icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

utka
12. jún 2010

Ahojte!
Aj u nás je hic...hlavne v byte...fuuuu...Škoda,že nemôžeme ísť niekam k vode ☹...

utka
13. jún 2010

Ahojte!
Kde ste všetky? Varíte? A čo dobrého???

letty86
13. jún 2010

ahojte
tak a je po oslave, bolo faj, len sme sa išli upražiť v tom našom byte 😖 ešťeže ventilátor frčal 😎
utka, ja neverím nič, sme sa zbalili a ideme k svokre, tá má v dome fajne chladno, tak na to sa teším 😉
opatrujte sa, užívajte si, ozvem sa až niekedy v piatok, papa

jacka
13. jún 2010

ahojte.....

no letty......sa nezdáš.......aj foto bude?..... 🙂 ...aj my máme v dome chladno....teda oproti vonku 😝 ...ale už hlaásia trochu chladnejšie....juchúúú

utka...ako Viki?.......my si grilujeme kuriatko...mnam.... 😵 😵
a vy?

utka
13. jún 2010

Ja som robila kuraciu čínu a ryžu...
Viki v pohode, čo sa týka mandlr...ale manžel bol s ním na pohotovosti kôli štípancom od komárov...má také hrče, že sme sa toho zľakli...ale dostal len Fenistilové kvapky.

jacka
13. jún 2010

juj utka.... ☹ ...tak to nie je bohvie čo 😖 ......ja som vždy bývala dohryzena komármi.....a na muža kašlu 😝 😝

a všetko mu dávaš jesť?......

no do kelu...vysypal mi Peťko melon..... 😠 😠 ...čo som Maťkovi nachystala na tanier 😝 😔

utka
13. jún 2010

Nooo, už papá všetko, v podstate. Len také tvrdé, drsné, drapľavé vyprážané nepapá...
Ja som tiež vyhádzaná a predpokladám, že z melóna ☹

jacka
13. jún 2010

aj ja utka...........myslím že ja zo slnka.......tam kde som spálená tam ich mám 😝 😠 ...a svrbí to ako des 😝

dokedy budete domka?...........

utka
13. jún 2010

No ja zo slnka nie, nemám veľmi z ktorého...
Ja budem ešte týždeň doma a potom neviem...

denisenko
13. jún 2010

jacka, a čo si robila že si sa spálila??? 😀
ja sa tento rok ani nenatieram, a ani som sa nejako neopalila....až sa mi to zdá čudné..ale flaky mi vyskočili poriadne...asi mám niečo s tým farbivom...ako sa to volá?????? 😀
sme boli dnes s Niskom v robote, o nervy ......a v stredu zas.......baby. normálne mi poradte nejaký dobrý a hlavne kludný blázninec....sanatorium 😀 😀 😀
ani nás moc komáre nelubia, asi nemáme dobrú sladkú krv 😀 😀 😀 😀
ale hic je riadny, len škoda že zas búrka....vyše hodiny pod čiernym mrakom a hrmelo a hrmelo a hrmelo.....a ani kvapka 😀 😀 vraj v Merane zlôialo, to je 13 km od nás 😀 😀
zajtra som doma, som sa dozvedela.....ale večer makám...sa na taketo delenie možem....... 😖 😖

aninka29
13. jún 2010

ahojte žienky...mala som tu cez víkend návštevu,tak nebol čas....pánabeka,ale riadna horúčava 😝 .....deti od rána do večera v bazéne aj včera aj dnes..grilované jedlá už nechcem ani vidieť 😝 ....bože moj,každý deň grilujeme,kam prídeme tak sa griluje..a potom len žerem a žerem do puknutia 😀
budúci víkend ideme na los oslavos......strýko ma päťdesiatku....ide sa niekm na chatu...tak som rada,hlavne kvôli deťom..sa tam vybláznia...a aj kvôli sebe..nemusím sa obliekať do gala 😀 😀

