Influencerky predávajú predražené veci: Odhalíme prečo?
Baby. Akože ostala som v šoku, nechcem písať ktorá “influencerka” predava mini kabelku za 40€. Ale naschval som presne takú kabelku dala do hľadáčika a ona ju kupuje za 9€ a predava za 40€? Masaker 🤦♀️ keby ľudia vedeli, že si takú istú môžu kúpiť oveľa lacnejšie. Zle mi je
tomu sa hovorí podnikanie...
Úprimne? A prečo? Akože je mi jasné, že sa asi môj názor nestretne s pochopením. Ale každý má možnosť dať si to do hľadáčika, tak ako si spravila ty. Alebo akokoľvek inak vyhľadať, či by daná vec nebola niekde lacnejšia. To neplatí len o influencerkách, tak všeobecne. Ak raz niečo kupujem, je na mne, či si pozriem aj iné možnosti, či som ochotná toľko za to dať atď.... Iné je ak by predávajúci podával nejaké nepravdivé zavádzajúce info.. Ale ak sa jedná vyslovene len o cenu.. No čo ja viem.. Veď aj napr. v obchodoch sú veci, ktoré napr. na eshopoch a rôzne po nete kúpiš za ooooveľa lacnejšie. Lacno kúpiť, draho predať, biznis..
Prestaň ju sledovať a nebudú Ťa také trúbky trápiť. Ja žijem bez sociálnych sietí a som šťastná.
jej šikovnosť, ostatných, ktorí si to kúpia, hlúposť
Prosím ta, si objavila Ameriku. Koľko máš rokov? Ved takto funguje obchod 😄.
Pozri si veci v obchode a na ali Express. Len influencerka je šikovná a preskočila ďalších 5 medzičlánkov. Nechápem tvoj udiv. Kto chce kupi, kto nie vyhlada ako ty. A ked si to nekupi Lenka, kúpil zas Anežka. Teraz co s tvojom poznatkom o "fuj hnusnej" influencerke?
Zariad si aj ty biznis a chcem vidieť tvoju poctivosť pri dnešnej politike = malym podnikateľom kľučky pod nohy!
Cokolvek kupujem, tak vopred hladam co najnizsiu cenu. Kto nehlada, nech kupuje za viac, aj o tom je obchod - o najdeni tych, ktori su ochotni zaplatit co najviac.
Keď sú hlúpi...Ja som dnes cez fb otvorila diskusiu pri nejakom videu, kde si influencerka s úplne riedkymi vlasmi po plecia natočila vlasy. Takže mala také úplne o ničom "vlny", skoro žiadne. A tie chúďatá sledovateľky to komentovali "wau krásne" a "prosím odkiaľ máte náušnice".. proste ľudia sa strkajú do zadku týmto "celebritám" , že im to nie je trápne.
Zuza P a jej birkinky že ? 😂
A inak mam podobný priklad aj keď nie až taky dramatický. Kupujem detom hračky, momentálne z jednej konkrétnej značky konkrétne produkty. V AT stoja aj o 5 - 15€ menej! Tiez mam nadávať na SK hrackareň ako na zlu nehiraznu predajkyňu, keďže ma na jednom výrobku o 6 e vyššiu cenu ako v AT? A na ďalšom dokonca o 15e vyššiu cenu!
Ved je len na mne, keď viem objednať z oboch štátov, pre ktorú možnosť sa rozhodnem, ci?
Teraz som objednávala také obklady do kuchyne....v kuchynskom štúdiu mi urobili akciovú cenu 10€ za kus....našla som si ten obklad na nete za 3,50€ a keď som im povedala, že mi ho inde núkali za 10€, povedali len toľko, že áno, oni im ho dodávajú.
Je každého voľba, čo si kde kúpi.
