Idete s deťmi na Pohodu?
Chystate sa? S kolkorocnymi? Premyslam ci brat pre cerstvo 2rocnu kocik, spat budeme doma v TN.
pohodu velmi uspesne ignorujem niekolko rokov - stacilo mi vidiet druhy ci treti rocnik na vystavisku - ten bordel, blato... no uplne mi to znechutilo vsetky festivaly do konca zivota uz asi 🤷🏼♀️ a to bolo vtedy vlastne iba take komorne stretnutie... takze nie, na pohodu neberiem ani seba, nieto este moje deti. A v tie dni sa Trencinu vyhybam zdaleka.
@kaktusik007 ....takže nechodíš ani do kina, divadla,kostola,MHD,nemocníc a úradov napr.?Lebo po ľuďoch ostáva bordel úplne všade🤷🏻♀️
@greeetas a nemáte možnosť nechať ju u niekoho radšej? V týchto horúčavách by som takého prcka nebrala... Môže sa ti prehriať ani nevieš ako. Tiež bývam asi 1 km od pohody, chodievam tam roky, ale s takýmito prckami by to pre mňa nemalo zmysel. Ale ak pôjdes aj s ňou, určite aj s kočíkom a kvantom vody. Užite si😘
@kaktusik007 odvtedy sa Pohoda totalne zmenila :D
V zivote by som nesla s tak malym dietatom alebo psom do takeho hlucneho prostredia…
@vanilkovazmrzka bola si tam niekedy?
Kocik ber isto a zabavte sa .
kocik urcite zober a uzite si vela zabavy
@greeetas negativny zazitok spod sokolic ostal a pretrvava veky 🤣
@greeetas samozrejme
male deti tam rodicia nevlacia v kocikoch ale v takych vozikoch co si tam mozes prenajat alebo co ( bolo ich tam tisic). oblozis decko pikninovymi predmetami a tahas to za sebou jak vagon a ma to aj szrechu proti slnku, je to ovela pohldnejsie
Určite zober kočík, my sme dcéru brali v kočíku dokonca ako 4 a pol ročnú, bolo to pre ňu pohodlné a aj si v ňom dobre pospala. Malé dieťa nemá šancu nachodiť toľko km.
@greeetas Ahoj. Za pár hodín odchádzame na našu Pohodu. Teraz majú naši 9 a 13. Chodíme keď mali 2 roky. Spíme v stane vo family parku. Deti sa tesia ešte viac ako my 🙂. S detmi je to úplne super, služby sa zlepšujú každým rokom. Nemám či vytknúť. Kočík je parádny na oddych, lebo my tam nachodime aj 12 km. Stretneme sa 🙂.
@martinmmartin ten vozik je hrozny pre dieta. Je to tvrde, nema to striesku a oproti kociku o dost horsia ovladatelnost.

@greeetas ahoj,kočik by som určite brala,je tam kvantum ľudí,istota