a som veľmi veľmi rada,že mám takého manžela akého mám.....dobrého,starostlivého 😵 😵 😵 😵 ....proste...ho MILUJEM 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 .........................píšem to,lebo nám veľmi chýba ☹

majte sa pekne mamky..zajtra skočím až poobede.....idem odviezť Simonku do škôlky....odskočím si k niekomu na kafé a potom hor sa na nákupy...ešte stále som si nič nekúpila.....nechcelo sa mi 😝 ..ale zajtra idem aj keby čo bolo

dobrú nocku

leninka75
14. jún 2010

ránečko!! 🙂 ...........juj to bol víkend!! 😵 😵 😵 ............teplo, bazénik, grilovačka!! 😵 😵 ...........a teraz dážď!! ☹ .....v sobotu večer bola u nás taká veterná smršť, že odnieslo strechu zo škôlky 😖 .........lilka ráno so svokrou pôjdu kuknúť, že či škôlka funguje 😨 ..........

leninka75
14. jún 2010

aninka, pekný plán 😵 😵 ............potom daj vedieť čo si kúpila 😵 😵 ...počúvaj a nechcela si to ho svojho ešte pár príspekvov dozadu roztrhnúť??! 😀 😀 😀 😀 😀 😉

utka, super, že to dobre dopadlo!!!! 🙂 🙂 🙂 .......

jacka, a melónik bol dobrý sladký??? .....

deni, to podľa čoho dostávaš služby?? .. 😠

jacka
14. jún 2010

ahojte.....

teda aku burku sme tu mali 😵 ☹

leni to vážne s tou školkou? 😕 😅 ......my sme tu nič nemali....aj ked by bolo treba.......aspon trochu vzduchu...teraz sa vyburilo......aj tak ostalo teplo 😝

dobrý bol melonik.....taký fajnučký aj s trávou 😠 😝

ako školka ?

ty ideš kedy na kontrolu 🙂

denisenko
14. jún 2010

dobré ránko..... 😉
leni...ako školka, strecha drží????som o tej víchrici počula...... 😠
služby....no to vieš, podla toho, ako sa komu hodí....a ako kto má robiť miesto mna...... 😖 ale zas na druhej strane oni mi vychádzajú v ústrety, ked niekam treba odskočiť, alebo aspon deniska so sebou možem zobrať, takže asi radšej budem ticho ☹ ☹ ☹
jacka, my máme pod mrakom...ale konečne je tak prijatelne...v noci sa vobec nedá spať 😠 😠 😠 tú trávu...si mala ako prílohu???? 😀 😀 😀
aninka, teraz by som si to na pár dni s tebou vymenila, myslím tie grilovačky... 😀 😀 😀 😀 😀 nevymeníš?????

leninka75
14. jún 2010

jacka si sa tešila z búrky?? 😵 😵 😵 ..........škôlka funguje...asi má 2 strechy 😅 ....starú a tú novú plechovú čo strhlo........ale tu pri ZA, že dáku ženu zabil padajúci strom ☹ ........

ja mám kontrolu budúci pondelok......a premýšľam, či nemám ísť skôr keď mám tie nohy stále také napuchnuté......no uvidím, teraz sa trošku schladí a možno aj nohy odpuchnú............a už by som rada vedela či ma tušenie neklame 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ......

zasa som taká zaspatá 😔 😔 ........takéto zamračené upršané počasie ma ubíja 🙄 .........

aký som ja mala zážitok v noci!! 😅 ......prebudím sa, kuknem lilke na posteľ........prázdna 😨 😨 ........kuknem na zem a tam lilda rozvalená jak grófka a spokojne si chrapká 😅 😅 😅 ........asi jej bolo teplo a potrebovala sa schladiť 😀 ...

chalani dobre spali v tých horúčavách??.....

