Toto už asi nedáš opraviť, skôr to vidím na novú, keďže aj nad tým je prasklina.
Ja by som na tom išla, ak len po meste (nie ďaleko a nie rýchlo). Mala som asi opticky asi polovicu na šírku a v pohode som s tým behala ešte pár týždňov, lebo to bolo akurát na konci sezóny a išla som aj tak prezúvať.
Toto už je pneumatika na vyhodenie, ty musíš vedieť koľko ma rokov, my sme menili po 7 rokoch , v servise povedali že je vysuchana
@katulienkax kupovala som ju pred 3 mesiacmi 😀 ale jasne že ak treba kúpim novú len potrebujem vedieť či ešte môžem po syna
Ináč ty mas M+S to je už dost starý typ
Kupovala pred 3mi mesiacmi ako vážne? čisto novú?vyzerá, že už má dozite roky, no pravdepodobne si ju zožula na dakom obrubníku a rozsekala, ja by som na tom nechodila nikde a smer servis nech vymenia za novu, opraviť sa to nedá uz
Išla by som autobusom alebo taxíkom, neriskovala by som. Kupovala si ich z druhej ruky alebo ako nové? Dezén je na tom ako?
Môžeš ísť pre syna...
To si kupovala pred 3 mesiacmi nové alebo z druhej ruky? Naozaj vyzerajú už staršie. ☹
Môžeš ale čím skôr si to daj vymeniť. Je to nebezpečné.
Aj hore má prasklinu, netreba kupovať z druhej ruky.
@bloger jasne ďakujem za odpoved, zajtra bude doručená
Aj sex s prasknutým kondómom je bezpečný.
Podstatné je, že keď to trochu odklopíš aby si videla stále len gumu a nie iný materiál (vo vnútri v plášti je aj látka a kovové výstuže). Ake je tam teda len guma a pokiaľ nefučí a zároveň nejazdíš ako Fitipaldi, tak môžeš jazdiť. S rizikom, že môžeš samozrejme dostať defekt, ale ten môžeš dostať kedykoľvek. Ja na podobnej, ale letnej jazdím už druhý, alebo tretí rok. Už ich mám celkom zodraté, tak pôjdu asi tento rok na výmenu.
Dávaj si pozor na obrubníky 😉

Toto je na vymenu,ohrozujes seba aj syna.
Ak mas,tak vymen za rezervu,ak nie tak prezut.
Na naprave môzu byt len dve rovnake pneumatiky,ak nezozenies taku istu,treba vymenit obidve.