icon

Infrapanel - skúsenosti

16. dec 2022

Máte niekto doma infrapanel? Ako to vyhrieva, žerie to veľa? Myslím tie panely, čo vyzerajú ako obraz (alebo čisto biele)

missdiva
16. dec 2022

mam, vyhrieva to skvele a vraj spotreba je tiez fajn...

autor
16. dec 2022

@missdiva a môžeš odporučiť konkrétny typ?

missdiva
16. dec 2022

Ja mam jeden z tych co vyzeraju ako obraz a vyberala som ho podla toho,kt sa mi hodil do interieru.

autor
16. dec 2022

@missdiva značka?

zuzkaa1991
16. dec 2022

Trosku od veci napisem riešili sme to pri stavbe domu ci infrapanely vyzera to ok ale nejak som.ti neverila ze by vykurilo akoze.ako prikurit raz za cas.ok spotrebu nepamätám kto pouziva pravidelne napise viac.....nas prehovorili na iinfrafolie byvame 5r. V dome viac menej kurime s kozubom muz aj prieduchy spravil fakt si neviem predstaviť kolkko by sme.platili mesacne za kurenie kedze krb drzi teplotu poldna takze kurime max.3 izby (temperujeme) a platba okolo 100eur....ked sme riesili kurenie nas ubezpocivali ze naklady mesacne budeme mat 100eur......reálne keby sme kurili len elekrinou vyjdu okolo 200eur na mesiac plus pri dnešných cenach aj viac....muz uz.davno lutuje ze nedal tepelne cerpadlo ako sme.mali v projekte chcel usetrit a nakoniec zle.....ale vykuri to v pohode len tie náklady plus nas prehovorili na panely na ohrej vody to tiež velmi ušetríme vtedy ;)