Hľadá sa secondhand na detské oblečenie rôznych veľkostí
Dobrý deň, prosím vás, nepozná niekto secondhand , ktorý prijíma detské veci chlapčenské 56-122 a dievčenské 56-98 mám nejakých 10 veľkých vriec. Mnoho veci značkových Lindex, Zara, H&M, F&F a iné.
Treba pozrieť Genesis, eko výzva. Ale peniaze za to nie sú. Iba body, ktoré sa dajú uplatniť na nákup u nich.
Nikdy žiaden socondhand nevykupuje žiadne oblečenie.Na to nám odberateľom slúžia veľkosklady.Kde dostaneme faktúru do DP a certifikát o očisteni tovaru.To znamena že bud termický to je vriacou párou alebo chemický a mame tam presne rozisane čo koľko sa tam dalo.Toto je pre hygienu ako bilblia pre katolíkov.Za to je obrovska pokuta a zatvorenie predajňe ked nemáš.A dalšia vec nikd nevieme kde ako to bolo skladovane a čo si môžeme privliecť z odkupenými vecami do predajňe.Takže nikde žiadnemu sekaču to enpredaš nikde TI to nevezmu.Ak tak za body na vymenu oblečenia ale za peniaze určite nie.
Podľa mňa žiadny second hand ti to nevezme. Oni musia mať faktúru o prijatí ( co predpokladám ty nemáš ako vystavit) a plus musia byť veci chemický vyčistené a.musi byť o tom doklad. Čiže jedine to popredat dade na bazaroch, porozdavat kamoškam...
@lasona presne tak to funguje ako píšeš.

Podľa mňa žiadny second hand ti to nevezme. Oni musia mať faktúru o prijatí ( co predpokladám ty nemáš ako vystavit) a plus musia byť veci chemický vyčistené a.musi byť o tom doklad. Čiže jedine to popredat dade na bazaroch, porozdavat kamoškam...