icon

Instagram pre maminu a dcérku? 🙂

patkaba
28. nov 2018

Ahojte,

neviem, či to niekto sleduje tak ako ja, ale na Instagrame existuje veľké množstvo profilov, ktoré si budujú mamičky s ich deťmi, proste také malé online babské kráľovstvo. Extrémne ma baví fotiť (istú dobu som fotografovala portréty) a zároveň písať, chcem to teda spojiť blog + budovanie Instagramu (nehovoriac o veciach, ktoré môže človek vďaka IG získať.. hračky pre malú, oblečenie, kozmetiku a pod.).

Bol by to pre mňa taký únik z reality, také hobby. Otázku však mám na vás, ktoré už máte IG ako tak vybudovaný. Ako sa vám to podarilo? Čo by ste poradili? Dnes sú v kurze aj rôzne automatizované systémy, umelé inteligencie, ktoré rast urýchľujú, možnosť sponzorovať si posty atď. Nechcem ale žiadne fejky, do IG môžem mesačne dávať cca 200 eur (chccem si tam propagovať cez platené posty aj blog).

Budem vďačná za každú radu 🙂

panipanka
28. nov 2018

na zaciatku treba davat hrozne vela postov za den aby sa to rozbehlo 🙂 a aby boli tie fotky o niecom, davaj tam otazky aby ti baby odpovedali do komentarov 🙂

patkaba
autor
2. dec 2018

@panipanka Ahoj, jasné, to viem, treba vytvárať interakcie z publikom určite 🙂

funykibang
5. dec 2018

Netýrajte dcérku

patkaba
autor
14. dec 2018

@funykibang Haha, ja to skôr beriem ako nejakú náhradu klasických albumov, ktoré som si pozerala s maminou, doba ide dopredu 🙂

rika888
20. dec 2018

Určite skús pozrieť www.instamag.sk, oni sa na to špecializujú, skúsenosť mám s firemným profilom, ale keď som sedela s človekom od nich osobne povedal, že je to veľa využívané aj v tomto smere.. my to máme na Ig, ktorý je pridelený k eshopu a máme to od nich tretí mesiac, zarába to na seba samé, takže pre mňa hodnotím skvele. Pýtaj sa na p. tyrlíka poprípade, on to spravuje nám.

alexandruska21
26. dec 2018

Ja využívam službu http://www.instaboost.sk/ pre môj osobný profil už 4 mesiace a zatiaľ som spokojná, jediná vec ktorú by som vytkla je ta cena... 85€ každý mesiac nie je zase najmenej..

jersey87
26. dec 2018

@alexandruska21 a kolko followerov ti pribudlo za tie styri mesiace?

patkaba
autor
Autor odpoveď zmazal
rika888
Autor odpoveď zmazal
maxia22
Autor odpoveď zmazal
juliankaaa1995
9. jan 2019

Instamag som ja dnes zaplatila, tak som zvedava, co citam na nete, nemuselo by to byt zle, budem priebezne pisat pocity a vysledky.. hlavne ma zaujima ci pojde o slovenske publikum ako prezentuju. 😎

juliankaaa1995
17. jan 2019

Tak ja zatial nemozem povedat kriveho slova, vsetky vysvetlili, kontaktovali ma este raz asi po 3-4 dnoch, ci som so vsetkym ok, ako hodnotim publikum, ci mi treba s niecim na ig poradit atd, teda neskoncilo to zaplatenim ako u vacsiny firiem na internete, co im kvitujem. Inak za tyzden pribudlo nejakych 380 followerov, vacsina (asi 8/10) su fakt slovenske ucty (nam treba baby kvoli produktom) a tie nam aj chodia, vela z nich pise a podobne. Na konci mesiaca si to interne vyhodnotime, ale zatial to vyzera lepsie ako som cakala 😎

emilia788
18. jan 2019

My mame od instamag.sk propagaciu na firemnom profile, co je hlavne - ide o narast realnych fanusikov, prvy mesiac nam pribudlo nejakych 1400, tento mesiac 1100. Prikladam graf narastu (kontrolujeme si to aj samy cez napojenie na vyhodnocovacie nastroje). Inak 93% nasich fanuskov sleduje menej ako 1500 uctov (teda nejde o spamove konta) a cca 85% uctov su realne pouzivane ucty, tiez prikladam screeny.

rsimona
14. júl 2019

Vidím, že pol roka na fórum nikto nepísal. My sme začali s Instamag spoločnosťou spolupracovať cca 2 a pol mesiaca vzad, okrem IG nám spravujú aj Facebook a platenú reklamu. Obrat nám stúpol z priemerného denného 100 eur na cca 250 eur denne, čo je 2.5 násobok! Odporúčam ich služby teda komplexne aj ja. PS.: máme eshop s detským oblečením 🙂

hejcikovaivka
9. okt 2019

Prosím vás, zvažujem Instaboost.sk alebo Instamag.sk - cenovo sú veľmi podobní, teda aspoň v tom menšom balíku. Bolo by to pre náš eshop (sortiment oblečenie), fungujeme tretím rokom, gro predajov ide cez FB, ale chceli by sme sa viac zamerať aj na Instagram. Zaujíma nás však okrem propagácií aj podpora u oboch - vedia napr. aj pri základnom balíku pomôcť s radami čo a ako na Instagrame robiť a nerobiť a ako budovať účet úspešne bez toho aby to stálo xy stoviek EUR za poradenstvo? Ďakujem za pomoc od tých, ktorí majú reálnu skúsenosť aspoň s jedným 🙂

