icon

Je 350 eur za používanú PS5 prijateľná cena?

homerodos
27. jan 2025

Mam taku otazku spiš na mužou predávam ps5 1T s mechaniku za 350 euro moja otazka zni je to málo ta suma nemnela bych to dat za viacej než za 350 euro?

ssimusska
27. jan 2025

@homerodos 350 je dobrá cena. Videla som aj nižšie ale aj vyššie v 1tb. Keby si chcem kúpiť používanú, tak viac ako 380 by som za ňu nedala, aj keď máme novú . 😄

janulik2008
27. jan 2025

Cena PS5 ide stale dole. Videla som predavat aj za 300e.

eeerickal1
27. jan 2025

pozri si inzeráty, aké tam majú ceny a podľa toho si stanovte cenu. prípadne dajte vyššiu, aby ste mohli znížiť na stále vami prijateľnú sumu, keď sa ozve nejaký záujemca a začne zjednávať.

bloger
27. jan 2025

Podľa mňa je to primeraná cena.

katkaseiner
27. jan 2025

My sme tesne po vianociach kupili tusim za 320€, cena je ok si myslim, nasa ale nema 1T ale trochu menej (nevyznam sa v tom prilis a ani neviem ake si v cenach rozdiely ale inzeraty ktore sme pozerali boli z okolia od 300€ nahor

patrikx555
28. jan 2025

Bez mechaniky sa dá kúpiť na stránke použitá so zárukou za 280. Záleží na stave a Vaša je s mechanikou ale podľa mňa by sa dala predať za 320-350 záleží fakt na stave. Ja som ju kupoval za 580 😀 takže by som ju ani nepredal radšej za tak málo by mi to bolo ľúto..no bohužiaľ boli vtedy nedostupné a drahé keď som ju kupoval..

nelka93
28. jan 2025

Bežná cena. Mame ju doma a kupovali sme fungl novú so zárukou za necelých 500. S dvomi hrami a dvomi ovládačmi. Čiže viac ako 350 by som za používanú nedala

matej2227
29. jan 2025

@ssimusska waaaw mate novú....chvalte sa....dajte to do rozhlasu...bože ubohost....pán,chalan sa pyta ci je dobra cena za používanú...pre vás nechápavých.....za každú cenu sa niečím chváliť...to je tak trápne....

alkoholik
29. jan 2025

Mal by som zaujem jedna sa o fungel novu zabalenu? Zo zarukou?

ssimusska
29. jan 2025

@matej2227 všimneš si aj celý príspevok, kde som mu odpovedala na jeho otázku ? Alebo sa budeš aj ďalej strápňovať?

sulejmanka
29. jan 2025

Áno je to primeraná cena.
@matej2227 ty asi nie si najostrejšie ceruzka v peracniku, či? Lebo v tom príspevku sa nikto nechváli, jediný kto tu svojou reakciou vyčnieva, si ty a tvoja priblblá reakcia

janulik2008
29. jan 2025

@matej2227 waw, aj ja som kupovala novu konzolu dokonca za 550e s dvoma ovladacmi a? 🤣
Nikto sa nechvali, my sme rozmyslali tiez nad bazarom ale ako tu pisali, cena ide stale dole.

david1202
30. jan 2025

@homerodos technika ide stále dole...plánujem kúpiť notebook za 3400€...stačia 3 mesiace a bude cena dole aj o 300-400€ ...niekedy záleží aj o šťastí a dostaneš viac,prvé dávaj hore cenu a potom postupne znižuj,pozor na špekulantov

david1202
30. jan 2025

@janulik2008 bazárove veci ako technika ,je viac už lotéria ,nevieš čo s ňou majiteľ robil ,to nieje Pc , notebook že si to vieš otvoriť a pozrieť si to či je všetko ok , takéto veci jediné kúpené zabalené a so zárukou ,inak sa kupuje mačka vo vreci .

janulik2008
31. jan 2025

@david1202 preto sme kupovali nove 😀😀😀

cmuckolog
31. jan 2025

@david1202 kto uz by co robil, s playkom pane bože 🤦... Do nej nevlozis nejaký ten upgrade, alebo že by si ju "načipoval" . Jedine tak pridať ssd disk, ktorý má svoju vlastnú schránku na vloženie. Asi s ňou nič nerobíš a len na nej hráš. Ja som s mojou od kúpy z vitríny ani nepohol. Teda ak nerátam keď pod ňou utieram prach a raz za pol roka vyfúkam tlakovou pištolou na vzduch...
Skôr by som sa obával kúpy použitého mobilu, PC( kde do komponentov máš možnosť zasahovať a regulérne meniť vlastné implementácie na voltáž atď) ...

janulik2008
31. jan 2025

@cmuckolog vies co ze mozne je vsetko. Hlavne ide o to ze v dnesnej dobe je plno podvodov 🫣