Ide Vám Bazár?
Mne uz nefunguje tri dni.....
Mne ide 🤷♀️
mne ide
a vcera vam isiel?
Ani mne nejde uz 3 den ale iba moje nakupy inak vsetko ide
Mne ide normalne obcas sa pohojda 🙄
@dada1617 ja nechapem preco mne nejde vsetko funguje len moje nakupi nie rada by som si uz precitala spravy a neviem sa k tomu dostat

mna to vobec nepusti do bazaru
Mne nejde uz 3. den na mobile ani v praci na pc. Ale doma na pc ide, tak neviem, ci to suvisi s nejakym prehliadacom, alebo s cim...
@methexis mne to nejde na mobile na notebooku ani na pc a dokonca ani na novom notebooku co mam 3dni
@lucinka10011 je to cele nejake cudne, ze niekde ano, niekde nie... Ja mam notebook od januara a ide tam, v praci som dostala novy pc cca pred 3 -4 mesiacmi a na tom to nejde... A admini na to kaslu.
@methexis ved uz pisem 2den a napisali mi ze sa mam prihlasit na inom zariadeni a skusala som na vsetko mozne a nic neviem co mi kto napisal lebo som reagovala na viac inzeratou a uz mi ukazuje ze mam 7spravy a nejde mi otvorit
ani mne nejde uz 3. deň tak neviem čo stým
@lucinka10011 no mne pre istotu nenapisali nic
ani dnes mi to nejde, prihlasovala som sa aj na inom zariadeni a nic, jedine na manzelovom mobile to chvilu islo, len to mi je zbytocne, kedze je stale v robote...
Uz som vyskusala asi vsetko mozne a mne furt nejde uz neviem ako sa mam dostat do nakup

Kam im to treba napísať??
@modrykonik27 ja pisem na technicku podporu a nic sa nedeje

Nejde ☹ ani teraz...