Iveta Bartošová - často na ňu myslím
Prepacte ze to sem pisem, ale velakrat na nu myslim, mala som ju veeelmi rada, nielen ako speváčku, ale aj ako človeka.Preco to urobila? Ona bola taka krasna a este ako nadherne spievala? Co myslite preco takto NESTASTNE skoncila? ..fakt velakrat nad tym premyslam...no je to veeelmi smutne !! 😱😱😱
Veľa ľudí ktorí trpia depresiami to nedávajú navonok..Dusia sa tým ,majú samovražedné myšlienky a nebaví ich život ,ale zdajú sa byť v pohode pritom môžu chodiť ku psychológovi, psychiatrovi,v noci nevedia zaspať všetci okolo nich si myslia že akí sú šťastní ..alebo to urobia preto lebo dostanú skrat ktorý už nejde vrátiť späť ,ja som takto prišla o člena rodiny jeden mesiac sa smiala a na druhý už medzi nami nebola nikto nevie prečo to spravila a už to nikto ani nezistí..bolo to jej rozhodnutie ktoré musíme akceptovať poprípade sa za na ňu pomodliť alebo zapáliť sviečku a nechať ju v nepokoji /pokoji žiť svoj posmrtný život 🙂
A pokiaľ viem tak Bartošová nejaký čas pred smrťou maľovala kruhy čo zrejme symbolizovalo že je chytená v niečom z čoho sa nevedela dostať
Ona bola mimo už dlho predtým, žiaľ nenašiel sa nikto kto by jej pomohol a každý veril, že pri živote ju bude držať jej syn.
Za jej stav mohli jej nespocetne vztahy a alkohol
@meli888 - psychická labilita & závislosť na alkohole, to inak dopadnúť nemohlo
Akurat vcera som pocula jej pesnicku na Vlne, a tiez som chvíľu nad tym premyslala. Prve co ma napadlo, bolo, ze asi nezvladala popularitu, stratu súkromia....napadlo ma to, lebo mne osobne by najviac toto vadilo. No bohvie, mala aj smolu na chlapov...a pritom ona taka mila osobka....skoda jej. Zmareny mlady zivot krasnej zeny
Aj Petr Muk, Karel Svoboda a ďalší...človek si hovorí, že majú všetko, ale....oni to tak nevnímali. Psychická stránka je veľmi krehká, bohužiaľ. Nevieme čo sa im dialo v súkromí.
@maminkasisa hlavne zato môže jej psychicky labilna povaha, nevedela riešiť problémy.... Nie vzťahy. A tie problémy riešila alkoholom, liekmi... Nie každý je silný, žiaľ. Sklony k samovražde mala od mladosti.... Mala som ju rada a aj stále mam, veľmi často si púšťam jej piesne... Chyba... ❤️
@7miriam77 ale vela ludi uz spáchalo samovrazdu,to nie he ze iba ona,co to je v tej hlave za spustac,ze sa clovek fakt hodi pod vlak...ide ma istotu,vie ze umrie a niet navratu! Ved to muselo byt STRASNE !!
@luscious ako to bolo na nej vidiet ze nie je uplne v poriadku? Ake príznaky vykazovala?
Ved aj jej vztah so Staidlom bol toxicky.Odkedy od neho odisla uz sa len potacala problemamy.Ten posledny ju znicil mala depresie, alkohol.Prvy frajer sa jej zabil, s mamou mala zly vztah, Staidl nevhcel, aby sa vratila k hudbe, ale bola matka.Bola labilna.Jej povaha sa nehodila do showbiznisu
tak depresia je hnusna cely den zijes v tme a pocite ze niesi dost dobra nech robis cokolvek (na nic nemas energiu ani niesi schopna sa na nic sustredit) ale napriek tomu ked uz nieco spravis, dostanes len odpoved ze to nepomaha a ze tvoj zivot je na nic. priatelov asi nemas, lebo ak mas depresiu tak nemas na nich energiu a zijes este aj v samote nemas sa potom s kym porozpravat a casto krat ani nechces ani nevies ako....myslienka na samovrazdu pride ako nic a stale castejsie, dokonca ta zacne upokojovat a nahovaras si ze ano zabijem sa a uz to bude dobre....malokto skace naozaj v strachu zial tak depresia funguje
@drzaopica omg nie je jedno... a co,ze po dlhom vztahu s Misou klimkovou si nasiel niekoho ineho? To mal zostat sam? Akoze nechapem. Mimochodom, stretla si ho niekedy osobne? Jo a ako si sama napisala "SI MYSLIS" ze vsetci boli na drogach. Nikdy mu tvrde drogy neboli dokazane. Jeho smrt bola nehoda, jednoducho neodhadol. Mimochodom, ked som bola na gympli, mama mojho spoluziaka zapijala antidepresiva cervenym vinom. Povedala mi, ze nebola jedina.
@nikolka1986 vsetci6jej pomahali niekoľko psychiatriov ponuklo pomoc prestížne kliniky nechcela niečo meniť vydžala tam par dni a bola čoraz horšie vždy za všetko mohli druhí to nie je cesta ako priznať si chybu a liečiť sa.

To vieš, nikto nevie čo sa deje vnútri druhého. Aj napohľad veselí ľudia v skutočnosti trpia len to nedajú najavo 💔