icon

Je atomová bomba účinná na zastavenie tornáda?

leonard1997
1. nov 2025

Energia tornáda o priemere 150 metrov, a rýchlosti víru 70 m/s, v danej sekunde je je 4.1×10 na 11J/s. Energia atomovej bomby o sile Hirošimy v danej sekunde je 6,276×10 na13 J/s, čiže až 150 násobne viac !! Takže na menšie a stredne veľké tornáda by stačila aj bomba o sile 1/150 Hirošimi na to aby sa zrútili ? 🌧

Strana
z2
really8
1. nov 2025

@leonard1997 mas tam chybu. Schvalne ci ju najdes

leonard1997
autor
1. nov 2025
@really8

@really8 nevšimnem, povedz

enmery
1. nov 2025

🤦‍♀️

nelca0510
1. nov 2025

@leonard1997 ešte si to matematicky prepocitaj

tundra
1. nov 2025

Ideme hadzat atómovky,ako nas ex.premier😂😂😂

zuzanita1609
1. nov 2025

Chcela by som ti vidieť kúsok do hlavy,keď ťa takáto hlúposť napadla 🤭. To tornádo bude potom oveľa menší problém,ako rušiť ho atomovkami a tým pádom zrušiť aj seba samých, čiže už by ani tak tornáda nevadili 😅.

viestta
1. nov 2025

Tato hlupost vysoko, ale naozaj veeeelmi vysoko prevysuje vsetky hluposti, ktore doteraz z tvojej chorej hlavy vypadli. Myslela som, ze uz nicim neprekvapis, ale ty si ako nasa koalicia. Vzdy vymysli dalsiu sprostost, ktora prekona tie predchadzajuce.

tundra
1. nov 2025
@viestta

Tato hlupost vysoko, ale naozaj veeeelmi vysoko prevysuje vsetky hluposti, ktore doteraz z tvojej chorej hlavy vypadli. Myslela som, ze uz nicim neprekvapis, ale ty si ako nasa koalicia. Vzdy vymysli dalsiu sprostost, ktora prekona tie predchadzajuce.

@viestta mozno ma nieco spolocne s ex.priemerom🤭

leonard1997
autor
Odpoveď bola odstránená
zuzanita1609
1. nov 2025
@leonard1997
Odpoveď bola zmazaná

@leonard1997 a zato ty si vyhral mozog v lotérii 😁. Ešte uváž čo nastáva po zhodení atomovky a na pekných pár rokov. 😉

enmery
1. nov 2025
@leonard1997
Odpoveď bola zmazaná

@leonard1997 Tlaková vlnka z atómovky je menšie zlo? Ty si komplet prespal fyziku aj matematiku. Myslela som si, že Kotlára a jehokukurice už neprekoná nič, mýlila som sa.

viestta
1. nov 2025
@tundra

@viestta mozno ma nieco spolocne s ex.priemerom🤭

@tundra ja pisem o sucasnom premierovi a sucasnej koalicii.

leonard1997
autor
Odpoveď bola odstránená
zuzanita1609
1. nov 2025
@leonard1997
Odpoveď bola zmazaná

@leonard1997 Ja neviem,ale nie si prvý a bohužiaľ ani posledný, ktorý sa tu ide šermovať tým "menším zlom" ,atomovkami 🤦. Keď buchol Černobyl,ešte potrvá niekoľko rokov,aby sa tam dalo nejako fungovať,ak vôbec sa bude dakedy dať. Ale podľa teba ,keď budeme "svietiť" a umierať pomaly na rádioaktivitu,bude menšie zlo,akoby by mi malo tornádo prehodiť barák.😁

enmery
1. nov 2025
@leonard1997
Odpoveď bola zmazaná

@leonard1997 Veľmi silné slová nazývať ma hlúpou. Jediný hlúpy si tu ty. Predstav si, že tornádo by zmenilo akurát tak teplotu a prúdy a vznikli by ďalšie víry a ako bonus vysoko rádiaoaktíne, takže nielenže by zničilo oveľa viac, ale aj by zabilo všetko živé v okruhu 100viek km, nie tvojich 300 metrov ty mysliteľ. Asi o tom nevieš, ale zomrieť na ožiarenie je jedna z najhnusnejšich a najbolestivejšich smrtí. Tuším si taky mysliteľ ako betoxový kráľ Putin, ten si tiež myslí, že keď by zhodil pár takých bômb na Európu,on by si nerušene žil ďalej😂
Pane Bože, do čoho si to dal dušu.

