icon

Internetové zlatníctvo Glamira

22. júl 2022

Ahojte, zaujíma ma či máte niekto skúsenosť s internetovým zlatníctvom Glamira. Diskusiu na stránke moja svadba som už čítala no bolo to staršie a prispelo tam možno tak 5 ľudí.
Máme tam vybrané obrúčky, ktoré som inde nenašla. Ďakujem 🙂

vans73
22. júl 2022

Ja som dostala snubný prsteň z glamiri. Síce objednával manžel ale hovoril že všetko super a rýchle dodanie. Prsteň pekny a ešte aj s krabickou ktorá sa pekne vyklápa a svieti. Ľutujem že sme aj obrúčky sme odtiaľ nekúpili, v zlatníctve kde sme si och dali robiť boli celkom problémy.

queeninthenorth
22. júl 2022

Ja mám taktiež snubný odtiaľ, vyberal manžel a bol veľmi spokojný celkovo takze za mna smelo do toho 🙂 a snubak vybral fakt krásny 🥰😃

ivs97
22. júl 2022

Aj ja mám odtial zásnubný, krásny kvalitný aj s venovaním na vnútornej strane. ❤️

autor
22. júl 2022

@vans73
@queeninthenorth
@ivs97
Veľmi pekne vám ďakujem ❤️ je to na celý život tak chceme také čo sa nám páčia len sme sa trošku Bali no ukľudnili ste ma

xena0
22. júl 2022

Aj ja mám tiež snubný ale odtiaľ by som už nebrala pretože mi vypadol kamienok a bolo treba prsteň posielať poštou do Bulharska kvôli reklamácii a po nejakom čase aj tak znova kamienok vypadol

marianna1961
22. jan 2025

Dobrý večer, ja neodporúčam, platila a objednávala som si 2.12.2024 kabelku, dodnes ani zvuk ani obraz, kabelka neprišla a mojich 270€ niet. Jediná odpoveď buďte trpezliví. Žiadny telefonicky kontakt, tak si to dobre rozmyslite, kde objednavate. To je moja skúsenosť.

dakota404
22. jan 2025

Ahojte. Ja Glamiru neodporúčam. Veľké sklamanie. Od manžela som k okruhlinám dostala prsteň v hodnote 1600€. Prsteň som mala možno 3 hodiny a keď som sa chcela pochváliť priateľke s prsteňom, všimli sme si, že jeden diamant chýba. Takže prsteň sme zabalili a poslali na reklamáciu. Odpoveď prišla, že na diamanty sa záruka nevzťahuje, ale pre dobré meno osadia nový a prsteň pošlú spať. Od tej doby mám
prsteň v krabičke a akosi sa ho bojím nosiť,že mi vypadnú ďalšie.

frantiseks
31. máj 2025

Mam odtial uz niekolko objednavok. Dokonca som jednu vratil, aby mi prerobili velkost prstena na vacsiu. Do 35 dni od odoslania mi poslali zvacseny prsten a vsetko v poriadku. Tak ako mali uvedene v podmienkach. Co sa tyka komunikacie, na druhy den mi vzdy odpovedia. Mne sa glamira paci. Maju velky vyber, dobre ceny. Komunikacia by mohla byt rychlejsia, ale je to medzinarodny obchod. Neodpovedaju hned ale na druhy den, alebo obden. Co sa tyka spetneho vratenia, je to trochu komplikovanejsie cez ups. Ja som hladal miesto na prijem balika v meste a bolo to az v priemyselnom parku uplne v prdeli... ale funguju celkom dobre. Mohli by vsak rozsirit kurierske sluzby o ine spolocnosti. Ja som spokojny. Aj vselijake darceky mi vzdy pribalia, dokonca aj k reklamovanej obkednavke, kde som chcel prerobit velkost. Ako ich chyba to nebola, len som chcel vacaiu velkost prstena. Ja odporucam. Negativne recenzie sa mozu stazovat na nie uzivatelsky privetive vybavovanie cez ups, ale za mna su super. V kamennom obchode by to bolo ovela drahsie a mensi vyber.