🍐 hruška chutila ako kukurica
Ahojte stalo sa Vám že ovocie chutilo totálne cudne? Pekne som si umyla hrušku, očistila, nakrájala, odkusla som si a proste cítila som miesto hrušky kukuricu 😃 dala som ochutnať priateľovi potvrdil zlú chuť tak som ju vyhodila 😃 z čoho to môže byť ? Bežne ovocie kupujeme v Tesco a nikdy sa nám to nestalo....Viem že je to hlúposť, myslíte že to mohlo byť tým že bola udreta? Alebo pesticídmi? Mám zmeniť lokál na nákupy?
@tosomja haha 😂😂môže byť normálne ma to nalakalo keď som to prehltla že či som načisto osprostela 😂😂
@somtuporady vieš čo , problém môže byť v noži. Ja mám doma jeden nôž, ktorým ked načistím nakrájam ovocie, tak to má totálne inú chuť .. priam hnusnú. A chvílku trvalo, kým som pochopila, že to robí nôž a len ten jeden jediný nožíček.
Na ovocie ho už nepoužívam.
@zalka to je tiež fajn postreh ale krajala som toho viac a len ta hruška chutila hnusne na mieste kde bola taká trolilinku buchnuta (a vykrojena) 😃 fuj normálne ma striasa z toho 😃😂
@somtuporady jaj tak to je iné.
@slimstar hneď ma to napadlo že som kúpila nejaký "padelek"...
Hmm uplne nelakavy opis no dostala som chut na hrušku 😍najradsej mam Bosch .. kazdy druh mà inu chut. Idem si dat tu moju 😊
@somtuporady Buď zle skladovanie alebo jednoducho GMO ja som raz tak mala zemiaky čo chutili voňali ako jablko......ich krajina pôvodu EUa iné........uvedený len dovozca.....no dopatraj sa k tomu odkiaľ ozaj sú 🙃🙃🙁🙁🙁🤔
Hmm to je zvláštne. Ešte som o takom niečom nepočul. A aká bola jej konzistencia? Bola šťavnatá, alebo vysušená?
@miadi haha :D dúfam, že ty si mala dobrúú <3
@chocholousek normálna hruška, pekná zelená, vyzerala šťavnato....ostatné z tej istej debničky chutia normálne ale táto kukuričná ma dostala 😀 😀
@somtuporady jo bola super. Ta tvoja asi bola hnusna lebo bola tuknuta. Tak uz asi hnilobna.
@somtuporady ja som uz mala hrozno co chutilo ako jahody a jahodu co chutila ako rajcina

Mozno si mala chut na kukuricu 😂