Trhove hospodarstvo, trhni kde mozes. Toto je fakt, ze oni potrebuju na vsetkom zarabat, lebo ich socialne siete zivia a vedia, ze ich zakladna fanusiciek a fanusikov si tie ich veci kupi. Len preto, ze to ma dany influencer/ka. Par rokov dozadu bol dost velky skandal, ze jeden ucet na IG odhaloval tieto veci, ze akoze vlastna kolekcia oblecenia znamej osoby a bolo to z Aliexpressu, kde jej to personalizovali a stalo to nula nula prd a predavala mikiny za 100 EUR. A nebola to jedina influencerka, bolo ich dost vela zo Slovenska a z Ciech. Konto na IG bolo zahadne zrusene a dotycne zrazu oblecenie prestali predavat, ze limitovana kolekcia a uz nebude 😂😂😂
Samozrejme, ze tiez sledujem niekoho na socialnych sietach. Ale NIKDY, skutocne NIKDY neverim nicomu, co propaguju, lebo viem, ze za to dostavaju peniaze a nie malo. Niektore zeny spravia kazdu spolupracu co dostanu a najviac smiesne je to, ze niekto,kto zije v luxusnom byte, nosi drahe oblecenie, zrazu propaguje veci z Shein alebo Trendyol alebo lacnu kozmetiku, ked bezne je vidiet, ze dotycna kozmetiku pouziva od top znaciek. Je to na smiech, lebo ten kto vie a vidi, tak sa len na tom moze zabavat.
Kupit ta to nikto nenuti. Kto kupi kupuje dobrovolne. Ako kto podnika je jeho volba, kym dodrziava zakony tak je jeho podnikanie absolutne v poriadku. Co ta a tom vobec stve? Vsak sprav si biznis aj ty, pravidla urcis sama
Instagram su smejdi 2.0 … pred internetom klamali naivnych dochodcov a Teraz maju sirsi zaber. Na jednej strane je skupina vychcancov a na druhej su aspiranti na Darwinovu cenu. Ja by som len raz chcela pocut logicke vysvetlenie naco ludia sleduju nejaku osobu, ktora Ti prezentuje co mas jest, obliect si, nacapat na tvar atd 🤷🏻♀️ v kazdom obchode je xy produktov na jedenie, pranie atd
@muchotrafka298 A comu fakt nerozumiem je, ze zenska napise "vybavila som len pre vas zlavovy kodik" a v komentaroch "dakujem, si skvela, uzasna...". Ze niekto takymto bludom veri.
@mandzula shame on me....na kodiky som zabudla.....😂😂😂 A este je topka, ked dotycna nakupuje v Gucci, Prada a Louis Vuitton a propaguje a zlavokodikuje Trendyol 😂
mám influencerku v rodine, úprimne, neviem čo na nej tie sledovateľky môžu obdivovať, veď je to to ešte také mladé hlúpe teliatko s úplne uletenými názormi, umelé vlasy, nechty, úplne pokrivený pohľad na svet ... ale každá chce byť influencerka ... a čo je najhoršie, že myslím že do budúcnosti sa jej to ani nijak nedotkne že sa tak hlúpo prezentuje, lebo tá generácia je fakt taká na hlavu celá ...
@biba_18 mozno by vela "fanusikov a fanusiciek" tych influencerov/influenceriek boli velmi prekvapeni, keby videli tu osobu naozaj. Ako vyzera v beznom zivote, na ulici, v praci ak nejaku ma. Kde nemoze filtre a rozne platene appky pouzivat. Ja som mala kamaratku kedysi, co jej cely zivot bol instagram a fotenie sa nanho. Fotila sa z jedneho uhla, uz roky dozadu pouzivala rozne filtre a platene aplikacie a vyzerala ako uplne niekto iny.
tak sa robi biznis za par korun kupis, za draho predas, len to nahodila a uz sa vypredalo, kde je dopyt...
a pritom sranda je, koľko influenserov dokážu slováci uživiť, že? 😃
Sinsay a Temu. Kopec veci tie iste, na chlp.
Krabicka na kable. Sinsay 5€, Temu 2€.
Hadaj, kde som ju objednala.
Vsak influenceri su v podstate len novodobi predajcovia predrazenych hrncov a matracov
@alissa1222 presne ta ma napadla, len som nevedela ze to predava za taku ,,vyhodnu,, cenu 😅
@romino jedna znama slovenska influencerka je dokonca prezyvana Horst Fuchs slovenskeho internetu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
A co sak nech si robi co chce nikto ta nenuti to kupovat🙄
baby, vela z vas kupuje napriklad parfemy na pranie, ved ich to vyjde 3-4€ a nam to predaju za 25e a kupime. Ja by som takto propagovane na insta nekupila nic ani colagen ani trendyol ani onevision😂. inac a venelisku poznate? 😁
@lizatko1009 tomu ver 😂😂😂😂
Jej sikovnost. Ak sa niekto.nachyta, jeho hlupost.

Nuz pre mna su to hlupaci, ked dokazu vyhodit tolke peniaze za predražené shity a takto vlastne podporuju tieto "hviezdy"...