....asi by som mala začať lučtiť krížovky......troška závity oprášiť 😠 😝

šidlá tie vaše maličké......či už vlastne......velké...maličký je teraz Simonko............😵.........................som myslela že len moji sú také opičky........ale vidím že eeeeee.....tak som celkom rada......že ste ma v tom nenechali samú...dakujem.....🙂--......😀

aninka29
3. apr 2012

baby,kolko ste toho popísali 🙂 ..idem vás čítať 🙂 😉
my sme sa iba pred chvílkou vrátili domkov...krááásne je vonku 😎 😎 😎 boli sme na prechádzke po meste,na koláčik,potom na nákup..došli sme domkov,hned som dala piecť mäsko...baby rovno z auta utekali do záhrady.....takže som si v klude vyložila nákup,hodila do práčky...aj kávičku som už stihla vypiť.....naobedujeme sa....a dostala som takú energy z toho slniečka,že si idem luxovať autíčko 🙂 🙂 🙂 snád ma to neprejde 😀

aninka29
3. apr 2012

@leninka75 pozdravuj deni 😵 😵 😵 😵
@letty86 som sa nasmiala..paušalalala..diridonda 😀 😀 😀 naša oblúbená reklama 😀 😀 😀 😀

utka
3. apr 2012

No dobre mi bodla tá pol dňová dovolenka. Aspoň som poupratovala, prezliekla periny...

utka
3. apr 2012

Viki pozerá Bol raz jeden život...že Zrodenie... 😅 Našťastie bez otázok 😉

utka
3. apr 2012

@leninka Bola som kuk na Mamaaja...no naposledy som tam bola ja a to v decembri 2010...

jacka
3. apr 2012

s tohoto počasia.......mi asi vyskočí mozog...... 😝 😝 ........nič mi nepomáha.... 😠 😠 😠 .....dúfam že bude zajtra zas mrznuť....a tak nastriedačku 😠 😠 😠 😠

jacka
3. apr 2012

viete čo som si všimla......že sme asi najdlhšie vydržali v spoločnom termíne......... 🙂 🙂 .........to len tak ...aby reč nestála 😀 😀

utka
3. apr 2012

@jacka akože naša téma fičí najdlhšie???Či ako to myslíš?

aninka29
3. apr 2012

@utka že waaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuu 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 perfektný účes....a ako ti svedčí 😵 😵 😵 😵
@jacka k tomu počasiu som nechcela dať páči sa mi 😉 nejak mi to blbo skočilo 😉

utka
3. apr 2012

@aninka29 díky "Broňa"

utka
3. apr 2012

Hmmmmm...to som tu sama? Tak dobrú noc.

aninka29
4. apr 2012

dobré ránko 🙂

jacka
4. apr 2012

ahojte.........

🙂 😎 😵

jacka
4. apr 2012

@utka presne tak to myslím.........aká si ty kočka....čo ti povedali doma?? 😵

jacka
4. apr 2012

😵 😎

utka
4. apr 2012

Ahojte...

@jacka manželovi sa to veľmi nepáči...on by asi chcel dlhé vlasy...a Viki povedal, že som pekná a potom, že som smiešna...
Ale smiešna sa zdám aj sama sebe, kým si zvyknem.