Ikea akcia - jedlo zadarmo
Ahojte to jedlo ktoré zjeme v reštaurácii a odpočítajú ho z nákupu, platí aj na jedlo zabalené domov?
Naozaj ti to z tej vety nie je jasné?
@janai1 je len keď som to čítala som to tam nevidela alebo neuvažovala nad tým, že si zoberiem jedlo domov. 🤷♀️
@janai1 je len keď som to čítala som to tam nevidela alebo neuvažovala nad tým, že si zoberiem jedlo domov. 🤷♀️
@anonym_autor na tvojom mieste by som radsej poriadne nastudoval (vzdy, nie len v Ikea) podmienky priamo pri zdroji, aby si nebola potom rozcarovana. aj na MK su niekedy odpovede nepresne...
Je tam dost vela podmienok (napriklad, ze akcia plati len vo vsedny den) apod...
Zľava sa uplatňuje na nákup nábytku a doplnkov za viac než 50€. Ako mám vedieť čo všetko patrí do doplnkov?
Či to znamená všetko okrem potravín?
@anonym_autor tak nevidieť jednu vetu z troch už chce kus umenie...
ešte šťastie, že si nečítala tie podmienky ktoré dal @zic, to už je hooodne riadkov na pochopenie
@janai1 ale ako sa tu môžeš v tomto vlakne odbaviť vo svojom nudnom živote 🙂 Nakoniec tam ani nejdem, už som nakúpila inde. 🙂 Chcela som len 1 jedlo, a pôjdem sama, myslela som, že to tam bude plne, ako aj bez akcie, tak ze si zoberiem jedlo domov, ale tak kašlem na to.
ešte šťastie, že si nečítala tie podmienky ktoré dal @zic, to už je hooodne riadkov na pochopenie
@janai1 nečítala som to dnes, ale už dávnejšie a ja som chcela reálne skúsenosti, nie ze tu niekto pôjde za mňa čítať podmienky akcie, ale kľudne keď je problém sa tu čokoľvek pýtať, tak kľudne môžme si písať aj nenávistné komentáre, mne je to jedno, ja sa už odpajam z vlákna.
Ja si myslím že slovo nenavistny komentár je trošku over the top. Podpichovacny áno, ale asi si nenavistny ešte nevidela
@janai1 a bude horšie ... Tu je to každý deň perla, od škrabancov (lebo je tehotná a hormóny) až po nevšimla som si (lebo ....) neverím,že toľko nemožných/nechapavych/nevsimavych ľudí existuje ...
Ako chápem ze sa da prehliadnuť jeden bod podmienky, ale sama si v príspevku písala, že či to jedlo ktoré zjeme v reštaurácii nám odpočívajú aj ked sj ho vezmeš domov, ved to sa navzájom vylucuje🫣
Viete niekto povedať aj koľko vám reálne odráta z tých 50 eur z nákupu?
Platí aj na zabalené jedlo.. Treba sa ísť najesť + si môžete dať zabaliť do 50eur... Následne vám dajú kupón ktorý pri platbe tovaru odčítate zo sumy...
Príklad : všetko v reštaurácii aj voda aj kekse aj zabalené 35eur
Nákup za 60 eur mínus 35 = 25eur
Celkovo som minula 55eur (25 doplatok za nákup plus reštaurácia 35eur)
Normálne by som minula 95eur
Viete niekto povedať aj koľko vám reálne odráta z tých 50 eur z nákupu?
@hrasocek12 veď koľko zaplatíš za jedlo🙂

Naozaj ti to z tej vety nie je jasné?