icon

🍐 hruška chutila ako kukurica

somtuporady
2. nov 2019

Ahojte stalo sa Vám že ovocie chutilo totálne cudne? Pekne som si umyla hrušku, očistila, nakrájala, odkusla som si a proste cítila som miesto hrušky kukuricu 😃 dala som ochutnať priateľovi potvrdil zlú chuť tak som ju vyhodila 😃 z čoho to môže byť ? Bežne ovocie kupujeme v Tesco a nikdy sa nám to nestalo....Viem že je to hlúposť, myslíte že to mohlo byť tým že bola udreta? Alebo pesticídmi? Mám zmeniť lokál na nákupy?

tosomja
2. nov 2019

Mozno si mala chut na kukuricu 😂

somtuporady
autor
2. nov 2019

@tosomja haha 😂😂môže byť normálne ma to nalakalo keď som to prehltla že či som načisto osprostela 😂😂

zalka
2. nov 2019

@somtuporady vieš čo , problém môže byť v noži. Ja mám doma jeden nôž, ktorým ked načistím nakrájam ovocie, tak to má totálne inú chuť .. priam hnusnú. A chvílku trvalo, kým som pochopila, že to robí nôž a len ten jeden jediný nožíček.
Na ovocie ho už nepoužívam.

somtuporady
autor
2. nov 2019

@zalka to je tiež fajn postreh ale krajala som toho viac a len ta hruška chutila hnusne na mieste kde bola taká trolilinku buchnuta (a vykrojena) 😃 fuj normálne ma striasa z toho 😃😂

slimstar
Autor odpoveď zmazal
zalka
2. nov 2019

@somtuporady jaj tak to je iné.

somtuporady
autor
2. nov 2019

@slimstar hneď ma to napadlo že som kúpila nejaký "padelek"...

miadi
3. nov 2019

Hmm uplne nelakavy opis no dostala som chut na hrušku 😍najradsej mam Bosch .. kazdy druh mà inu chut. Idem si dat tu moju 😊

jankapepe
3. nov 2019

@somtuporady Buď zle skladovanie alebo jednoducho GMO ja som raz tak mala zemiaky čo chutili voňali ako jablko......ich krajina pôvodu EUa iné........uvedený len dovozca.....no dopatraj sa k tomu odkiaľ ozaj sú 🙃🙃🙁🙁🙁🤔

chocholousek
3. nov 2019

Hmm to je zvláštne. Ešte som o takom niečom nepočul. A aká bola jej konzistencia? Bola šťavnatá, alebo vysušená?

somtuporady
autor
3. nov 2019

@miadi haha :D dúfam, že ty si mala dobrúú <3

somtuporady
autor
3. nov 2019

@chocholousek normálna hruška, pekná zelená, vyzerala šťavnato....ostatné z tej istej debničky chutia normálne ale táto kukuričná ma dostala 😀 😀

miadi
3. nov 2019

@somtuporady jo bola super. Ta tvoja asi bola hnusna lebo bola tuknuta. Tak uz asi hnilobna.

meluela
9. jan 2020

@somtuporady ja som uz mala hrozno co chutilo ako jahody a jahodu co chutila ako rajcina