icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

utka
5. máj 2012

@jacka aj na budúce...tu je horúco...Aj vy ste evanjelici 😉?

utka
5. máj 2012

@letty vitaj!

letty86
5. máj 2012

ahojte 😉
@utka vitáááám 😉 som sa nevedela dočítať 😀 😝
my sme doma, sme sa chystali, že si niekde vyrazíme, ale matko ma odvčera teplotku 😖 dúfam, že sú to len zúbky, zatial nekasle a nesoplí...dnes len spinušká
ja dnes upratujem hračky a triedim, čo pojde k svokre, lebo nerv ma chytá 😝 kopec hračiek, s ktorými sa nikto nehrá...a triedila som puzzle a pexeso...jaaaaj, origoš popoluška 😝 😅

denisenko
5. máj 2012

@utka... žiadna supermama, ale nutnosť... 😝 😝 😝 ale hádam príde budúci týžden tatinko, tak si konečne vyrazím aj medzi ludí...a sama.... 😵 😵 😵
@jacka..nám sa pomaly začína zaťahovať... 😎 a ja som práve vyvesila školkárske návliečky na balkon.... 😠 kto mi príde vyklepať rezne?

denisenko
5. máj 2012

@letty86 ahoj... 😵 ak si už dotriedila, možeš prísť aj k nám? 😀

utka
5. máj 2012

Aj ja by som sa mala pustiť do triedenia hračiek ☹...no nechce sa mi... 😖

letty86
5. máj 2012

@denisenko prídem 😉 som vo švungu 😅
@utka u vás aspon nehrozí triedenie gumičiek, sponiek, náhrdelníkov, prstenov 😉

denisenko
5. máj 2012

@letty86 😉 😉 😀

denisenko
5. máj 2012

@utka no, ja som triedila veci, kým Simčo spal.....a ešte ma čakajú prehadzovanie z jednej skrine do druhej... 😝 ale sa mi nechce............ 😖 😖 😖 😖

denisenko
5. máj 2012

žienky, dneska som dostala "poriadnu sprchu" od Deniska......som sa ho pýtala, či by radšej nechcel, aby sme Simonka vrátili, ked on len plače a papká a ja potom nemám čas na nič...boli by sme zas sami traja, ako by nám bolo fajn.........sa na mna oboril: mamí, ja som tak dlho chcel bračeka, a teraz ty by si ho chcela vrátiť? to nemožeš, ja už nechcem byť sám, sa rozplakal......zlaté moje..... 😵 😵

denisenko
5. máj 2012

idem ešte umyť podlahy, kým sa mi tu nikto nemoce a potom sa už lúčim...dobrú nocku 😵

utka
5. máj 2012

@denisenko si si zavarila...chúďatko Nisko. Aký je on dobrý braček. My sme mali s Viktorkom včera takú tému...o sestričke. On by chcel sestričku a vraj by mi pomáhal. A keby som nemala na neho toľko času, tak by sa s ním hral tatino a ja by som sa starala o sestričku. A keby som bola ja chorá a sestrička už väčšia, tak on by ju brával von. No proste zlatý. Tak neviem, či sú to len reči, alebo by to tak bolo aj naozaj.

utka
5. máj 2012

A ešte mi povedal, že aj keby som už nemala na neho toľko času, aj tak by mi pomáhal a nosil plienky a dával sestričke cumel a tak...Som bola dojatá. Už len tú sestričku zaobstarať...hmmm ☹

jacka
5. máj 2012

@utka aj vy ste???...... 🙂
@letty86 ahoj......kde sa táraš tak dlho?😉..........napíš mi prosím ťa ten názov krému.......ja som si to neprepísala teraz sa mi to nechce hladať.......dakujem 😵

jacka
5. máj 2012

@denisenko moje zlatíčko ..aký je rozumný........neopováž sa ho vrátiť..... 😠 😉 😉 ................ty máš chute tak po nociach riadiť.....brr.....

utka
5. máj 2012

@jacka aj,aj...luteráni 😉

jacka
5. máj 2012

prajem dobrú nocku....... 🙂

jacka
5. máj 2012

@utka vitaj v klube,........ 😵 😵 🙂

utka
5. máj 2012

Dobrúúúúú...

utka
5. máj 2012

@jacka v klube koho?čoho?

jacka
5. máj 2012

@utka luteránov......

utka
5. máj 2012

@jacka ahaaa...nejako mi nepáli 😉

jacka
5. máj 2012

@utka nevadííí 😉 ........ 🙂

jacka
6. máj 2012

ahojte................

mna porazí s toho Peťkovho spánku 😝 😝

denisenko
6. máj 2012

ahojte... 😉
@jacka a čo sa stalo, zle spinkal??? 😕 ..Simonko vstáva každé ráno niečo po piatej, tak mi povedz, koho porazí.... 😝 😝 😝 😀 .....vy ste luteráni????, 😕 ...a chute po nociach riadiť nemám, len inokedy není čas.... 😔 😔 😔 😔 a nakoniec som to musela zmyť 3x, lebo som skúšala ten vosk, a stále mi to lepí....na šlak trafenie.... 😝 😝 😝 😝 😝
@utka veru som si zavarila..... 😀 😀 😀 😀 ...ráno bol skontrolovať, či ho máme doma.... 🙂 ...sestričku by chcel??? zlatý je.....aj Nisko chcel povodne sestričku, ale nakoniec je spokojný aj s bračekom..... 🙂 ...a ako, aj prichádza niečo do úvahy???? 😕

denisenko
6. máj 2012

Deniskove rýchlokreslenie...... 😵 😵 😵 😵

utka
6. máj 2012

Ahojte...
😢 baby, ja už som zúfalá 😢 ...manžel mi ráno volal, že Viki má zase laryngitídu. Ja sa už z toho zbláznim. Bol tri dni v škôlke. Prečo zase???Veď bol teraz chudáčik chorý. Ja už neviem, čo ideme robiť...
@denisenko zatiaľ nepripadá do úvahy, ale možno časom. Neviem vôbec, čo bude.

denisenko
6. máj 2012

@utka tak to je na infarkt..... 😔 😔 😔 😔

utka
6. máj 2012

@denisenko však? Ja už neviem, čo ďalej...

utka
6. máj 2012

@denisenko aký máte inhalátor? Asi mu kúpim...