Je možné reklamovať tovar cez Packetu?
Ahojte, Chcem si cez bazos objednat tovar, ale cena sa mi zda az podozrivo nizka. Je moznost cez packetu, nahlasit ze som bol oklamany ? alebo reklamovat tovar? alebo nieco podobne ak mi dojde nieco ine ?
Cez bazos kupuješ lacnú vec... Kde to chceš reklamovať, dohodni sa s predávajúcim na osobnom odbere, kde si môžeš tovar pozrieť.
Cez bazár kupuješ vždy "mačku vo vreci"... Trestným oznámením sa to rieši ak suma prevyšuje určitú hodnotu, neviem presne z hlavy koľko ale Google ti určite povie
Ahoj, Packeta je len prepravná spoločnosť, oni doručia, čo iný pošle. Reklamovať kvalitu výrobku u nich nemôžeš. Ako písali ženy vyššie, nákup cez bazár je vždy rizikový a je len na náhode, čo a v akom stave Ti príde. Ak pani zlacňuje, sú 3 možnosti - 1. vec je tiptop, ale potrebuje sa jej zbaviť; 2. vec je v zlom stave , preto zlacnila a potom bude argumentovať pomerom ceny a kvality (aká cena, taký stav tovaru); 3. ide o podvod a Ty nikdy neuvidíš tovar ani svoje peniaze. Takže ak máš záujem o kúpu, skús sa s ňou dohodnúť na osobnom odbere (aj za cenu, že precestuješ viac, ako by si chcel) alebo kúp ako nové v autorizovanom obchode (ale teda aj cena bude iná)...

@saimooon852 a čo s tým má paketa? Doručí čo ti pošlú. Reklamovať môžeš tam kde kupuješ.