Hľadám milú kamarátku z Bratislavy (Nové mesto)
Ahojte,
rada by som spoznala dobrosrdečnú, milú kamarátku pokojnej povahy, čo však nevylučuje zmysel pre dobrodružstvo 🙂, ktorá vie že závisťou a ohováraním sa čas nemárni a radšej sa venuje rozvoju samej seba, snaží sa užiť si život naplno, zaujíma sa o zdravý životný štýl a je dobroprajná k sebe a okoliu. Hľadám takúto kamarátku na spoločné stretnutia, rozhovory, výlety - s rodinou alebo bez: ja - 36 rokov, 2 deti (10 a 15), partner často odcestovaný, najlepšie kamarátky sa odsťahovali. Pokiaľ si sa v tomto opise našla a si zdravo sebavedomou a pozitívne naladenou žienkou, rada ťa spoznám: ssun37983@gmail.com a verím že sa vzájomne budeme posúvať vpred 🙂
@kaliiii ehm, vďaka za úprimnosť. Mohla by som ti rozprávať príbehy z praveku alebo aspoň novoveku - vzhľadom na môj vek 😄
@kamaratkaba nieeee ja som nechcela aby sa ťa to nejako dotklo len sme rozdielne generácie.Ešte by som mohla byť kamarátka s tvojou najstaršou dcérkou.
@kaliiii siimta, to je uplne ok, dobre som sa nasmiala 😄. Veru, kamarátka s mojou dcérou by si mohla byť 🦄
Ahojte. Tiež by som rada našla kamošku, ktorá nemá potrebu furt sa sťažovať, revat a ľutovať sa. Hlavne nezavidi, neohovara. Mam taky pocit ze taká neexistuje ☹️Keby náhodou, kľudne sa ozvi. Mam 33 rokov, budem rada ak ti nebude vadiť ze som z Galanty 😊😊
@zuana_1986 Ďakujem za odpoveď 🙂. Takých nás je asi pomenej a nevadí, že bývaš trochu ďalej. Spôsob ako sa spoznať a byť v kontakte sa dá nájsť a ja som tomu otvorená 🙂
@kamaratkaba ďakujem, som rada 😊aspoň budem mat si s kým vymeniť skúsenosti a poradiť sa, aj keď mam už väčšie deti, cítim sa ako prvorodicka 😁
@zuana_1986 skvelé 😄. Prosím bolo by možné písať si cez gmail? ssun37983@gmail.com. Ďakujem 😊
@kamaratkaba nemáš náhodou messenger? Volám sa Zuzana Németova. Môžme si písať aj cez gmail

Škoda že nie si mladšia 😂 by som aj s tebou išla