@0silvia0 Fu a prečo hneď diagnóza? Lebo sa dnes nahota tak nejak preferuje? Inak jedna moja známa má na podobnom princípe problém aj chodiť v plavkách na kupku, ale tak to už bude vo veci asi komplex. Mne sa nahota nevidí tak nejak principiálne, akože teda nevidím zmysel v akomkoľvek predvádzaní nahoty nad rámec, ale inak takto mi nevadia napr. ani gynekologické prehliadky, ja mám asi hrošie kožisko.
ja som introvert...o co ide , ženy?
@miadi no mňa moje škrupule neobmedzujú, skôr mi ich ostatní vyhadzujú na oči, ale mňa to už nerozčuľuje, idem si svoje
že dedek si robil tantru umreeem no šak to, ja keď vidím niekoho nahého neviem kam mám kukať, chcem do očí ale ono to nejde
a ja trpím veľkou fantáziou, ja si hneď predstavím v tých nudistických kempoch, ako tam tí naháči sedia na lavičkách s holými onými, potom si na to miesto kde boli holé oné sadne niekto so svojimi holými onými... a pripadá mi to hrozne nehygienické... nuž tie moje škrupule, rozoberám čo nemám...
@miadi @0silvia0 Um, počujte, a čo sú to tie škrupule? No vážne, stále sa na ne niekto odvoláva, aj mne ich už vytkli, ale ja stále presne neviem, čo to akože chce byť. Morálne zásady? Striktné morálne zásady? Neschopnosť experimentovať?
Ja neviem, prečo by niekto nemohol mať rešpekt pred nahotou alebo čokoľvek, inak osobne by som určite volila partnera s tými škrupulami, nech je to už čokoľvek.
@nela1916 škrupule sú také zábrany, rozpaky pred niečím, tu je to vysvetlené:
http://slovnik.azet.sk/pravopis/slovnik-sj/?q=š...
@nela1916 a veď ja mám škrupulóznych parťákov, ale napríklad moja sestra sa zbavila predsudkov tak, že išla na nejaký festival, kde boli takmer všetci nahí a povedala, že prvý deň to riešila a furt jej behali oči po tých naháčoch a druhý deň to vraj už ani neriešila, že sa voči tomu normálne obrnila. Na takéto odškrupulózovanie ja nemám nervy, ona to dala
@nela1916 ja sa na extrovertov nemozem ponosovat,lebo mna extrovertky pritahuju
@0silvia0 tu nie,toto je taka košer stranka..teda celkovo anonymny internet je "fajn" na analyzu druhych...ale zas,keby aj,tak okrem introverta som aj flegmatik..cize moc mi to nevadí a ani neriešim,ak niekto zhodnotí moj introvertny profil osobnosti
a tie oné,ci ako si to napisala..to ja zas take veci neriesim a ani sa nad tym nezamyslam.V BA je v Cunove nuda jazero a ked som tam bol s kamaratkou pred 2 rokmi,tak jediny,kto niečo stale riesil bola ona..a pritom napad tam ist vysiel z jej hlavy.Tak som ani nechapal,co ju viedlo tam ist.
@miadi Um, nepoznáme toho istého? Ale ten je schopný pokecať si aj s opilcom na ulici, jeho proste nič nikdy neotravuje.
A inak tá komunikatívnosť, hm, máš uhladenejšie aj menej uhladené formy, ja som urečnená od prírody, ale trvalo, kým sa mi tú schopnosť začalo dariť konštruktívne korigovať.
Nič baby, idem od klávesnice, dúfam, že keď sem prídem, nájdem aspoň 5 strán.