Hľadáte dobrého kouča? Tu sú tipy!
Viete poradiť niekoho ozaj dobrého?
Ahoj, rada ti pomôžem. Som certifikovaný kouc. Nápis mi
Ahoj, ak sa takto môžem prezentovať, som certifikovaný kouč a môj motív stať sa koučom bol ten, že sám som mal v sebe veľa nezodpovedaných otázok. A musím povedať, že je to fakt kvalitný nástroj. V každom prípade úlohou kouča nie je dávať rady, ale hlavne sa pýtať, byť zvedavý a nepodsúvať odpovede. Kouč je len sprievodca. Mať profi intenzívny certifikovaný kurz, veľa koučovacích rozhovorov v rámci tréningov aj s klientmi a samozrejme prax. Takže ak by ste mali záujem, veľmi rád sa s Vami stretnem (kľudne aj online). V každom prípade kvalitný kouč vie otázkami klienta sprevádzať a "zasvietiť" na rôzne uhly, aby klient vďaka nim našiel svoje odpovede a odchádzal už so svojím "lampášikom" 🙂 Tak verím, že aj Vy ho v sebe máte... Kľudne sa mi ozvite. Všetko dobré prajem.

podla toho na co. mam dobreho emocionalneho ohladne vztahov s mamou a s mojou dcerou, ked nieco riesim. iny su na partnerske vztahy a ini na biznis. musim si pytat konkretneho. alebo je life kouc, to je ked nevies ktorym smerom v zivote sa mas vybrat.