Je Boris Kollár verný svojej aktuálnej partnerke?
Čaute, len tak ma napadlo takúto blbosť sa opýtať 😃
Čo si myslíte, je Boris Kollár verný tej svojej aktuálnej partnerke Laure Vizváryovej? Už sa celkom dlho ani neobjavilo žiadne nové dieťa na scéne 😃 že by sa na staré kolená konečne usadil?
Asi tak verny ako ze tato vlada nekradne.
😀😀😀😀😝
Jasne! A dokaze to zaroven naraz!
@anonym_autor tiež som nespala celú noc, čo ma to tak trápi 😂😂😂 Kto ti dá na toto odpoveď ? Čo ho niekto drží za ....?
@anonym_autor tiež som nespala celú noc, čo ma to tak trápi 😂😂😂 Kto ti dá na toto odpoveď ? Čo ho niekto drží za ....?
@anonym_53218c 😂😂😂
Toto je fakt otázka hodná modrého koníka, jak nie aj na oscara a ešte v tej hodine 🤦🤦🤦🤦
@anonym_autor laure? mozno ano mozno nie, ale starne, takze uz mozno nevladze a Laura ho mozno doma nici :D alebo ten maly syn
Som ja jediná komu príde tá Laura ako keby mala minimálne 41 a nie 31.
Som ja jediná komu príde tá Laura ako keby mala minimálne 41 a nie 31.
@anonym_ad9d7b plastika a to jej chudnutie, robi svoje. nazivo je vyzera mladsie, uz som ju par krat na zivo videla
Možno si to tu sama Laura chce očekovať
@anonym_ad9d7b plastika a to jej chudnutie, robi svoje. nazivo je vyzera mladsie, uz som ju par krat na zivo videla
@anonym_758e04 tak ale zase mi nehovor že až takýto je rozdiel v skutočnosti . Aj ten hlas má taký ..... Ja mám o kúsok viac ale mne príde ako keby bola moja staršia sestra .
Pozri sex ked mas peniaze nie je o ziadnej vernosti. Vsetci bohatsi a Ti co maju nahrabane maju zoznam desiatok az stoviek promiskuitnych dievcat ktore za peniaze pridu hocikedy hocikak. Funguje to jednoducho. Kazda ma svoju cenu ci sex na jednu noc, dovolenka alebo, dlhodobe vydrziavanie na telefone. Ze je po ruke. A ked mas penazi ze nimi zapalujes v krbe tak verny nie je nikto. Staci?
@anonym_autor éééjjj.... už je staručký Boro.....kam by už skákal..... posledná s ním bude mať už len robotu...😆😆😆😆😆😆😆😆😆
Ten chlap nedokáže byť verný, takí ľudia sa nemenia
jasne, on je vsetkym verny.
On hlavne nieje v poriadku a nie to ešte verný

@anonym_autor jasne že jej neni verný🤣🤣