Je 350 eur za používanú PS5 prijateľná cena?
Mam taku otazku spiš na mužou predávam ps5 1T s mechaniku za 350 euro moja otazka zni je to málo ta suma nemnela bych to dat za viacej než za 350 euro?
pozri si inzeráty, aké tam majú ceny a podľa toho si stanovte cenu. prípadne dajte vyššiu, aby ste mohli znížiť na stále vami prijateľnú sumu, keď sa ozve nejaký záujemca a začne zjednávať.
My sme tesne po vianociach kupili tusim za 320€, cena je ok si myslim, nasa ale nema 1T ale trochu menej (nevyznam sa v tom prilis a ani neviem ake si v cenach rozdiely ale inzeraty ktore sme pozerali boli z okolia od 300€ nahor
Bez mechaniky sa dá kúpiť na stránke použitá so zárukou za 280. Záleží na stave a Vaša je s mechanikou ale podľa mňa by sa dala predať za 320-350 záleží fakt na stave. Ja som ju kupoval za 580 😀 takže by som ju ani nepredal radšej za tak málo by mi to bolo ľúto..no bohužiaľ boli vtedy nedostupné a drahé keď som ju kupoval..
Bežná cena. Mame ju doma a kupovali sme fungl novú so zárukou za necelých 500. S dvomi hrami a dvomi ovládačmi. Čiže viac ako 350 by som za používanú nedala
Áno je to primeraná cena.
@matej2227 ty asi nie si najostrejšie ceruzka v peracniku, či? Lebo v tom príspevku sa nikto nechváli, jediný kto tu svojou reakciou vyčnieva, si ty a tvoja priblblá reakcia
@matej2227 waw, aj ja som kupovala novu konzolu dokonca za 550e s dvoma ovladacmi a? 🤣
Nikto sa nechvali, my sme rozmyslali tiez nad bazarom ale ako tu pisali, cena ide stale dole.
@janulik2008 bazárove veci ako technika ,je viac už lotéria ,nevieš čo s ňou majiteľ robil ,to nieje Pc , notebook že si to vieš otvoriť a pozrieť si to či je všetko ok , takéto veci jediné kúpené zabalené a so zárukou ,inak sa kupuje mačka vo vreci .
@david1202 kto uz by co robil, s playkom pane bože 🤦... Do nej nevlozis nejaký ten upgrade, alebo že by si ju "načipoval" . Jedine tak pridať ssd disk, ktorý má svoju vlastnú schránku na vloženie. Asi s ňou nič nerobíš a len na nej hráš. Ja som s mojou od kúpy z vitríny ani nepohol. Teda ak nerátam keď pod ňou utieram prach a raz za pol roka vyfúkam tlakovou pištolou na vzduch...
Skôr by som sa obával kúpy použitého mobilu, PC( kde do komponentov máš možnosť zasahovať a regulérne meniť vlastné implementácie na voltáž atď) ...
@cmuckolog vies co ze mozne je vsetko. Hlavne ide o to ze v dnesnej dobe je plno podvodov 🫣

@homerodos 350 je dobrá cena. Videla som aj nižšie ale aj vyššie v 1tb. Keby si chcem kúpiť používanú, tak viac ako 380 by som za ňu nedala, aj keď máme novú . 😄