Hľadám šampón na podporu rastu vlasov
Ahojte hľadám kvalitný šampón ktorý skutočne podporuje rast vlasov.
Alebo pripadne tip na dobrú kvalitnú vlasový kozmetiku, nakoľko je jej veľmi veľa a neviem sa rozhodnúť :/
@natt750 milvu som používala dlho ale rýchlejší rast vlasov som nepostrehla :/
@nina562018 mne pomohla aj na rast lebo mi nerastli a hlavne na hustotu. A to extrémne. Pred tým som mala vlasy po pas na podprsenke a používala som na farbenie 1 farbu. Potom som sa dala ostrihať nad plecia, začala používať milvu a teraz mi 3 farby treba ☺️ a pomaly idú ďalej.
Mne milva znicila vlasy. Mala som ich jak seno. Zachranil to šampon z lekarne a pouzivala som a aj pouzivam plantur 21 alebo alpecin na striedacku.
Náhodou skúsenosť s Kérastase?
Je to naozaj taká kvalita ako to ospevujú ?
@nina562018 ja som mala zo samponov Kerastase lupiny a hrozne ma svrbela hlava, ale poznam vela ludi, co su spokojni. To treba jednoducho vyskusat.
Hristina šampón a vodička ( čisto prírodné) plus beriem 2x ráno 2x večer omega 369 od jamienson a krásne vlasy rastu po tom čo som ich ostrihala
Cesnakovy šampón od firmy Farmasi aj s maskou. A k tomu Alpecin tonikum na vlasy. Nie je to na rast vlasov , ale ja mám pocit , že mi od toho rastu rýchlejšie vlasy.
Revalid šampón je skvelý, podporil mi rast vlasov a vlasy aj vyrazne zhustli, odporučila mi ho kožná lekárka. Kupujem ho v lekárni.
@1lulu1988 výrazne vidieť že rastu vlasy rýchlejšie ?
@lenuska9999 cesnakovy som mala no nie od farmasi ale taký zelený, ale teraz som si kúpila na skúšku cesnakovu masku od farmasi
@nina562018 áno, kolegyne si po dvoch tyzdnoch vsimli ze mi dosť podrastli vlasy
@nina562018 ten od farmasi pomáha aj poškodenym a suchým vlasom ?
@lenuska9999 ten od farmasi pomáha aj poškodenym a suchým vlasom ?
@nina562018 ahoj, mne osobne pomohli prirodne produkty, pretoze problem nestaci riešiť povrchovo, ale aj vnutorne, doplniť potrebne vitaminy a minerály a potom aj zmenou samponu, u mňa prirodny jojobovy sampon. prestala som mat lupiny, vlasy mi zhustli, prestali padat a narastli nove
Za mna urcite sampon a ostatne vyrobky zn. Capillan. Mam ho na sebe odskusany uz 3x. Vzdy velmi vela novych vlasov. Kadernicka sa.len za hlavu chytala 😄 ze co mi a tym ma spravit ze mi rašia nove vlasy a stoja mi na hlave. Vyzerala som ako jezko. Capillan sa da kupjt iba v lekarni
Vlasová voda - CAPILLAN vlasový aktivátor - je prípravok učený k rekondíciu vlasů a vlasovej pokožky. Má silne stimulujúce a posilňujúce účinky...
@nina562018 áno on je práve nato určený. Okrem toho keď ho dlhzsie používate prestanú vám vypadávať vlasy a aj rýchlejšie rastu. Z tých šampiónov je cesnakovy a nejaký rascovy myslím. Ja osobne používam ten cesnakovy
@nina562018 na suché je rascovy vhodný

Ja som používala milvu. Len s nou treba mať aj kvalitný kondicionér. 🙂