icon

Hlasy niekoľkých operátorov

zeli2222
16. júl 2023

Dobrý deň, máte skúsenosti s hlasmi niekolkých operátorov zväčša 2 ženy 2 muži? Ďakujem Vám, o problémoch som kontaktoval Europol, Slovenskú komoru psychológov a Kriminálku. Je možnosť počuť hlasy v hlave so spojitosťou po návšteve nemenovanej pracovnej agentúry? Ďakujem za ohlasy a komenty.

hipuska
16. júl 2023

Ja ani nerozumiem načo sa pýtaš

darinaslay
16. júl 2023

ty načom fičiš ?

karinka223
Odpoveď bola odstránená
zeli2222
autor
16. júl 2023

@zeli2222 Ubehlo 8 rokov, počujem hlasy v hlave, skúmam ich už dlhý čas, za pár týždňov bude 9ty rok, čo počujem spoločnosť/firmu. Operátorov ktorí pracujú od6.00do15.00 od 15.00 a od 15.00 do00.00, nočná smena od 00.00 do 6.00. V obsadení 2 muži, 2 ženy, počujem ich od roku 2015 kedy sa zmenil môj život na ruby po návšteve jednej pracovnej agentúre. Urážajú, smejú sa, zo začiatku sme spolu komunikovali, posledné roky prichádzam o robotu, nedá sa mi sústrediť, keďže to berie energiu sústrediť sa na všetky vplyvy. Hľadám spojitosť s tou agentúrou, kedy sa začali diať čudné veci, nastúpili zdravotné problémy, následne zmeny zamestnania, problémy ktoré si vie málokto predstaviť... Doviedlo ma to aj na psychiatriu, kde mi určili schizofremiu, no liečba nepomohla, hlasy počujem stále ...

pink_lady
16. júl 2023

@zeli2222 jasna schizofrenia. Treba zmenit liecbu.

nafka0483
16. júl 2023

@zeli2222 Da sa tomu pomoct a hlasy zmiznu, len treba ist znovu za psychiatrom aby predpisal inu liecbu. Ta povodna ocividne nebola spravne, to sa stava, ze chvilku trva kym sa najde spravna kombinacia.
Ver ze po tolkych rokoch to bude obrovska ulava, len doveruj lekarom.

karinka223
Odpoveď bola odstránená
vanilkovazmrzka
16. júl 2023

To pisala nejaka umela inteligencia s nizkym iq, ze?

januska12323
16. júl 2023

Schizofrénia nie je logická, lieč sa a uvidíš výsledky.

tiika
16. júl 2023

@zeli2222 A ako sa vola ta firma, z ktorej ti volajú? Prečo sa ti smejú?

nafka0483
16. júl 2023

@vanilkovazmrzka Aj dusevne choroby su choroby a potrebuju liecbu. Na prve pocutie ti to moze byt smiesne, ake ver, ze je to vazna vec a urazky nie su na mieste. Kiez by si to nikdy nemusela zazit ani na vlastnej kozi ani pri svojich blizkych.

gerfinka
16. júl 2023

Hm, miesto bydliska má Hronovce. Tam je psychiatrická nemocnica. Tak to len také zamyslenie. Prípadne teda autorka ak normálne bývaš v Hronovciach, tak si možno skús vybaviť vyšetrenie tam v nemocnici.