Ikea - bez čoho neodídete
Keby idete do Ikei bez čoho neodídete? 😃
hot dog 😁
chodim s presnym zoznamom a ked nemaju, co potrebujem, tak kupim ostatok... ale ma.pocit, ze som parkrat odisla bez nicoho, lebo som len potrebovala pozriet konkrerne veci a nevedela som si ich predstavit a bud sa mi nepacili alebo ich nemali... ale zase neprechadzam sa po ikei
Tie lepive rolky na oblecenie 😉 a mojho svagra mame vzdy kupim 100ks sviecok cajovych 😉
Vonné sviečky
@adeladulova To co su lepive rolky na obleceni,priznavam ,ze neviem ani o co ide, dakujem
@vorkola asi myslela toto - ja to volam odchlpovač https://www.ikea.com/sk/sk/p/baestis-cistiaci-v...
Niekedy sa tam idem len tak poprechadzat a nekupim nic :D popozerat co maju nove :D ale vacsinou mam zoznam a idem po konkretnych veciach, takze su dni, kedy tak stravim 2 hodiny a aj take, ze za 10 minut som vonku
Ja som najvacsi fanusik Ikea. Chodim tam travit volne dni, takez dokazem nekupit aj nic a stravit tam cely den pozeranim. Ale vacsinou sa vzdy nieco najde. Mavali cokolady a miecna a orieskova boli absolutne uzasne za tu cenu. To som kupovala aj 10 pri kazdej navsteve, ale pred par rokmi zmenili recept, alebo co a uz nechutia tak dobre. Skoda. Aj hotdogy byvali lepsie. Teraz su uplne bez chuti. Zmrzlina je stale skvela.
@andreatytler suhlas tie hotdogy to co s nimi porobili. Teraz som si dala po dlhsej dobe a ledva som to dojedla ☹️
bez ikea sackov roznych velkosti 😅
chodím iba dvakrát do roka vždy mám zoznam ale bez vonných sviečok neodídem
@vorkola ano, maju nalepsie diagonalne odtrhavanie
@andreatytler ja som milovala vegedogy a minule som po dlhej dobe zavítala do ikey a sklamanie veľké. Niečo s nimi museli porobiť.
Bez živého kvetu a katalógu🙂
Bez detí. 😃
Keď boli menšie, to bola povinná sobotná jazda. Deti do kútika, my s manželom 1,5 hodiny pre seba… väčšinou sme sedávali v tej cukrárenskej časti jedálni, pili čokoládu… Keď decká skončili, dali sme si spolu obed a potom už domov… To boli časy ❤️
Baby tak ja som asi nejaká čudná, my sme tam boli prvýkrát asi pred dvoma rokmi, od všetkých som počúvala básne o IKEA a teda my sme to s mužom a deťmi prešli a nič nekúpili, za mňa veľké sklamanie. Nie som náročná aby ste si nemysleli ani nemám nič extra značkové, na mieru len proste asi tam neviem nakupovať teda?🤦😊
Zato moja mamina kým vládala tak vedela híkať celý deň a nakupovať.
@martul nejsi jedina cudna, tiez vyslovene neznasam chodenie do Ikei🤣
fuha, ani neviem. no veru gulky urcite.
inak co zvycajne kupujeme kazdy rok., asi len panvice. ie sa ryhcli zapekaju,a j tie lepsie a drahsie, casom vyzerjau hrozne, tak ich kupujem casto.
parkrat som kupila tie lacne, ale uz ich potom nemali a kupila som oine ( take 2 v baleni ) a tie su hrozne. take drsne vovnutri zostanu a vsetko sa tam lepi.,
teraz som kupila jednu za 10e, mam z tej znacky aj take malinke asi 16cm ? a tiez palacinkovu a su vyborne. casom sa tiez zanesu,ko kazda panvica, ale to vnutro je uzasne, hladke, nelepive.
a casto nebrieme kopec vselijakych drobnosti, no vacsina veci vydrzi dlhsie, cize ich nekupijeme pravidlene.
viackrat po sebe som kupovala Ikea dozy na potraviny, tiez boxy do suplikov, ale to su veci, co nekupujem vyslovene zakazdym, len si raz kupima este mi chyba, tak doplnim.
mam doma fakt vela veci Ikea a obzvlas v kuchyni.
@andreatytler mne sa moc nepaci, ze pre celiatikov je to tam komplikovane, moja dcera je celiaticka, a hoci tam neico maju, ale je tam taky neskutocny naval na jedlo, nevidis tam dobre, mozno sa potrebujes an neico opytat, no neda sa, pre ten hluk ani nepocujes.
a teda vyber 0 bodov.
Ikea ma svedske gulky bez lepku - kuracie a zeleninove. teda dole v mraziaku. no ktore decko bude jest zeleninove? a oni kuracie v restike nerobia. akoze to sa mi nepaci. kedysi ich tam mali. potom musim dcere vyberat bud Hermelin - z toho mi obal necha, vycuca len strd, alebo losos. z toho tiez max polovicu. no nechuti jej to.
zemiaky len varene - mne chutia,a le dcera by si dala opekane a nikdy neviem ci ich moze. musim sa vypytovat, skoro ich nepocujem.
raz sme tam boli skor, dali sme si ranajky a pre dceru nic nemali. tak mi povedali, ze zachvilu bude obed. tak sme pockali a hoci mali vtedy svedske gulky kuracie - detske menu, ale nevedeli mi vobec povedat, ci omacka je ok. vtedy tama si este nemali hore na tych tabulkach oznacenie.
akoze Ikea ma tolko vselijakych vychytavok, ale celiatik to tam ma narocne. este neikto, kto tam chodi castejsie,t ak si aj pamata, ale my tam ideme 1x rocne, cize ja sa zakazdym musim vypytovat, alebo spekulovat.
Mrazeny losos, masove gulky a odchlpovace idu vzdy s nami domov
Bez obcestvenia 🙂 Ale tak zakazdym sa nieco najde. Mojou maniou su sviecky, rozne vonne veci, deky a zaclony 🙂
Raz som ochutnala tie guĺky legendarne Köttbullar ( volame ich Kotgüllare)- prvy a posledny krat..
Tiez vonne sviečky, tie asi vždy kupujem a za kasami v mrazakoch Mandĺova torta s karamelom a omačka na lososa, taka zelena, v decembri škoricove medovniky..To su veci, čo opakovane kupujem..Inak tie medovniky su v decembri vypredane, to treba v polke novembra kupovať..
Ja sa tam napr idem len poinspirovat s nabytkom, umiestnenim, ich navrhy izieb a tak.. len teda nechapem a nikdy by ma nenapadlo ze pome jest do ikei 😃 vzdy idem s prazdnymi rukami domov..a vecne je to tam plne. Ako povedal klasik " a potom ze slovaci nemaju loove" 😃
Bez klipov na vrecka a skoricovych slimakov, toto musi byt vzdy

Bez obedu 😆 ikea guľky sú rituál 😆