Jazdenie na väčšom aute
Ahojte chcem sa opýtať žienky aké máte skúsenosti na jazdení na väčších autách napr. audi q7 je to pre vás komfortné alebo sa zvyká ťažšie? Ďakujem za každú odpoveď
@hampstead uplne ti rozumiem, tiez som sa bala, ale tie auta maju kameru a senzori a uplne v pohode sa to da, ale je pravda, ze musis hladat sirsie miesta lebo stava sa ,ze medzi dva auta aj zaparkujes, ale nevystupis 🙈, ale nikdy som s tym nemala problem proste som pohladala sirsie parkovacie miesto 🙂
@hampstead 😁 zvyknes si. Ja mám dodnes v pamäti 🤣🤣🤣 Aupark - Piestany - babenka parkovala na poschodí. Ja som neverila vlastným očiam.. zošúchala celu ľavú stranu auta 😳 normálne ľavé kolesa mala hore na takom tom “brzdici”. Tam nemala ísť, je to akoby obmedzovač a ona to dala ako nič 😀 som sa tam tak zamyslela, že byt jej manžel, asi ju zabijem. Spatak sa jej samozrejme sklopil ale ten bok.. to bol mazec 🙃 my mame jedno krátke, druhé dlhé. Treba si len uvedomiť na ktorom som a ide to 🙂
@laura07 To plati Filip. 🙂
@laura07 hahah presne v tom auparku, ked som isla zo strechy ja, som suchla cely pravý podbeh 😂 a počula som veru, vystúpila som von, pozrela kolesa a cela šťastná, ze som nesekla pneumatiku som isla ďalej.. až na další deň som zistila, ze až take bezbolestne to nebolo 😂

@hampstead je komfortne a zvyknes si velmi rychlo 🙂