Ing. Milan Uhrík, PhD. - Republika
Veľa čítam na nete takých negatívnych komentárov. Príde mi to také hádzanie ho do jedného vreca s Kotlebom ( áno to je vol). Ale mne ten Uhrik príde veľmi slušný, neskáče nikomu do reči, vyjadruje sa pekne, má aj dobre názory, lebo teda neviem či tu chceme mať sexuálnu výchovu zameranú len na homosexuálov a kadejaké iné pohlavia, ani migrantov. Aj o Rusku, ja som aspoň nepočula, žeby ho velebil, skôr hovorí o tom, že sa máme zamerať na mier a nie pomoc Ukrajine. Čo také zle na ňom je? Či len to že bol predtým s Kotlebom?
a pýta sa kto ? pán Uhrík....😝
Sme v 21 storočí …fašizmus komunizmus a iná háveď , ďakujem neprosím si.
@maruska78 ale to len skatulkujes, alebo ozaj niečo také preferuje? Lebo ja si to podľa toho, čo ho sledujem nemyslím. Som mladá, idem 1x voliť, tak premýšľam koho. A on mi príde taký slušný.
Či radšej ideme voliť Progresívne Slovensko, zlegalizujeme drogy a budeme zatvárať ľudí za urážku nejakeho z množstva rodov/ pohlaví?
Tebe asi dejepis nič nehovori
To je na tom to hrozné,ze Ti príde taký slušný. Potom,čo tí naši dôchodcovia? Uveria všetkému. Keď mladí nemajú kritické myslenie,čo môžeme očakávať od starých ľudí...
@maruska78 mňa zaujíma,čo Uhrik urobil keď je fašista
Čo tak si zopakovať dejepis zš?
Je to populista. Nieco podobne ako Fico, akurat z trosku ineho spektra. On hovori, co vie, ze moze/ma hovorit, aby jeho nazory neboli vyslovene extremisticke - taku chybu urobil Kotleba a aha, kde je… On je svojim sposobom inteligentnejsi, vie sa poucit z chyb Kotlebu, ale nazory ma take iste ako on..
Mame sa zamerat na mier a nepomahat ukrajine - toto hovoria len ti najhlupejsi, co na tejto planete su. Uhrik je jeden z nich. Ja nechapem, co je niekomu na nom vobec sympaticke, nevie sa vyjadrit k zakladnym veciam, lebo “nie je historik”. Rozprava len to, co sa paci dezolatom, to ze jeho slova, sluby su absolutne nesplnitelne vobec nevadi, vsak jeho cielova skupina sa nad tym aj tak nedokaze zamysliet. Stale si vravim, ze staci snad len stipka rozumu na to, aby kazdemu doslo, co je on zac a preco ho nevolit, ale ocividne sa v tom stale mylim. Fakt treba asi ovela vacsie iq na pochopenie toho ako uhrik premysla a na aku slaboduchu skupinu ludi sa zameriava, a bohuzial, sa mu to fakt dari… a to je mi ozaj luto, slovensko sa nikdy zo 💩 nevyhrabe, ked budu medzi nami stale ludia, ktori niekomu ako je uhrik naozaj veria 🤦♀️
kiežby drogy a pohlavia boli naše najväčšie problémy.
https://www.instagram.com/reel/Ctvly-OAguW/?igs...
Pozri si to celé … milujem toto videjko
Nie som historik, neviem sa vyjadrit... ci nieco take podobne povedal k holokaustu. Plus kukni si tie dristy, co hlasa v europarlamente... je to hajzlik ako kotlaba, len v lepsom saku a s platom europoslanca.
@aeruginosa presne si to vystihla
@majusqwa čiže ty s tým súhlasis? Aby sa drogy zlegalizovali? Mne prekvapuje, že vôbec takéto niečo niekoho napadne. Rovnako aj Matovič s tými 500€.
Vystupme z NATO, vystupme z EU, ale beriem plat EU poslanca. Ze ho hanba nefacka. A menej gramotni mu aj uveria. Kam sme to dospeli.... 😭
Uhrik je nacista. Tato krajina je divna. Polovica je proruska a obhajuje invaziu a vrazdenie, voli exkomunistov - Fico,... a 30% ide volit nacistov - Kotleba, Uhrik. Po volbachm co ich volici, povrazdia sa navzajom? Ved komunisti denacifikuju a nacisti predsa dekomunizuju. Ti pani komunista a nacista sa dohodnu, podelia si posty a rozkradnu SR. A budu sa smiat, aki su ich volici dementi.
Kedy tam bude niekto normalny a nie tieto figurky. Niekto so vzdelanim, ktory vie viest krajinu. A nie kreten ako mafian Kollar, ktoreho volilo 60% zien, ved nadsamec. Kym Richterovej nerozbil hubu. Tak hura, Kollar uz nie, v mode je Uhrik. Uvidime, co casom vyplava na Uhrika.
Takže vidno ze si si sem neprišla pre nazor a vysvetlenie prečo je fašista ale sa hádať. Ci robíš pre neho? Takto sa robia predvolebné prieskumy? Na modrom koníkov? 🤣
@maruska78 áno, v tom sklamal no. Ale nikto tak nie je čistý ako ľalia
Kto plánuje zlegalizovat drogy? Hod sem link toto mi asi uslo.
To ze si vlk na seba hodi " rucho" z baranka,( a necha si narast vlasy)este nazna ,ze je baranok.
@mb2021 https://polemag.sk/progresivne-slovensko-chce-l...
Myslíš? Podľa tohto jeho vyjadrenia, by sa mohli aj vraždy zlegalizovať a teda by to už nebol taký biznis. Aj policajti by mali menej roboty

🤦♀️