icon

Je 6. január sviatkom a dňom pracovného pokoja?

5. jan 2026

Ahojte.
Je zajtra teda sviatok a deň pracovného pokoja?
Pracuje sa?
Som z toho uplne mimo keďže všade počúvam niečo iné.

Strana
z2
martinka13
5. jan 2026

Je sviatok, deň pracovného pokoja a je povolený maloobchodný predaj. Takto to súdruhovia nastavili.

patka06
5. jan 2026

Je štátny sviatok, aj deň pracovného pokoja
Obchody môžu byť otvorené

pinkgirl
5. jan 2026

Páči sa: stále je to xviatok, akurát je povolený predaj.

anonym_7dfd4e
5. jan 2026

@anonym_autor a myslite ze nakupne centra su zajtra otvorene? Teda obchody v nich

maranco
5. jan 2026
patka06
5. jan 2026
@anonym_7dfd4e

@anonym_autor a myslite ze nakupne centra su zajtra otvorene? Teda obchody v nich

@anonym_7dfd4e áno, obchody sú otvorené.

katkaseiner
5. jan 2026

dostanu ti ludia v obchodoch aj lepsie zaplatene? len taka uvaha... ja ked som robila v maloobchode tak som rada pracovala vo sviatky ...nemala som deti, platili lepsie... len teraz pri tejto vlade nemam tusenia.

anonym_df6fa5
5. jan 2026
@katkaseiner

dostanu ti ludia v obchodoch aj lepsie zaplatene? len taka uvaha... ja ked som robila v maloobchode tak som rada pracovala vo sviatky ...nemala som deti, platili lepsie... len teraz pri tejto vlade nemam tusenia.

@katkaseiner ano, patri im priplatok. Ale ci daju? 🤷

billy_jean
5. jan 2026
@katkaseiner

@katkaseiner áno, pre účely ZP je to sviatok a zamestnanci majú príplatok za prácu vo sviatok

wiliam3royal
5. jan 2026

Robert Fico praje krasny pracovny sviatok predavackam, skladnikom a zasobovacom zo svojho luxusneho sidla...

anonym_b12427
5. jan 2026
@wiliam3royal

Robert Fico praje krasny pracovny sviatok predavackam, skladnikom a zasobovacom zo svojho luxusneho sidla...

@wiliam3royal ja som rada, ze bude otvorené, nemusím sa den vopred stresovať. A predavači dostanú príplatky, neboj.

tetapetra
5. jan 2026

@anonym_autor zrušili to čo sami zriadili a zriadili to,čo sami zrušili 🤷🏻‍♀️.

billy_jean
5. jan 2026

Prehľad otváracích hodín počas sviatkov:
6. január (Traja králi): obchody OTVORENÉ
6. apríl (Veľkonočný pondelok): obchody OTVORENÉ
1. máj (Sviatok práce): obchody OTVORENÉ
5. júl (Cyril a Metod): obchody OTVORENÉ
29. august (Výročie SNP): obchody OTVORENÉ
1. november (Všetkých svätých): obchody OTVORENÉ
24. december (Štedrý deň): obchody OTVORENÉ (do 12:00)

Obchody budú zatvorené: 5,5 dňa v roku
1.1.2026,
Veľkonočný piatok,
Veľkonočná nedeľa,
Štedrý deň - po obede
Prvý a druhý sviatok vianočný.

wiliam3royal
5. jan 2026
@anonym_b12427

@wiliam3royal ja som rada, ze bude otvorené, nemusím sa den vopred stresovať. A predavači dostanú príplatky, neboj.

@anonym_b12427 tak ked dostanu pracovnici priplatky šup ho aj ty do roboty! Tie peniaze za to nestoja, zas a znova budu robit len na luxusny zivot Fica&Company...!

peter8435
5. jan 2026

@anonym_autor nepracuje sa

sisska96
5. jan 2026

Nechápem čo je všade iné. Však normalny sviatok, len potraviny sú otvorené

anonym_9756be
5. jan 2026
@sisska96

Nechápem čo je všade iné. Však normalny sviatok, len potraviny sú otvorené

@sisska96 všetky obchody sú otvorené, nielen potraviny. Čiže všetci ľudia pracujúci v obchode sú v práci.

ibrunova
5. jan 2026
@anonym_b12427

@anonym_b12427 u nás regále boli už poobede prázdne, zajtra pochybujem, že bude doložený nejaký tovar.

anonym_a9be39
5. jan 2026

Mňa by zaujímalo ako je to s lekármi či ordinuju alebo nie zajtra

nelka93
5. jan 2026
@anonym_a9be39

@anonym_a9be39 predpokladám, že lekári si nahlásiť dovcu a neriešia.

maranco
5. jan 2026
@anonym_a9be39

@anonym_a9be39 ordinujú rovnako ako v nedeľu, keď je deň pracovného pokoja

simca06022011
5. jan 2026
@katkaseiner

@katkaseiner ano dostanu

simca06022011
5. jan 2026
@wiliam3royal

@anonym_b12427 tak ked dostanu pracovnici priplatky šup ho aj ty do roboty! Tie peniaze za to nestoja, zas a znova budu robit len na luxusny zivot Fica&Company...!

@wiliam3royal niekomu stoja, niekomu nestoja..

anonym_e29f18
5. jan 2026
@anonym_a9be39

@anonym_a9be39 neordinuju. Otvorené sú len obchody. Vráť sa späť o 8rokov dozadu. Vtedy to bolo tiež. Ľudia vy máte neskutočne slabú pamäť

tetapetra
5. jan 2026
@nelka93

@anonym_a9be39 predpokladám, že lekári si nahlásiť dovcu a neriešia.

@nelka93 prečo by i nahlasovali dovolenku? Tiež nemám dovolenku, ale normálne je zajtra štátny sviatok,len sú otvorené obchody

anonym_b12427
5. jan 2026
@wiliam3royal

@wiliam3royal ja tiež budem pracovať a predstav si, bez príplatku

anonym_64d56f
5. jan 2026

A ako je to s voľnom?keď v ten deň nechcem pracovať,musím mať dovolenku?či iba neprísť do práce?

zmrzlinka8
5. jan 2026
@anonym_64d56f

A ako je to s voľnom?keď v ten deň nechcem pracovať,musím mať dovolenku?či iba neprísť do práce?

@anonym_64d56f je normálne štátny sviatok.

anonym_9756be
6. jan 2026
@anonym_64d56f

@anonym_64d56f zvykneš pracovať v nedeľu a sobotu? Lebo toto je taký deň - ako víkend.

anonym_7f2659
6. jan 2026
@ibrunova

@anonym_b12427 u nás regále boli už poobede prázdne, zajtra pochybujem, že bude doložený nejaký tovar.

@ibrunova Prečo by nebol doložený ? Veď normálne fungujú obchody ako každý iný deň.

Strana
z2