Iqos Iluma One slabo horí: Riešenie problému
Mne toto robila ked som davala zlu..sem ide len terea alebo delia..ostatne zahrievat nebude
@autorka... lenze toto neni terea...tam nieje tabak ale len taka biela neviem co napustena 🤨 zato ked som videla foto tak mi to prisla ako heetska
Tak uz potom sa len informovat kde si ten iqos kupovala..kazdy kto ho predava musi mat vedomosti a vzdy poradit alebo zavolat eovno na iqos infolinku.
Prešla si len teraz na Iqos?po normálnych cigaretách sa ti to zdá krátke a slabé.Ved o to ide😭fajčím raz toľko ako som fajčila normálne cigarety
@eliska13 no presne toto potrebujem vedieť, či to má byť cierne alebo to je takto ako to mam ja vypálené dobre
@eliska13 hej ale tak povedali ze to je rovnaký čas, a mne sa to nezdá keď sa pomedzi to aj rozprávam tak to mam na par ťahov 😄
@autorka..nedalo mi to a rozobrala som moju tereu a mam ju tak isto ako ty a mne nahrieva dobre 😊 mozno skus naplne s vysokou intenzitou
Fajčím iqos a mamina normalné a málokedy sa stane, že dofajčím skôr ako mamina a to ťahám celkom dosť 😂 ale zase častejšie fajčím alw prechádzam na režim denne max 5
@lenocka8894 aha jej super, presne toto som chcela vidieť ako to má niekto iný... ďakujem za foto.
Tal teda je to asi v poriadku ako to mam.

Nemáš ho špinavý? Alebo skús ho reštartovať