icon

Informácie o cirkuse Lanik a jeho prístupe k zvieratám

tim23
25. apr 2025

Ahojte. Nemáte info o tomto cirkuse? Ja cirkus biznis nepodporujem kvôli zvieratám, tak sa chcem spýtať či niektorá neviete ako to chodí v tomto cirkuse. Ako dospelá cirkus odsudzujem ale ako dieťa som chodila a veľmi sa mi páčilo. Synovi by som tiež chcela dopriať a sám sa pýta že by chcel vidieť. Má 2 roky. Ďakujem

maciatkoe
25. apr 2025

@tim23 Ten cirkus nepoznam. Ale odporucam cirkus Jung. Naozaj paradne vystupenia. Nas maly bol nadseny. Zvieratka maju len na ukazanie. Napr. papagaj tam leti tak rychlo, ze maly este dva dni za tym spominal ako papagaj lietal. Ale vystupenia maju o svojej sikovnosti. Okrem toho sa tam prezlecu za dinov, za robota atd. A deti mozu hladkat dina, robota... Zapajaju publikum, hadzu aj tri tri krat pomedzi vystupenia taku velku loptu divakom, no deti su nadsene. A aj dospeli su nadseni.

deedol
25. apr 2025

ak dobre googlim na nete, maju zvierata.
tiez sme raz sli s malym do ineho cirkusu, kde tvrdili, ze zvierata nebudu, a aj tak boli - nie tie najexotickejsie, ale kone atd. boli.
a fakt dvojrocny sa pyta do cirkusu? videl reklamy, ci ako to? ja kym som mojmu nepovedala, ze existuje nieco ako cirkus, tak sam s tym neprisiel...

tim23
autor
25. apr 2025
@deedol

ak dobre googlim na nete, maju zvierata.
tiez sme raz sli s malym do ineho cirkusu, kde tvrdili, ze zvierata nebudu, a aj tak boli - nie tie najexotickejsie, ale kone atd. boli.
a fakt dvojrocny sa pyta do cirkusu? videl reklamy, ci ako to? ja kym som mojmu nepovedala, ze existuje nieco ako cirkus, tak sam s tym neprisiel...

@maciatkoe
@deedol pýtam sa zámerne na tento cirkus lebo u nás v meste má byť. Cielene by som za cirkusom necestovala. A áno pýta sa 2 ročný lebo videl plagáty všade po meste a že čo to je, tak som vysvetlila a chce to vidieť

deedol
25. apr 2025
@tim23

@maciatkoe
@deedol pýtam sa zámerne na tento cirkus lebo u nás v meste má byť. Cielene by som za cirkusom necestovala. A áno pýta sa 2 ročný lebo videl plagáty všade po meste a že čo to je, tak som vysvetlila a chce to vidieť

@tim23 podla mna raz chodte a uvidite. ale s tymi zvieratami zial treba ratat. ked si ich hodis do googlu, vidis fotky, ze co asi maju a co robia.

euka210
25. apr 2025

@tim23 u nas boli na jesen, prvy krat od mojho detstva som s detmi sla, ze vyskusame, nech vidim aj ja a aj oni. Maju zvierata, maju drezuru......pudlici boli super, kacky, tavy...ale konov mi bolo luto a to mi prislo ako tyranie, kedze vseobecne mame radi kone a ja som na nich videla, ze robia, lebo z donutenia musia, hlavy sklonene...ziadna hrdost, ktora ma z kona bezne vyzarovat. Ale ine cisla pekne. Za mna to ale bolo dlheee...cakala som ze bude cca 1h a bola prrstavka a pokracovalo 🤦‍♀️
Bola som a stacilo mi, nemam potrebu viac ist do cirkusu.
Teraz syn doniesol Jung zo skoly ze je vedla v meste, ale nemam chut tam ist.

diabidovska
25. apr 2025

@tim23 neustale cestovanie bez adekvatnych zivotnych podmienok - moj pohlad na cirkus. Moje dieta tam nikdy nebolo a nikdy ani nebude / ani nechce ist. Tlieskat a smiat sa na utrpeniu tych zvierat za nas urcite nikdy v ziadnom pripade.

luckabj82
26. apr 2025
@diabidovska

@tim23 neustale cestovanie bez adekvatnych zivotnych podmienok - moj pohlad na cirkus. Moje dieta tam nikdy nebolo a nikdy ani nebude / ani nechce ist. Tlieskat a smiat sa na utrpeniu tych zvierat za nas urcite nikdy v ziadnom pripade.

@diabidovska 👌👌👌👌