petkaaa
9. okt 2019

Treba vytvoriť zaujímavý obsah, niečo, čo ťa bude odlišovať od iných, myšlienku musíš mať ale ty sama, to sa nedá poradiť. Nikto sa však nechce pozerať na 357. fotku tvojho dieťaťa v rôznych situáciách, na to nikto nie je zvedavý. Fotkám, hoc aj pekným treba dať zmysel, aby si vytvorila hodnotný content, aby tvoj feed nebol len chaoticky nahádzané fotky, prípadne reklama na hocičo. Už v úvodnom príspevku si spomenula veci, ktoré môžeš vďaka IG získať - neber spolupráce len preto, aby si niečo zadarmo získala, stratíš kredibilitu a ľudia ľahko uvidia a zhodnotia, že to robíš len kvôli vlastnému obohateniu. Buduj si to postupne a nie s myšlienkou, že chceš na IG zarábať.

emilia788
28. okt 2019

@hejcikovaivka V ramci recenzii co som pozerala, su stale na slovensku len konkurenti tieto dve firmy, ktore uvadzas. Ako som pisala vyssie, nam toto zastresuje Instamag a sme spokojni, vysledky stale velmi podobne ako som pisala naposledny, niekedy lepsie, inokedy slabsie, ale v priemere to je tych 1300+ mesacne (realne konta). Co sa tyka rad, nam pomahali riesit obsah na profile zdarma, od toho ako to robit, co fotit, ako to uvadzat, appky na stories a pod., teda ak nezmenili pristup, tak to snad robia stale. Na tom im vsak skus napisat a dozvies sa najlepsie .

hejcikovaivka
29. apr 2020

Baby ak chcete, pouzite zlavovy kod "kristina25", je to kod na 25% zlavu u nich cez jednu akciu s influencerkou co mali este v decembri minuleho roka, asi ho zabudli zmazat alebo naschval nechali aktivny, boh vie, kazdopadne viete pri tom najvyssom baliku usetrit az 35 eur 🙂)) Ja som ho tiez pouzila aj na firemny profil a aj na moj.

matni
9. jan 2021

INSTAMAG NIKDY VIAC – ahojte, bohužiaľ sa musím aj ja pripojiť so svojou skúsenosťou. Skúsila som služby Instamagu. Už zo začiatku mi boli podozriví, ale pre pozitívne recenzie som im dala šancu (nakoniec sa ukázalo, že tieto pozitívne recenzie pravdepodobne neboli skutočné a profily boli zakladané len na napísanie tejto pozitívnej recenzie).

Už na začiatku dostanete prideleného marketéra (ak sa nemýlim, všetci rovnakého – niekoľko ľudí spomínalo, že ide pravdepodobne o vymyslenú osobu, keďže akoby sa po ňom všade zľahla zem – okrem toho je štýl jeho písania rovnaký ako emaily priamo od Instamagu a človeka z 24 hodinovej podpory na ich stránke). Ľudia si sťažujú, že sa reálne služba spustí až o pár dní neskôr (ževraj nejaká chyba) – aj mne sa to stalo. Zatiaľ som čelila katastrofálnej komunikácii. Musíte napísať presne o aké publikum sa má konať, nedodržiavajú to ale. Po opakovanom upozornení to stále nezmenili a mne tak účet followoval vo veľkom ľudí, ktorých som nechcela. Ani mi neodpisovali!

Napokon som sa rozhodla službu zrušiť a požadovala späť svoje peniaze. Tie do dnešného dňa neprišli (dokonca som si zaplatila naviac službu, kde mi spravia analýzu účtu – ich analýza spočívala cca v 2 vetách). Neviem ako konkurencia, ale Instamag neodporúčam ani najhoršiemu nepriateľovi. Peniaze už pravdepodobne nedostanem, ale aspoň sa menej ľudí na nich popáli. P.S. všetky správy a emaily mám zdokumentované – nie som tu od konkurencie.

Inak dnes už ľudia veľmi nemajú radi tieto bezduché followovačky, takže bohužiaľ ani výstup nebude taký, aký očakávate. Niektorí ľudia si Vás rovno zablokujú. 🙄

goeurope
27. jan 2021

Instamag je moderný podvodník, ktorý si pýta peniaze, službu spúšťa o týždeň neskor a nemá žiaden autmatizovaný systém. Vyklikáva to sám alebo mu to robi brigadnik. Je to zlodej a klamár, stále sa vyhováral a sám by som si 10x rýchlejšie vyklikal čo potrebujem. Odporúčam oklamaným aby sa obrátili na políciu, keď nás bude viac, tak aspoň nebude klamať ďalších ľúdí.

Tvári sa, že máte marketéra, pritom všetko je to jeden človek od asistentky až po know-how na followerov.

Obtiahol ma samozrejme aj o peniaze.