leonard1997
autor
1. nov 2025

@zuzanita1609
Ty si nechápavá ? 1/100 Hirošimy je príliš malá bomba, navyše prílíš málo radioaktivity z ktorej sa drtivé % rozptýli na minimálne hodnoty. Tak o akom ožiarení tu hovoríš... za posledných 50 rokov bolo vykonaných tisícky testov JZ ktoré milion násobne prevyšujú

anonym_6f865f
1. nov 2025

Ty si zas vyliezol? 🤦🏼‍♀️ to ako dlho ti trvalo kým si prišiel na takúto hlúposť? Chlapče zlatý, dobre ti radím nájdi si zamestnanie alebo choď niekam robiť dobrovoľníka a zamestnaj si niecim hlavu lebo raz z tohto skončíš v blazinci

anonym_a88a77
1. nov 2025

Keď si taký múdry,tak mi povedz 🫣
Mám mínus tisicku plus mínus tisicku ...na účte
tak mám mínus dve tisíc
Ale podla matematiky minus plus minus = plus !!!
Ako je toto možné? mám sa sťažovať na banku alebo matiku?
😱

leonard1997
autor
1. nov 2025
@enmery

@leonard1997 Veľmi silné slová nazývať ma hlúpou. Jediný hlúpy si tu ty. Predstav si, že tornádo by zmenilo akurát tak teplotu a prúdy a vznikli by ďalšie víry a ako bonus vysoko rádiaoaktíne, takže nielenže by zničilo oveľa viac, ale aj by zabilo všetko živé v okruhu 100viek km, nie tvojich 300 metrov ty mysliteľ. Asi o tom nevieš, ale zomrieť na ožiarenie je jedna z najhnusnejšich a najbolestivejšich smrtí. Tuším si taky mysliteľ ako betoxový kráľ Putin, ten si tiež myslí, že keď by zhodil pár takých bômb na Európu,on by si nerušene žil ďalej😂
Pane Bože, do čoho si to dal dušu.

@enmery
"a ako bonus vysoko rádiaoaktíne"

Hned na začiatku blud, ved ty ani neovládaš základnu násobilku... inak by si si vypočítala kolko radioaktivity taká bomba uvolní, a aké bude jej rozptýlenie na väčšie vzdialenosti...

jogy1984
1. nov 2025

@leonard1997 pozri si filmovú sériu sharknado tam viackrát veľmi efektívne zničili tornáda

miadi
1. nov 2025
enmery
1. nov 2025
@miadi

@miadi Kiežbyto bol len troll...bohužiaľ takíto prepnutí psychopati medzi nami fakt behajú.

zuzanita1609
1. nov 2025
@leonard1997

@zuzanita1609
Ty si nechápavá ? 1/100 Hirošimy je príliš malá bomba, navyše prílíš málo radioaktivity z ktorej sa drtivé % rozptýli na minimálne hodnoty. Tak o akom ožiarení tu hovoríš... za posledných 50 rokov bolo vykonaných tisícky testov JZ ktoré milion násobne prevyšujú

@leonard1997 A ty mi povedz,kto normálny pôjde opäť stavať a žiť na miesto,kde tú atomovku zhodia? Aj keby bola ako taký "prd vo vetre",ľudia sa týchto vecí boja a majú pred nimi rešpekt. Čiže pochybujem,že tá oblasť po zhodení atomovky bude ešte zabývaná,ako oblasť ktorú nanovo postavia "iba" po tornáde. A to som si myslela,že myslíš "na zeleno",ekologicky 😜.

julia_romeo
1. nov 2025
@really8

@really8 zamena energie a vykonu 🙂

bielasovicka
1. nov 2025

Kriste bože 🤦🏻‍♀️

miadi
1. nov 2025
@enmery

@miadi Kiežbyto bol len troll...bohužiaľ takíto prepnutí psychopati medzi nami fakt behajú.

leonard1997
autor
1. nov 2025
@zuzanita1609

@leonard1997 A ty mi povedz,kto normálny pôjde opäť stavať a žiť na miesto,kde tú atomovku zhodia? Aj keby bola ako taký "prd vo vetre",ľudia sa týchto vecí boja a majú pred nimi rešpekt. Čiže pochybujem,že tá oblasť po zhodení atomovky bude ešte zabývaná,ako oblasť ktorú nanovo postavia "iba" po tornáde. A to som si myslela,že myslíš "na zeleno",ekologicky 😜.

@zuzanita1609
A kto hovorí že ľudia majú ísť žiť na pole v mieste výbuchu ? 1 km2 pola je veľmi malá dan za záchránu, tisíciek domov.

anonym_683d53
1. nov 2025

@leonard1997 čo si si dnes nedal lieky? Či si si niečo šlahol? Lebo normálny človek nemôže takéto niečo vyprodukovať

zuzanita1609
1. nov 2025

Atomovka bude len na jednu vec dobrá,ak to páni inženíži dobre prepočítajú a to odvrátiť dopad asteroidu na našu Zem a ak budeme do tej doby už lietať do vesmíru ako na Karibik 😊. Ináč si to neviem predstaviť , hádzať si tu atomovkami sem a tam,to je ako "nas*ať si do vlastného hniezda" 😏. A prestala som! 😁. Mier☮️ a menej takýchto "výmyselnikov" do tohto sveta 🤭.

leonard1997
autor
1. nov 2025
@zuzanita1609

Atomovka bude len na jednu vec dobrá,ak to páni inženíži dobre prepočítajú a to odvrátiť dopad asteroidu na našu Zem a ak budeme do tej doby už lietať do vesmíru ako na Karibik 😊. Ináč si to neviem predstaviť , hádzať si tu atomovkami sem a tam,to je ako "nas*ať si do vlastného hniezda" 😏. A prestala som! 😁. Mier☮️ a menej takýchto "výmyselnikov" do tohto sveta 🤭.

@zuzanita1609
Ty dávaš na toto forum atomovky každý den, a poriadne silné...

Strana
z2