Iqos veerzus elektrické cigarety
Sme fajčiari bohužiaľ zo dňa na deň fajčiť prestane málokto manžel prešiel z tabakoviek na elektrické a ja na iqos všetko škodí ale čo lepšia voľba?
Nejde mozno o to, co menej skodi, ako to ci mas plan ako prestat uplne. Fajci iqos mozno mesiac, s tym, ze posledne dva tyzdne znizuj davky a o mesiac prestan uplne. Fajcit iqos dalsich 10 rokov nema zmysel. Skodi to skoro rovnako.
Z kaluže do blata. Z vlastnej skusenosti ( aj co som videl v mojom okoli) ked som si kupil iqos fajcil som este viac lebo sa to da fajcit hocikde. A co sa tyka elektronickych to by som bol fajcil cely den, az mi tie elektronicke musela žena zakazat😀
Z kaluže do blata. Z vlastnej skusenosti ( aj co som videl v mojom okoli) ked som si kupil iqos fajcil som este viac lebo sa to da fajcit hocikde. A co sa tyka elektronickych to by som bol fajcil cely den, az mi tie elektronicke musela žena zakazat😀
@karku135 musim dat za pravdu 🙂
Ja som abstinujuci fajciar, nefajcim uz 11 rokov. V case, ked som prestala fajcit boli len klasicke cigarety. Iqos som teda neskusala, ale mama to fajci. Vraj vyfajci menej, ale mne to teda smrdi dvojnasobne ako bezna cigareta. Co sa tyka elektronickych, tym na chut neprisla. S fakcenim neprestane, to viem na 100%
A teraz ku mne - ja som skusala elektronicke bez nikotinu a ako @karku135 pise, to som mala v hube stale. Proste kym to dymi, tak to ide. Bezna ciga, ci iqos skoncia po kratkom case - 15-20 slukov a koniec. Elektronicka nie je takto obmedzena, ta ma podstatne dlhsiu vydrz a kym ide, tak ta nema co zastavit, nie si nutena ju polozit, vypnut, zhasnut, zahodit.
A uz su aj studie, ze elektronicke cigy, ci vipe ci ako sa volaju, maju rovnaky nepriaznivy vplyv na organizmus, nie su ani len o stipku lepsie / zdravsie / bezpecnejsie nez klasicke cigarety. A ani tie beznikotinove nie.

@ejo1607