História odosielania na iPhone
Prosím dá sa aj dodatočne na iPhone pozrieť história - taká tá kde mi pise že “odoslané : 1 komu “ a podobne ( ak zrolujem listu a tam to je - ak to nemam už sa to nedá ?)
keď to vymažeš tak to nemáš - aj keď ja vôbec nerozumiem čo kam si posielala 🤷♀️
@biba_18 nejde o to - hladam tie hlásenia 🙂 nie o to čo kam sa posielalo …. Čiže ak to zrolujem z listy , už to neviem dodatočne kuk ?
neviem z akej lišty
neviem z akej lišty
@biba_18 máš zamknutý iPhone a stiahneš zdola listu - tam tu nabieha kto dá kde like atd
aha. tak pokiaľ si to jedno konkrétne hlásenie nevymazala - tak to aktivuješ pri zamknutej obrazovke potiahnutím zdola hore - ale nie úplne zdola ako keď otváraš mobil. volá sa to CENTRUM HLÁSENÍ… teda aspoň ja tak mám na xr
aha. tak pokiaľ si to jedno konkrétne hlásenie nevymazala - tak to aktivuješ pri zamknutej obrazovke potiahnutím zdola hore - ale nie úplne zdola ako keď otváraš mobil. volá sa to CENTRUM HLÁSENÍ… teda aspoň ja tak mám na xr
@biba_18 ale ja som ho vymazala a chcem sa naň pozrieš ešte raz - ide to ?
tak už len v apke cez ktorú to bolo hlásené…

keď to vymažeš tak to nemáš - aj keď ja vôbec nerozumiem čo kam si posielala 🤷♀️