leninka75
14. jún 2010

ahoj deni! 🙂 ..........ale aj tak to dobre zvládaš s deniskom v robote....ja keby som lilku vzala, tak neurobím nič 😠 ........váš tatino robí 7 dní v týždni??......žiadne voľno?? ☹

denisenko
14. jún 2010

leni, tak to máš ešte dobre....že spala na zemi....mna Niso vždy vyhodí z postele a on si lahne k tatinkovi 😀 asi sa mu lepšie spí pri tom chrápaní...a hlavne máme otvorené okná, takže sem tam aj prievan....... 😉
jo, jo....tatinko teraz maká 7 dní v týždni po 9 hodín.... 😖 😖 😖 😖 ale to len asi mesiac a potom zas až od augusta.... 😝
a čo máš tušáka????prezrad 😉 😉 😉

denisenko
14. jún 2010

inak aj mne opuchajú v tomto teple nohy a to nie som ani tehotná....to už odjakživa a vraj obličky mám v poriadku ako z knižky 😀 😀 😀 😀 niekedy som úplne ako slon, hlavne ked celý den na nich stojím.... 😝 😝

jacka
14. jún 2010

leni....však prezrad...... 🙂 ...

deni u nás je to naopak...MAťko vyhodí z postele oca 😀 😀 😀 ....stojí pri posteli s vanušikom a mackom....a čaká kedy vypadne 😀 😀

leni....zle mi spí Peťko........ak nerátam to nočne sťahovanie a pitie...tak Maťko dobre spí 😝

mne kde Maťko spadne ...tak to počujem ten rachot........ale kde bol menší tak zvykol spať po stojačky...že hlava na vankúši a nohy na zemy 😅

jacka
14. jún 2010

ja neviem o ničom čo sa stalo 😅 😔 ......hrozné ☹

denisenko
14. jún 2010

jacka, vy ste iný kraj...... 😀
mne minule Denisko zaspal na polceste z WC 😀 😀 😀 😀 😀 som skoro odpadla.....čakám a decko nechodí a nechodí.... 😀 😀 ešteže sa mal kde uložiť, hlavičku na lavičku na chodbe 😀 😀 😀 😀 😀 😀

denisenko
14. jún 2010

jacka a vy ako???,aj dnes bude bazén????
jejda, idem si dať kafééé....to sú výhody byť doma, možem si dať 2X 😀 😀 😀 varím kuraciu polievočku a masko máme ešte od včera a denisko má od večera pizzu, tatinko obed v práci....tak hádam aj čosi po sto rokoch upracem aj doma, nielen v hoteli 😀 😀 😀

leninka75
14. jún 2010

deni tuším chalana 😉 😉 😉 .......to si teraz tatina veru moc neužijete ☹ ☹ 😒 .............a tvoja júlová dovolenka platí??....

jacka
14. jún 2010

no dnes bazen asi nie......stojí nám tu voda......uvidím ako bude.....ale to by už musela byť napustená aby sa trochu zohriala........a čo nevidím.... 😎 😎

teda..ten ti tiež hocikde zaspí 🙂 ...pokladík 😉

leninka75
14. jún 2010

teeeeeeda babule to musel byť pohľad na tých vašich borcov!! 🙂 🙂 🙂 .....spať po stojačky 😅 😅 😅 ........

denisenko
14. jún 2010

jacka, čo si zbadala???? chlapa...???????? 😀 od leninky????
leni, nie úplne po stojačky......taký polosed 😀 😀
ideme na SK na 99 percent 18-teho júla poobede....... 😉 😉 😉 už sa tešííííííííím 😀

jacka
14. jún 2010

leni to on v spánku...... 😉 🙂

fuj to je dusno von 😝 😔

jacka
14. jún 2010

super deni..... 😵 .....a na kolko

videla som slnko 😝 ..aj aj leninkinho chlopa 😉 ...

denisenko
14. jún 2010

jacka, asi len na týžden 😝 ešte neviem...... 😝
zas bosoruješ????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